< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 29 Ekim 2024; 10:39:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Togg'dan Cumhuriyetimizin 101. yılına özel şarj hediyesi (10. sayfa)
-
-
Tamam CHP'li belediye iste.. adı üstünde Aydın'da, AKP'li belediye olacak degil.. Ismi aydın olan yerde senin belediyelerden olmaz.. Gerci konu bu değilken, sen CHP'li belediye kötülüyorsun, benim seninle derdim, CHP'li belediyelerin hizmet vermemesi degil bu senin söyledigin gibidir buna bir sey demiyorum benim seninle olan tartısmam, moskof severlik ve TOGG üzerine olan tartısmalardır.. Sen bunlardan kacmak icin belediyelerden bahsedip konuyu degistirdin..
Benim bakıs acıma göre, bir Türk moskof seviyorsa, ondan Türk olmaz.. Aynısı bir Alman icin de gecerlidir.. Bir Alman cıksa, ben moskof taparım dese ondan da Alman olmaz.. Hatta bu kural bir ingiliz bir ABD'li icin bile gecerlidir.. Moskof dedim mi o cok farklı bir mesele.. Bu adamlar dünyadaki hemen hemen her milletin tarihi düsmanıdır zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ekim 2024; 10:49:34 > -
Yalan belge paylaşıp belediye başkanının vaat ettiği şeyi karayolları yapacak diye algı yapanlar klavye yapmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toggist ak-yalayıcılar şimdide CHP belediyelerine iftira atmaya başlamış... yolsuzlukları akp-mhp belediyeleri yapar suçlu CHP belediyesi olur...
-
yalan belge mi? karayollarının imzalı belgesi, BEN yapacağım demiş. sen boş boş çırpınma batıyorsun iyice...
-
Karayolları BENİM SORUMLULUĞUMDA olan yeri ben yapacağım demiş, belediyenin işini karayolları yapmaz
Senin o belgen karayollari yapacak anlamına gelseydi belediye başkanın da çıkıp 2 kere 2 ayrı dönemde üst alt geçit vaadi vermez,soluğu karayollarının kapısında alır gel işini yap derdi
Sen topuklu efeyi hiç gördün mü,bir tane açıklamasına rastladın mı bu yönde?
Bunlarla anca çoluk çocuğu kandirirsiniz
Büyükşehir belediyesi uhdesinde olan yeri karayolları YAPMAZ
Karayollarının yapacağı işi de büyükşehir belediye başkanı VAAT etmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Ekim 2024; 11:15:32 >
Toggizm bir tarikat bile olabilir bence.. Insan binmedigi arabaya neden tapar anlamıyorum sanki Panzerkampfwagen yapmıslar.. dandik pilli araba
-
onlar rteye bile tapıyor ki...
-
İyide o yol şehir içinde de olsa anayol zaten tamamı neredeyse karayolları sorumluluğunda kritik kavşaklların
Üst geçit ise ukome ve il trafik kurulu kararına bakıyor, orayı ise AKP yönetiyor, kendine muhalif şehirleri böyle cezalandırıyor, gerçekten kim ne yapar en ufak bir bilginiz yok. Neden vaad etti diyorsanız kadın projesini hazırlamış sonuçta uğraşmış,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Ekim 2024; 13:31:36 >
1- İyide o yol şehir içinde de olsa anayol zaten tamamı neredeyse karayolları sorumluluğunda kritik kavşaklların
Buradaki iddianiza göre özlem hanım
karayolları sorumluluğunda olan bir bölgeye
hemde 2 adaylık dönemi boyunca
22 adet alt üst geçit yapacağını vaat etmiş oluyor doğru mu?
https://www.sokeekspres.com/haber/11745141/ozlem-cercioglu-projelerini-tanitti
Burada gayet de ozlem hanım ben yapacağım demiş , karayolları ukome çıt dememiş.
2- Üst geçit ise ukome ve il trafik kurulu kararına bakıyor, orayı ise AKP yönetiyor, kendine muhalif şehirleri böyle cezalandırıyor, gerçekten kim ne yapar en ufak bir bilginiz yok. Neden vaad etti diyorsanız kadın projesini hazırlamış sonuçta uğraşmış
Bana özlem hanımın bu iddianiz ile ilgili tek satır açıklamasını,ben yapacaktım ukome akp izin vermedi dediği demecini paylaşır mısınız
Aydın'da basın kendisini linç etti bu konuda defalarca, ben tek satır savunma okumadım.
