Şimdi Ara

Togg'dan Cumhuriyetimizin 101. yılına özel şarj hediyesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

sokak hırsızları dışında köpek düşmanı yok... güya müslümansınız kedilere bile düşmansınız... inşAllAh lağım farelerine yem olursunuz...

• glasscoin kullanıcısına yanıt

yahu sokakta köpek olmasın diyoruz kediler ne alaka, kedileri hiçbir zaman mevzu etmedik biz, ben Müslüman bir bireyim ,benim dinim kedi ev halkındandır demiş kedinin içtiği kaptan su içilir demiş, biz kediciyiz, ama köpek dedin mi orada duracaksın. köpek insan öldürdüğü ve zarar verdiği için itlafa konu bir hayvandır,

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

o tamamen yalan öldürdüklerini köpekler parçaladı diye iftira atan sapık katiller var... unutma o tipler ağaçlara bile düşman...

• Merak etmeyiniz onu da yapıyoruz,fakat bu şu gerçeği değiştirmiyor

O muhalif zannettiğiniz,forumun orta yerinde ben ABD uşağıym yazan arkadaşımızın cevap veremediği üzere;

Yapılmayan her vaadin,yarım BIRAKILIP KAÇILMIŞ her projenin bu memlekete bir bedeli var. Ve o bedeli vergilerimizle her yıl biz ödüyoruz

Yandaş zengin olmasın güzel,yol pahalı olmasın eyvallah

Bunu söylerken kalkıp işini yapmayıp KAÇAN kendi partine de ses edeceksin

Arkadaş diyeceksin vaat etmişsin,git takip et.

@Headlong Into Carnage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Ekim 2024; 21:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda da yazdım,yine yazayım
    Bu forumda Kemal Kılıçdaroğlu ve 6li masa güzellemesi yapan HİÇBİR ALLAH KULU benim için muhalif falan değildir.
    Sizinle yeni bu konuları tartışıyoruz
    Aylarca bu tayfa bize hakaret etti,muhalefete muhalefet etmekle suçladı
    Şimdi çıkmışlar bana sütten çıkmış ak kaşık gibi forumda ahkam kesiyorlar
    Hop diyoruz arkadaşım, hele sen şu son seçimin hesabını ver,ondan sonra kalk muhalif pozu at
    Yanlış mı düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Ekim 2024; 21:25:18 >
  • Biz şu an hiç bir şeyi çözecek noktada değiliz, bu noktadan kopalı çok oldu. Önce sorun çözmeyi, ortak plan yapmayı, ülkeyi iyileştirme yolunda uğraşmayı isteyelim, bunu yapalım, ondan sonra ne yapıp yapmayacağımızı düşünürüz. Sokak meselesini, seçim meselesini, siyasi, ülkeyle ilgili meseleleri, inanca dayalı konuları, teknoloji durumunu, eğitim durumunu, bilim seviyesini, üretim vaziyetini anlayıp, analiz edip düzgün kararlar alabiliriz. Herkes uçlarda, sınırlarda dolanıyor. Ortak paydada kimse buluşamıyor, buluşamadı. Kapışma, kavga bitmiyor.

Türkiye kendisine gelsin, düzlüğe çıksın, bundan sonra yol alırsak alırız. Fena savrulduk, düzlüğe çıkamıyoruz. Yol alacaksak cidden çabalayalım, o zaman yol alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 29 Ekim 2024; 21:33:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

İlk mesajımda da yazdım,muhalefetin içerisindeki bu tarz pislikler temizlenmeden Türkiye'de herhangi bir şekilde seçim kazanmamız , bahsettiğiniz şeylerin düzelmesi mümkün değil

Adam ABD uşağıym diyor muhalif

Seyit Rıza diyor muhalif

Şeyh Sait diyor muhalif

Dersimle yüzleşelim muhalif

Fethullahci muhalif

1921 anayasası diyor muhalif

Atatürk'ü Cumhuriyeti tartışmaya açıyor muhalif

Sığınmacılara entegrasyon muhalif

Bu adamlarla neyin ortak yolunu yürüyeceğiz?

