Şimdi Ara

TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
26.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEMEL atMAMa Toreni devrimini yutan kesim icin normal niye sasirdiniz ki 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi anladınız mı dış güçlerin neden panik yaptığını. kendi göbeğimizi kesmeye başlıyoruz ama almanya abd israil panik yapıyor, doların yükselmesini bu gelişme ile birlikte okumak gerekiyor. ayasofyanın açılması abd ve israili zaten tirtir titretmişti. almanya bizi kıskanıyor. tüm dünya bize imreniyor, dünyadaki en iyi ülkeyiz

• Geldi

Ahan geliyor

Ahan gelecek

Çok az kaldı

Birazcık dişinizi sıkın

Şu 2023 ü halledelim bak basıl uçuyoruz

Bakın gövdesi geldi voltran için biraz dişinizi sıkın

Ahan ürettik. 1 tanede olsa çatlayın patlayın.

Almak önemli değil biz üretecez dedik önemli olan bu.

Tabiiki zarar edecez bakın bunun örnekleri dolu.

Çip krizi falan fıstık sebebiyle üretim durdu.

Dıj güçler üretimimizi baltalamak için batarya vermiyorlar.

Dıj güçler yüzünden kapatmak zorunda kaldık. Görüyorsunuz ne kadar uğraştık. Görüyorsunuz bunlar hayın fotocu.

Kapanış. Mili marş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala inanan olması.   

• SuperVisör kullanıcısına yanıt
    Ülke hali hazırda işgal altında zaten. Lağım medyası izlemekten görmemiş olabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yil da 1

• quote:

Orijinalden alıntı: by_chiko

Azcik delikanli olun da. Üretilemez diyenler şimdide pahali olacak demeye başladılar. Allahim sen yüzümüzü kara çıkarma.

Olmaz , yapamazlarcılar gitti. Pahalı , anca kendileri alırcılar diyenler geldi . Bu ülkenin sorunu malûm zihniyet başka birşey değil .

• italyanlar güzel araba yapıyor aga

• quote:

Orijinalden alıntı: by_chiko

Azcik delikanli olun da. Üretilemez diyenler şimdide pahali olacak demeye başladılar. Allahim sen yüzümüzü kara çıkarma.
    thanosstreamable
    thanos
    https://streamable.com/138vww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasudba -- 18 Temmuz 2021; 19:37:26 >

• la o aracın yol testleri yapıldı mı ?

otonom üretim bandı hazırlandı mı ?

yazılımı hazırlandı mı ?

yazılımı test edildi mi?

batarya teknolojisi nedir ne değildir (en son teslanın arabası yandı 3 saate binlerce litre su ile sönmedi yangın )

bataryalı arabalar en azı şu an 400-500 bin aralığında hangi kesime hitap edecek bu araba ?

şarj istasyonları hazır mı?

çarpışma testleri yapıldı mı ?

servis ağı kuruldu mu?

mercedes bile hata olduğunda binlerce aracı geri çağırıyor hatası için milyonlarca euro harcıyor hata olursa bu firma bu zararı karşılayıp ayakta kalabilir mi?

çip krizini yazmayı unutmuşum aha onuda ekle

daha öncede uçaktır, traktördür, haberleri yapıldı alayı fos çıktı

-------------------------------------------------------------------------------------------

ülkesinin başarısız olmasını isteyen ya haindir ya gözü dönmüştür hırstan inşallah biz haksız çıkarızda yapılır fakat sadece

güvenlik testleri bile başlı başına bir derya

fiyatı da alamayacak seviye de olacaksa sıradan vatandaş tarafından

konuşmaya değmez

-------------------------------------------------------------------------------------------

bunun yerine japonlarla işbirliği yapılmalıydı onlar dan motor ve şanzuman teknolojisi alınarak yeni bir marka ile ufak ve dayanıklı

arabalarla başlanmalı tecrübe edininceye kadarda elektirikli otomobil konusunda çalışılmalıydı markada tanınmış olurdu

direkt böyle bir işe bodoslama dalmak bence hataydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 18 Temmuz 2021; 19:25:15 >

• Ortada ülke diye bişey kalmadı bunlar hala araba derdinde

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    20 temmuzda bayram hediyeside geliyormuş

• asıl mmontajjıı ülkeye yapıyorlar.

hayallerinzide otomobiller görün siz.

devam devam.

• Boş yapma beni dinle kullanıcısına yanıt

Önce yalan at, yalanin ifsalaninca hakaret et.

Cibiliyetsiz herif...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

sen onu bunu bırak da çıkar telefonunu.

Alıntıları Göster

Ben bunun geçen elinde su gördüm, hemi de buz gibi soğuktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Temmuz 2021; 19:39:14 >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Kime hakaret etmişim? "Sıçmak" kelimesini kullanan ilk kişi ben değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boş yapma beni dinle -- 18 Temmuz 2021; 19:38:52 >
  • Tam bir asırdır dünyada var olan bir teknolojinin 2021'de gövde montajını yaptığı için gurur duyabiliyorlar. Gerçekten çok komiksiniz. Önce yüzde yüz yerli olacak dediler, sonra kaç tane iç parçanın dışardan ithal edileceğini öğrendik. 2022'de seri üretime geçecek dediler, 2021'in ortasında gövde montajı yaptık diyorlar, daha fabrikanın inşaası bile bitmemiş.

Size hayal ve vaat satan politikacıları bıraktığınız vakit ülkenin kalkınmasının önü açılacak.

• Hangi arabayı ürettin sen 6 ayda? Seri üretimle prototipin farkını bilmeyen adam hangi arabayı üretmiş hele de bakalım? Marka model soylicen ama ona göre

• Gördüğümüz manzara bize söz verilen tarihler için çok geç kaldı kabul ediyorum ancak butik araç üretmek ile seri üretim çok farklı kulvarlar bunu da belirtmek isterim. Hepsi bir yana yerli araç projesi bana genel gereksiz geliyor, zamanında yok parasına satılırken volvoyu satın almak yerine sıfırdan böyle bir işe girişmek oldukça mantıksız.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.