Şimdi Ara

TOEFL mı IELTS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sene hazırlık okudum ve yazın 1.5 ay İngiltere'de bulundum. Okuyacağım bölümde derslerim %100 ingilizce olacağı için bu sene de ingilizce ile içli dışlı olacağım. Geçen seneyi dolu geçirip hakkını verdiğimi düşünüyorum, şuan ingilizce seviyem advanced. Grammar'da eksiğim yok, speaking'im ise tatmin edici (yurtdışına gitmemin faydası oldu), filmleri altyazısız izleyebiliyorum. Ve düşündüm madem 1 sene kastım hazır şuan tazeyken her şey bir ingilizce sınavına girip belge alayım, gelecekte faydalı olabilir. Fakat şuan karar veremedim TOEFL mı IELTS mi? Siz hangisini öneriyorsunuz hangisinin Türkiye'de geçerliliği daha fazla ve hangisinde kendim çalışarak en iyi dereceyi yapabilirim (Bölümüm ağır bir bölüm olduğu için kursa gidebileceğimi düşünmüyorum)? Cevaplar için şimdiden teşekkürler!

• Bencde TOEFL diye düşünüyorum. Aldığım duyumlar doğrultusunda tabi böyle söylüyorum. Ama her iki sınavın da geçerliliği var çok işine yarar her ikisinden alacağın tatmin edici puanlar
  • Belgenin önünüzde iki sene içinde size faydası olacağını düşünüyor musunuz, bir de o var. TOEFL hakkında kesin bir bilgim yok; ama IELTS'in geçerliliği iki yıl. Üniversiteye başlayacağınızı söylemişsiniz, o yüzden bu durumu biliyor musunuz diye bir sorayım istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toefl ında geçerliliği iki yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Belgenin önünüzde iki sene içinde size faydası olacağını düşünüyor musunuz, bir de o var. TOEFL hakkında kesin bir bilgim yok; ama IELTS'in geçerliliği iki yıl. Üniversiteye başlayacağınızı söylemişsiniz, o yüzden bu durumu biliyor musunuz diye bir sorayım istedim.

Biliyorum ikisinin de 2 yil gecerliligi oldugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde şartlarda TOEFL'dan şu derece ya da IELTS bu derece şeklinde belirtilir. İkisininde uluslararası geçerliliği var. Bence zaman / yer / fiyat şeklinde size en uygun olana girin.
  • hocam konu ile alakasız ama birkaç soru sormak istiyorum bende bu sene hazırlık okuyacağım ytü de. siz hangi okulda okudunuz, okurken ingilizce için neler yaptınız, ve başlarken seviyeniz neydi. bu konularda tavsiyeye ihtiyacım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ielts mi toefl mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.