Ben o elemana daha once yuz defa soyledigim gibi yeniden soyleyeyim.. Benim demedigim seyi demistir diyor.. Kendisi rus s400 alimini destekledi ve rusyayi muttefik olarak gordugunu soyledi..

Ben de 400 sene boyunca Turklerle savasmis olan bir milletten dost olmaz yonumuz nato olmalidir dedim bana abd usagi dedi ben de moskofa yanlayacagima azili turk dusmani bir milletten medet umacagima gerekirse abd'ye usak olurdum dedim olurdum demek olurum demek degildir o arkadasin tartisma seviyesi bu iste yapacak bir sey yok herkes kendine yakistirdigi gibi foruma yaziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ekim 2024; 21:55:42 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Rusya'yı müttefik olarak gördüğümü söylediğim tek mesajı çıkar yaz buraya bekliyorum:)

Togg alanlara badem bıyıklı enayi gavur mali togg Amerikan Tesla alın diyen kim?

İşte bu yüzden sen ve senin gibiler benim için muhalif değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Ekim 2024; 22:8:7 >
  • anti KK'cilar zaten hepsi malum partili en cok KK'dan nefret ediyorlar cunku KK korkusuzca muhalefet ediyordu o yuzden KK'dan oylesine nefret ediyorlar ki adam parti baskanligindan cekildi hala hirslari dinmedi.. demek ki KK iyi muhalefet etmis zamaninda bunlara.. bir de guya KK aday olmus da ondan kaybetmisler parti baskaninin aday olmasindan daha dogal ne var masadan kalkip da karsi tarafa koz verenlerden bahsetmiyor kk aday oldu diyor.. tabii aday olacakti ulkucu mu aday olacakti ekmelettin de boylarinin olcusunu aldilar ya da yoksa yenilirse belediye baskanligini kaybedecek adam mi aday olacakti.. kaldi ki bunlar aday olsalardi milletle sozlesme mi yapmislardi kazanacaklarini nereden biliyorsun? iki tane dandik anket sirketi mi kazanacaklarini soylemisti ona mi guvendin?

ozetle boyle siyaset konusulmaz yegenim sen once mert yaz millete soylemedigi laflari soyledi deme, olanlari da duzgun yaz sonra milletle siyaset tartisirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ekim 2024; 22:32:56 >

Ben şu anda size özel mesaj yazıp bu konu hakkında 1-2 gün önceki tartışmada sarhoş olduğumu size karşı yanlış cümleler kurduysam özür dilemeyi düşünerek gelmiştim.

Fakat siz

TÜRKİYE KENDİNE GELSİN!!

FENA SAVRULDUK!!!

CİDDEN ÇABAMALAYIZ!!

yazmışsınız.

Ben sarhoş falan değildim bilerek yazdım size herşeyi demek istiyorum bu sözlerinizi görünce.. Çünkü ben sarhoşken bile kardeşime bağırır gibi bir ülkeye bağıracak biri değilim. Kaldı ki kardeşime bile böyle laf sarfetmem..

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt
    Alınmayın, üzülmeyin, özür dilemeniz gerekmiyor, kötü niyetle yazmadım, ben vaziyeti yazdım. Ülkede buhran, kriz havası var, her noktada bu hissediliyor, insan korkuyor. Yanlış anlaşılmasın, vaziyeti yazdım. Herkesin endişesi var. Sinirlenmeyin yahu, sakin olun, başka türlü anlamayın. Vatandaş nereye gidiyoruz diye düşünüyor. Korkuluyor, korku da nedenlerden, olanlardan ötürü var. Ülkeye sinirleniyor, bağırıyor değilim, değiliz, kaygımız mevcut, çok şey yaşadık, gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 29 Ekim 2024; 23:36:28 >

Yok hiç alakası yok. Hatta valla kusura bakmayın, biz milleniuma girerken sizden daha fazla bir sürü şey, bir sürü beklenti kurduk ama sizin kadar despot sizin kadar saldırgan sizin kadar aşağılayıcı sizin kadar sosyopat tek bir cümle kurmadık.