Madem siz biliyorsunuz bu işi bizi aydınlatın,özlem hanım engelleniyormuş hizmet üretememis temize çıksın
Buyrun bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Ekim 2024; 14:31:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Verdiğin link 2014 o sırada ukome belediye yönetimindeydi, karayolları belediye ile ortak çalışma yapardı.
Sonrasında AKP hepsini değiştirdi. Özlem hanım ne demiş bilemem, ama yetki belediyelerde değil genel anlamda. Gidin Akp'yi eleştirin,
Son mesajım hem yeri değil hem anlamsız, ne dersem saçma sapan bir şeyler söyleyeceksiniz nasıl olsa,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Ekim 2024; 15:9:15 >
Demek 2014 ukome AKP'de değildi.
O zaman aynı linkin 2019 versiyonunu da vereyim sizeaydın 24 haberÇerçioğlu tutmadığı vaadi yeniden verdihttps://www.aydin24haber.com/cercioglu-tutmadigi-vaadi-yeniden-verdi-832984h.htm
Yorumunuz?
-
Yahu hadi bir kez daha yazayım.
Belediye proje hazırlar bunları il trafik kuruluna ve ukome ve , karayollarına gider uygun görüürse onaylanır, Al 2015'den beri yapılan basvurular ve belgesi, niye vaad ediyor diyorsan kadının yapmaya niyeti var neden vaad etmesin,
Saçma sapan bir muhabbet. Ne yapacak belediye onaylanmıyorsa akp tarafından korsan battı çıktı yapacak halleri yok, istediğine inan gerçekten bomboş bir şey senin gibilerle konuşmak hadi eyvallah,
ajansaydin.comÇerçioğlu'ndan belgeli salvohttps://ajansaydin.com/cercioglundan-belgeli-salvo-13528h.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Ekim 2024; 15:26:0 >
Konuyu saptırıyorsunuz, yönlendirmeye çabalıyorsunuz birileri lafı yesin, cevapla konuşamasın, yutsun diye. Belli ki muhaliflere, özellikle CHP'lilere karşı çok tepkilisiniz, onlara kesinlikle karşısınız, diğer sağcılara karşı daha pozitif yaklaşabiliyorsunuz, olumlu bakabiliyorsunuz, bunu görüyorum. Evet, herkesin, hepimizin türlü türlü suçu var, tüm ülkenin suçu bol fakat muhaliflerin işi kat kat zor, CHP'nin işi kat kat zor. İnsanımız problemli ama solcuysan, muhalifsen, hele bir de CHP'liysen türlü türlü ayak oyunları oynanır, kıvranıp durursun, linci de yersin, karalamayı da sindirirsin, en ağır lafları da yersin. Mansur'u, Ekrem'i habire, inatla kıvrandırdılar, her işe set çekildi, çekiliyor, adamlar belediye meclisinde çoğunluğu sağladı, rahatlayabildiler, Mansur'a, Ekrem'e durmadan çamur atıldı, atılıyor, merkezi yönetim belediyelere ciddi anlamda karışıyor, çelmeyi takıyor. Metro hatları konusunda desteği yok, çelmeyi takıyor, ayrımcılık yapıyor. İzmir Belediyesi'ne kızabiliriz, ben de kızıyorum ancak önce 30000 TL, sonrasında 3000 TL bütçe verildi İZBAN alt yapısı için, otobüs alımlarında duvar örüldü, onu da pek sevmediğim eski başkan çözebildi, yönettiği zamanda allem edildi, kallem edildi, alındı otobüs. Hapse atarız tehditleri savruldu İzBB'ye, çok kişi hapse atma olacak, hesap verilecek diyordu, eski dostla ara bozuldu, İzBB böyle kurtuldu.
