Şimdi Ara

TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
26.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her sene elektrikli araba yapicaz diyorlar her sene yiyorsunuz. Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fxmaster

Yaygın şarj istasyonu olmadan olmaz

1 milyon sarj istasyonu seneye hazir demislerdi gecen sene TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi 

ya aksamlari elektrik kesiliyor memlekette hala guldurmesinler adami..

• Zaten olmaz, yapamadılar, bizim işimiz değil, bizim beynimiz buna basmaz vb. söylemleri bizi geriye götürmekten başka bir işe yaramıyor, ve farkında olmadan gelecek nesillerinde hevesini daha başlamadan kırıp negatif algı oluşturduğumuzun farkındamıyız artık bunları aşmalıyız hele ki teknoloji forumuna hiç yakışmıyor bu proje devlet destekli özel girişim bunu unutmayalım ileride başka bir küresel krizde koronada 2 katına çıkan araba, teknoloji ve döviz endeksi olan herşeye en azından bir nebze olsun frenleme yapacaktır diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden savunma sanayii haberlerini basardı bu CHP il teşkilatı trolleri. Özellikle de ülkesi adına sevinenlere yandaş troll diye saldırır ama trollün hası bunlardır. Kararsız saf insanları hedeflerler. Savunma sanayiinde artık geliştirilen silahlar envantere girmeye de başlayınca inkar etmekte zorlanır oldular. O yüzden yeni favorileri özellikle TOGG haberleri, yorumlarına bakın aşağı yukarı aynı şeyler.
    -Filanca tarihte yayınlanmış sabah gazetesi yerli oto haberi.
    -Araç tasarımının yabancı firma tarafında olmasına ekşimeler.
    -Fabrikası inşa halinde olan bir girişimin otomobili hala banttan indirmemiş olmasına laf söylemeler.
    -Takvimi belli süreç için bunlar seçim yatırımı haberleri demeler.
    -Saman ithalatı vs

• Ula nasıl bir utanmazlıktır bu arkadaş yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Zaten olmaz, yapamadılar, bizim işimiz değil, bizim beynimiz buna basmaz vb. söylemleri bizi geriye götürmekten başka bir işe yaramıyor, ve farkında olmadan gelecek nesillerinde hevesini daha başlamadan kırıp negatif algı oluşturduğumuzun farkındamıyız artık bunları aşmalıyız hele ki teknoloji forumuna hiç yakışmıyor bu proje devlet destekli özel girişim bunu unutmayalım ileride başka bir küresel krizde koronada 2 katına çıkan araba, teknoloji ve döviz endeksi olan herşeye en azından bir nebze olsun frenleme yapacaktır diye düşünüyorum

bu proje devlet destekli değil, siyasi parti destekli. o yüzden insanların destekleme hakkı olduğu kadar desteklememe hakkı da var. kaldı ki arkasında siyasi destek olmasa bile bu proje ticari bir proje. kim bu güne kadar ticari bir kuruluşun yaptığı yatırımı desteklemedi diye hain ilan edildi? kimse bu projeleri babasının hayrına yapmıyor, sanılanın aksine ülke yararına da yapmıyor. yalnızca ve yalnızca kendi cebi için yapıyor. başkaları cebini dolduracak diye 120 yıl önce icat edilmiş birşey üretilecek diye niye heycanlanayım, niye destekleyeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

bu proje devlet destekli değil, siyasi parti destekli. o yüzden insanların destekleme hakkı olduğu kadar desteklememe hakkı da var. kaldı ki arkasında siyasi destek olmasa bile bu proje ticari bir proje. kim bu güne kadar ticari bir kuruluşun yaptığı yatırımı desteklemedi diye hain ilan edildi? kimse bu projeleri babasının hayrına yapmıyor, sanılanın aksine ülke yararına da yapmıyor. yalnızca ve yalnızca kendi cebi için yapıyor. başkaları cebini dolduracak diye 120 yıl önce icat edilmiş birşey üretilecek diye niye heycanlanayım, niye destekleyeyim?

Alıntıları Göster

Çok haklısın.

Ama İbb yandaş sanatçılarına 800 bin liralık konser verdirsin ama kanka. Sıkıntı yk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimifuloydhezılbenk -- 22 Temmuz 2021; 23:7:20 >

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    He tamam benim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

He tamam benim
    TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimifuloydhezılbenk kullanıcısına yanıt
    TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: cimifuloydhezılbenk

Çok haklısın.

Ama İbb yandaş sanatçılarına 800 bin liralık konser verdirsin ama kanka. Sıkıntı yk

Alıntıları Göster

ibb bilalin bir halta yaramayan okçuluk derneğine bağış yapar, ankara bb i. melih gökçekin oğlunun futbol takımına yardım yapar, işe yaramaz ne kadar cemaat vakfı varsa yardım yapılır ama haklısın sanatçılara para mı verilir!

İbb ensara, türgeve milyonları bağışlarken, milyonluk arsaları binaları hibe ederken de sıkıntı yk knk.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Knk biraz da bizim layik yandaşlar sömürsün diyon yani tmm

Ortada bir yolsuzluk hırsızlık varsa hodri meydan gereğini yapsınlar. Yargı zaten ellerinde. Ben akgezenler gibi hırsızlığı savunmam knk.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimifuloydhezılbenk

Knk biraz da bizim layik yandaşlar sömürsün diyon yani tmm

128 milyar dolar nerede?

• Tmm knklar ya kızmayın. Sırayla değil mi yolsuzluk. Musluğun başına geçen dolduracak dabi.

• Geçmiş yılın mesajlarına baktım, millet ne sallamış. Yok italyan resmi. Yok maket, yok render diyenler olmuş.
    Bugün ise arabanın fiyatını, alıp alamayacağımızı konuşuyoruz.

Yarına umarım araca bunu yaptım şunu yaptım diyenleri, araçtaki eksiklikleri paylaşanları görürüz.

Bir mühendis olarak bu işin bir patika yol olduğunu ve hiç bir zamana asfalt yola çıkılmayacağını söyleyebilirim.

İmkanım olsa alırım, çünkü bir araba ne kadar yolda olursa o kadar efsane oluyor. Umarım TOGG da aracın arkasında durur ben gerekirse 1milyon verip denek olmaya hazırım.

• mustiki212 kullanıcısına yanıt

Dostum aradan 2 yıl geçmiş ben de aynen senin gibi okudum geçmişi.

Gördüm ki, millet işkembesinden sallayıp durmuş, şimdi anlaşılıyor ki tamamen algı için yalan söylemişler ve bunda da ısrar etmişler.

Togg yollarda ve üretim burada.

--//--

Bu sallayın trollerin bilmediği şey şu; imalat uzun bir yolu olan çetrefilli bir iş.

ilk f-16 videosunu görüp izleseler, emimin ki hayatta f-16'ya binmezlerdir yada alınsın istemezlerdi:)

• Virizon101 kullanıcısına yanıt

bu mesajın sahibinin fikirlerini şimdi merak ediyorum, değişti mi yoksa halen aynı mı?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.