En son korkaklara gelince, benim bildiğim Ankara'da TUSAS saldırısı sonrası Ankara'da olup farklı ilçelerdeki (zaten sokağa çıkmayan asosyallerin) Ankara'da artık sokağa çıkılmaz AGA deyip sokağa çıkmayan korkarlar.

Bu korkakların korkuları ise sürekli basın ve medya ile besleniyor. Elbette isteyen istediği kanalı izlemekte özgürdür. Fakat biri gidip sürekli Sözcü TV yada Halk TV ile beslenip sonra bana gelip duyar kasmaya kalkarsa çok fena mitlerini yıkarım. Sonuçta hepsinin uyduruk haber olduğunu farkediyor bu insanlar. Yapacak birşey yok.

Not: Milleniuma girmek demek, 2000 yılına girerken ki beklentiler demek.

Yanlış anlıyorsunuz, ben çekincelerimi, vaziyeti söyledim, söylüyorum. Gerilmeyin, dediklerimi anlamaya çalışın. Kötü konuşma derdinde değilim, insanlar da değil. Korkuluyor, çekiniliyor, yalan değil. 2000'e girerken daha fazla umut, hayal, beklenti vardı, şu an Türkiye buhranın içinde, yarınımızı bilmiyoruz, bilen yok, hayal kursak mı yoksa kurmasak mı diye düşünüyoruz. Dünyanın da hali iyi değil, bizim gibi ülkelerde illa ki sorunlar fışkırıyor, problemler, dertler patlak veriyor, etkilenmemek, heyecanlanmamak elde değil.

Yeşilmişik yakın zamanda patlamalar oluyordu, kesildi, bitti dedik, TUSAŞ saldırısı oldu, irkildik. Aniden saldırı, olay, vukuat olunca korkmamak mümkün değil, büyük afet felaketi yaşadık, insanlar kıvranıyor, çırpınıyor. Nasıl pozitif düşünülebilir ki, krizler, tehlikeler nasıl görmezden gelinebilir ki? 2016'ya kadar korkumuz vardı, yine olmasın. Caddelerde, sokaklarda kimler var biliyor muyuz? 20 yıl sonra memleket nereye varacak biliyor muyuz?

Olay üstüne olay yaşıyoruz, Halk TV izliyor, Sözcü TV izliyor, yalancı bu, rezil ederim ben bunu şeklinde bakıyorsanız haberiniz olsun, büyük yanlışın içindesiniz. Yalan yahu diye dolanmaya da gerek yok, insanlar üretmiyor. Herkes oyun çevirmiyor, operasyonlar döndürmüyor, her muhalif yalan mı söylüyor? Yalancı mı? Görülüyor, yaşanılıyor. Uyduran yok, kimse uydurmuyor. Muhaliflere karşı cidden sevimsiz, negatif bir muamele var, o muhalifler anlatıyor tane tane, soruyor, uyarıyor. Laf yeseler de, saydırılsa da anlatıyorlar, açıklıyorlar. Siz de hazzetmiyorsunuz anlaşılan, sinirleniyorsunuz hepsine, öyle görüyorum. Önyargılı davranıyorsunuz, önyargınız var. İnsanlar nereye gidiyoruz, gittik der, sebebini anlamaya çalışın. Her gün üzüntü, olay, vukuat var, görmeyen de yok, kim nasıl konuşmasın şimdi? Nasıl pozitif kalalım? İyi değiliz, olmuyoruz. Başka türlü anlamayın, sinirlenmeyin, gerilmeyin. Yüzler asık, kimse gülmüyor, hayal de kurmuyor, vaziyete bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 30 Ekim 2024; 0:11:8 >

İnsanlar, insanlaar ve insanlar.