Ekrem yerli otobüs alamadı, merkezi yönetim yüzüne dahi bakmadı adam hep söylese de, çareyi kendi gücüyle İkarus'a, Otokar'a ve burada üretim yapan Axia'ya ihaleyi vererek buldu, hala çırpınıyor, setleri çekiyorlar, siz de görüyorsunuz değil mi köpekten beter muameleyi? Aydın belediye başkanı olmuş Özlem'e de en çirkin muamele yapıldı, ortak tören esnasında elindeki kağıdı yırttılar yanlış hatırlamıyorsam (sonrasında özür dilendi), Aydın'ı önemsiyordu, gittiğimde, gezdiğimde bunu gördüm, insanlar sevdi, o da sevimsiz tavırdan nasibini aldı. Zeydan sahra hastanesi alt yapısı kurdu, kullanın burayı dedi, herkes alay etti bunun yaptığına bak, beceriksiz seni diyerek, havayolu pistine 2 hastane yapmak istediler, olmaz oraya dendi, inadına yaptılar. Muhittin hastalandı, Menderes şovunu yaptı o zaman. Büyükerşen'in açığı arandı, bulamadılar çok, içlerinde kaldı acısı. Sitem edip veryansınlarda bulunuyorsunuz da şu iğrenç vaziyete neden bir kaç cümle yazmıyorsunuz? Muhalif başkanların yanlışları oldu, oluyor, belirtiyoruz, şu gerçeğe de bakılsın.
Pandemi zamanı belediyelere tekmeyi vurdular, ısrarla vurdular, kamu bankasındaki paralara el kondu, hesaplar donduruldu, o dönemdeki hedeflere baltayla girişildi, telafi eden çıkmadı. Hükümet Kadir'e, Gökçek'e, Tevfik'e, Savcı'ya yaptığı kıyakları yapmadı, destekleri sunmadı, bunu niye konuşmazsınız? Muhalifim diyorsunuz, yaşananları görmüyor musunuz, niye belirtmezsiniz?
Zafer Partisi'ne yakın olduğunuzu söylüyorlar, her şeyin farkındayız, oyunu biz bozarız diye geziyorsunuz, solculara, muhaliflere giydiriyorsunuz, konuşuyorsunuz gümbür gümbür, sağcı sağcıya çok konuşmaz, yerine göre sessizleşir. Solcuların işi hep zordur, yapacaklarını fazlasıyla koşturarak yaparlar ama en çok lafı, sitemi, hakareti, saydırmayı da onlar yer, yutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 29 Ekim 2024; 16:34:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bak ben sana belediye nasıl çalışır anlatayım
vaat eder, eğer vaat ettiği şeyin önünde devletin herhangi bir kurumu varsa çeker oraya makam arabasını belediyenin kamyonunu önüne çıkan herkesin de ağzına sıçar,
Cümle aleme rezil eder,daha da engellenirse basar gider basın açıklaması yapar
Yada kendi elinde, yetkisinde olmayan şeyi VAAT ETMEZ sahtekarlık yapmaz..
Bunun sonucunda da eğer engelleniyorsa engeli kalkar, başkası yapacaksa da eşşek gibi gelir ise başlar
Yılmaz Büyükerşen Eskişehir'de nasıl çalışmış otur araştır
Öyle millete vaat verip sonra unutup yok karayolları izin vermedi yok Ahmet engelledi yok akp kaçırtti yan yattı çamura battı deyip ücretli yol gelince ortalarda hırsız var 5li çete cart curt diye dolaşmaz
Aydın Denizli yolu 37 trafik lambası
Kalem kalem bekliyorum hesabı.
Off durumun bu olduğunu bilmiyordum, haberim yoktu pardon de geç iyice acınacak duruma düşürme kendini,hadi canim hadi.
Adamlar kıvrandı, kıvranıyor hala diyorum, diyoruz, siz hala onların suçu, onların yanlışı, iş yapmıyorlar, reziller şeklinde dolaşıyorsunuz, atarlanıyorsunuz. Vaziyeti anlamıyorsunuz, muhaliflere laf söyleyeyim diye yırtınıyorsunuz, en kötü muameleyi gördükleri doğru, ayaklarına çelme takıldığı doğru, bunu görmeme inadınızdaki sebep nedir, rakıcı, keyifçi, ayyaş, beceriksiz diye sinirlenip durduğunuzdan dolayı mı negatifsiniz?
