Şimdi Ara

TOFAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepiniz bildiği üzere Tofaş marka arabalar kaza anında gerek üç parça yöntemi yüzünden gerekse çok sayıda kaynak noktası ve metal yorgunluğundan olsa gerek hemen ikiye bölünüyor bölünmesede kağıt gibi katlanıyor kısacası Tofaş marka arabalara trafik yasağı gelmeli daha da genişletilerek 2005 öncesi piyasaya sürülen araçlar muayene edilmeli ve muayeneden geçemeyen araçlara trafik yasağı gelmeli bu yöntem uygulanırsa eminim ki trafik kazalarında ölüm oranı azalır. TOFAŞ TOFAŞ TOFAŞ

• insanlar zevkten mi biniyor sanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

insanlar zevkten mi biniyor sanıyorsun

Zevkten binen cok var.

• En dandik araba 30 lira olmuş insanlar ne yapsın sen her tofaşa bineni apaçi mi sanıyorsun?

• Kaza yaptığımda öleceğim kesin olan arabaya binmektense hiç binmem gider bisiklete binerim
  • İşin kötüsü bu araçları birbirine ekleyip tekrar satıyorlar.
  • tanks55 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum umarım yanlış duymuşsundur yoksa insanlar bu kadar mı kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tofaş İtalyan mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gölcük6278

Bunu bilmiyordum umarım yanlış duymuşsundur yoksa insanlar bu kadar mı kötü

Hemde çıtır hasarlı diye satılıyor düze tarcanlar oto ekspertiz arat youtubedan videolarını izle kanın donar

• Tofasın kaynak noktaları cok zayıf metal yorgunluğu ve saç kalitesizligi de eklenince böyle oluyor lise zamanımda araba kullanmayı öğrenmek için eniştem ava gittiği murat 131 station kasa arabasını bana vermişti arabanın pedallarin olduğu yerden döşemeyi kaldırınca boydan boya çatlak gözüküyordu dıştan bakınca beli eğik duruyordu ayrıca o ortadan bölünen tofaslari sanayide birleştirip satanlar binenler var ülkede hurda araba değerli işçilik bir nebze ucuz olunca sonuç böyle oluyor insanları da suçlayamazsin sonucta ayni paraya güvenlik ekipmanları yerinde olan daha kaliteli araba alabilseler neden almasınlar
  • Kardeş millet kendi hayatına önem vermiyor. Sen ben mi uğraşıcaz salla boşver...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.