O zaman sana birşey diyeyim. Doğru bir yerde her ne kadar pembe pancurlu evinin penceresinden bakan biri değilsem de bir şekilde de galiba sizin bahsettiğiniz insanların arasında biri de değilim..

Fakat mesela devlet alternatif enerji için kredi kapılarını açınca hemen güneş enerjisi panelleri sektörüne yatırım yapan mühendis arkadaş çevrem var. Ya da daha önce rüzgar jeneratörü için pervane üreten bir başka arkadaşım şimdilerde devlet için bilmem ne 10 km füze için başlık konisi üretimine başladı. Bunlar tamam pembe panjurlu evlerde yaşayan insanlar, fakat bunlar senin kadar olmasa da muhalif yanlısı insanlar ayrıca. Yani bu insanlar bence aslında daha fazla para sahibi olup kendi imparatorluklarını kuramadığı için muhalif gibi geliyor bana..

Peki ben neden sizin behsettiğiniz insanlar arasında biri değilim. Neler oluyor orada, benim anlamadığım nedir?

bu insanların beklentisi Alman halk arabası fiyatına elektrikli suv almak mı?

Beki alman halk arabası yani mazotluı bir wosvagen kaç para?

Arkadaşım şöyle yazayım, net biçimde anlatacağım. Ülkenin vatandaşları olarak mutlu olmayı, huzurlu olmayı, Türkiye'nin geleceğine umutla bakmayı istiyoruz, herkes ister bunu. Bir şeyler yapılıyorsa fayda sağlasın, bir şeyler üretiliyorsa fayda hissedilsin, bir adım atılıyorsa artıya geçelim. Ortalama büyüklükte ev, orta sınıf araba, orta sınıf elektronik cihaz rahatça, sürünmeden, cebelleşmeden alınsın. Çocuğunu okutan anne, baba okuldan emin olsun, telefonla iletişim kuran çalışan tomar tomar para ödemesin. Yasalar, kanunlar lehimize olsun. 30€ gümrük sınırı kondu, kıvranıyoruz. Tepki olmasaydı herkesten 750 TL para alacaklardı, o rakam yükselirdi, tepki geldi de erteledik dediler.

Vatandaşın ayağa kalkmaya ihtiyacı var, afet bölgesindekiler hala büyük sorunlarla boğuşuyor, hayırseverler veriyor desteği. Araba üretildi, İHA üretildi, Teknofest var, faaliz, her masada varız, bizden habersiz kuş uçmuyor, lig atladık, eski Türkiye yok, işler yolunda sözleri artı getirmiyor, getirmedi. Ayağımız yere basmıyor, habire sendeliyoruz. Vatandaş sevinsin, ülke de yol alsın. Yaralara, tahrişlere dokunan çareler istiyoruz, istenen bu. Taleplerin olması normal, sorgulama yapılması da normal. Korkulmasın daha, habire korkuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 30 Ekim 2024; 0:33:46 >

Ben hep tekil ve yaşadığım örneklerle konuşuyorum. SEN neden çoğul konuşuyorsun.. SANA bu hakkı kim verdi?

Yaşadıklarımız, hissettiklerimiz, deneyimlediklerimiz ortada, herkes yaşıyor, ben de yaşıyorum, durumu anlatıyorum. Dinle, insanları dinle. Sinirlenme, dediklerimizi dinle, anlamaya çalış. Herkesin derdi, sorunu var, dar gelirli de yaşıyor, bol gelirli de yaşıyor. Vatandaşa kulak kabart, kulak kabartın, anlamaya bakın.

Herkesin yaşadığı dediğin şey bir emekli amca oğlunun yanına yurtdışna çıkarken oğlu beş kuruş yollamayıp babası ile ta.ak geçtiği konu, farkında mısın?

O zaman SEN de ta.ak geçilen aslında yurtdışında kendi kanındaki insalar tarafından istenmeyen birsin.. doğru mu?

Burada 750 TL acizliği yaptın.. Doğru mu? Ben bir çuprayı 350TL'ye yiyiroum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 30 Ekim 2024; 0:42:14 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.