Yılmaz Büyükerşen de çekti, Ekram İmamoğlu da çekti, Mansur Yavaş da çekti, Cemil Tugay da çekti, Özlem Çerçioğlu da çekti, halen hayvan, böcek muamelesi yapılıyor, işlere ket vuruluyor, görebiliyor musunuz acaba? Kızdırdıkları oldu, oluyor, tepkimiz hep olur ancak gerçekleri de atlamayalım. Türkiye'de sağcılara hep kapılar açıldı, açılır, eninde sonunda kapılar aralanır, solcuysan düşmanlığı, nefreti, blokajı görürsün, tadarsın, ağzınla kuş tut, yine aynılarını yaşarsın. Yazmazsınız tabii, belirtmezsiniz, berbatsınız, rezilsiniz, şımarıksınız diye veryansında bulunursunuz. Adamların yüzüne bakılmıyor, inadına bakan yok, görün. Yapalım dediklerinde ortalığı sessizlik kaplıyor.
Muhalif insan, solcu insan etiketi aldı, yıllardır taşıyor, hazzetmiyorsunuz bizden, soğuksunuz, farkındayız ancak muhalifler konuşacak, biz konuşacağız, yükselip köpürmeyin. Muhalifiz diyorsunuz, vaziyeti de anlayın, herkese Sinan Oğan gibi yollar oluşturulmuyor, Ümit Özdağ mantıklı konuşuyor da o da sinirlendiği, kavga ettiği AKP'den bakanlık istiyor, tepki gösterdiğinizi görmedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 29 Ekim 2024; 16:13:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim tepkim chplilere değil Kılıçdaroğlu'nun borazancilarina
Şuan öyle bir chp yok Türkiye'de,gayet aklı başında hatası varsa hatasını kabul eden bir genel başkan var.
Ayrıca CHP sol bir parti de değil.
Mansur ve Ekrem başkanlar tam benim yukarıda anlattığım işi yapıyorlar
Engelleniyorlarsa bunu engellendikleri yerde cümle aleme duyuruyorlar
Bu vesileyle de önlerine çıkan kurumlar ya kendi işlerini yapmak,yada önlerinden çekilmek zorunda kalıyor
Özlem Çerçioğlu klasik bir Kılıçdaroğlu siyasetçisidir,vaat eder sonra o engelledi bu engelledi bahane üretir kacar gider,olan halka olur.
Yılmaz Büyükerşen örneğini yukarıda o yüzden verdim.
İzmir ne yaşadıysa Eskişehir aynını yaşadı. Ve İzmir'in denizi koyları turizmi varken Eskişehir'in yok
Tek farkla, Yılmaz Büyükerşen özlem efendi gibi eline A4 kağıdı alıp ağlamadı, iş üretti,belediyeye gelir getirdi, Türkiye'nin en modern kentini yarattı.
İzmir'dekilerin ne yaptığını anlatmayaym,sonra iş akp daha çok çalıyora gidiyor zira.
Zafer partisine oy atma sebebim her politikalarını beğenmemden değil bu arada.
Türkiye Cumhuriyeti'nin bizzat CHP ve onun eski genel başkanı ve 6li masadaki ortakları tarafından tartışmaya açılan anayasasının değişmesi teklif dahi edilemez maddelerini tartışmaya açmak
TBMM ye Atatürk düşmanlarını CHP listelerinden sokmak gibi hezeyanlarina ses ettiği için,
Mültecileri entegre etmekten bahsedenlere hepsini göndereceğim dediği için oy verdim.
Forumdaki sağcı tayfa benimle tartışamaz,cevap dahi veremezler. Benim yazdıklarıma yoktur, yalandır da diyemezler.ben olanı konuşurum ,rakamla konuşurum.
Yukarıda belen geçidi örneğini o yüzden verdim.
Bugün burada Özlem Çerçioğlu gibi bir beceriksize sahip çıkıldığı kadar hiçbir akpli Melih Gökçek veya Turgut Altınoka , Kadir Topbaş a sahip çıkmaz
Bu konuda sizden net daha tutarlilar, kandırıldık deyip kaçıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X