Şimdi Ara

TOGG fabrikasında 208 robot ile parçalı denemelere başlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardes enflasyondan bahsetmiyorum ben . Bugün çıksa olacak fiyatı söylüyorum. Zaten senin hesaba göre de benim dediğim volvo 1.5 olur veya 1.75 olur . Başka şekilde anlatirsak bu araç 50-60 bin dolar olur diyorum. Ta 3 sene önce de aynı şeyi söylemiştim .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanfo kullanıcısına yanıt

artırırlar mı sence? süper bono falan diyolar enflasyon + 3-5 neyse, o nasıl olacak

• O zaman tamam. Ama 1.5 milyoncu dediklerin de muhtemelen çıktığında bu fiyat olacak filan demiştir zaten. Onu demek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyince nasılda yapılıyormuş.. 20 yıldır neden yapmadınız? Dışarıdan getirip üzerine faiş vergiler koymak daha kolay ve karlı geldi demi..

• Yerli milli oyunlarını geçiniz senelerdir Xioami telefon kullanıyorum bana göre en fiyat performans telefon şuan Poco x3 var mesela gidip Vestel mı alayım yerli diye

Vatandaşı düşünen Clio Fiesta tarzı ucuz araba yapar , yapmışlar Lüks SUV yerlide milli iyide banane zaten alamam ne reklamını yapıyorsun durmadan

Yerli milli almayan vadan hayinidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu haberin altında yazılanlara bakın.

Nasıl bir ülkedeyiz insanlar kendi ülkesinde iş yapana bir şekilde çakma laf sokma kafasında olur ve bu kadar çok sayıda insan olur inanılır gibi değil.

Araba C Suv ve iddiali bir tasarımla elektrikli bir araç olarak çıkacak seviyesi hitap kitlesi belli, duyurulduğu zamanda kitlesi aynıydı şimdide aynı, tasarımına laf edemeyen motoruna fabrikasına fiyatına çakıyor da çakıyor.

Fabrika nerde diyenler yetişmez diyenler şimdi susuyor, şuan sıkılmadan çemkirenler imkanı olursa gidip sessizce utanmadan o aracı almayı hak görecek ve fırsat bulursa yine çemkirecek, şu araçla ilgili teknik bilgiler durum vs hakkında yorum yapan o kadar az ki yok denecek kadar neredeyse. sanki teknoloji sitesindeki bir haber değil de bir forumda yada bir sözlük sayfasındaymış gibi alakasız yorumlar geliyor

• serbestgun123456789 S kullanıcısına yanıt

Taam 5dk daha yatiyim kalkiyom TOGG fabrikasında 208 robot ile parçalı denemelere başlandı 

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Kur korumali yaptim. Fakir odesin isi ne.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Çıkaramazsa o zaman hep beraber hesabını sorarız, hani nerde diye

Hocam şimdi çok üşendim gerçekten tek tek bulup yüklemeye zira daha önce defalarca paylaşıldı.

Hürriyet'inden yeni şafak'a, habertürk'ten akşam'a kadar 10 larca gazetede senelerdir 2014 te yollarda, 2016'da yollarda, seneye yollarda, 2017'de yollarda, 2018 de yollarda diye defalarca manşetler atıldı. Hepsinin gazete küpürleri duruyor. Şimdi tekrar uğraşamayacağım.

Şurada YeniŞafak'ın manşetlerinden bir kaçı denk geliyor 2014'te 2016'da 2017'de yollarda gibi gibi.

TOGG fabrikasında 208 robot ile parçalı denemelere başlandı
    TOGG fabrikasında 208 robot ile parçalı denemelere başlandıtele1
    Yerli otomobil İtalya'dan geldi! Dokuz yılda 71 kez getiren yandaş Yeni Şafak gündem oldu
    https://tele1.com.tr/yerli-otomobil-italyadan-geldi-dokuz-yilda-71-kez-getiren-yandas-yenisafak-gundem-oldu-112759/

Yani artık muhtemelen seçim öncesine yetiştirirler en azından 5-10 tane ama yetiştiremeseler, 2024'e de sarksa yine kimse hesap falan sormayacak. 2014'te hesap sordunuz mu? 2016'da hesap sordunuz mu? Yani geçin bunları. Ha bence çok güzel bir olay elbette yerli otomobil. Ama böyle resmen son 10 senedir her sene, sonraki sene yollarda haberi yaparak olayın kredibilitesini kendileri rezil etti.

O yüzden lütfen kimse çıkış tarihi ile ilgili net bir şey söylemesin yani ortada önceden verilmiş yaklaşık 10-15 tarih var. Hem de direk resmi gazeteler. Yalan çıktı, utanmadılar 1 sene sonra tekrar manşet attılar, yine utanmadılar, 1 sene sonra bir daha manşet attılar. Kimse de la kardeş dalga mı geçiyorsunuz, geçen sene de bu sene için yollarda diyordunuz demedi. Neyse çıksın da egea cross'tan sonra muhtemelen almak isteyeceğim araba bu olur da param yetmez büyük ihtimalle.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

ASGARİ ÜCRETLİ DE ALACAKSA SORUN YOK. BAŞIMIZIN TACI BU ARABA. HA YOK ALAMICAKSA 1 MİLYON 1,5 MİLYON GİBİ GUDİK FİYATA ÇIKACAKSA AZ BİLE DİYORLAR.

• yetmez ama evet

• Hükümet ötv'yi sıfıra çekip yerli otoyu destekleyecektir. Baz paket 599 bin dolu paket 699 bin olur ötv sıfır olursa.

Böyle bir teşvik yapmak zorunda yoksa proje çöp olur. Üstüne seçime yakın iyi bir propaganda olacak. Maliyetine satacak belli bir süre. İlk alanlardan olmaya çalışacağım inşallah.

• Her asgari ücretlinin 0km C-SUV alabilmesini beklememek lazım heralde..

• Chevy CC C kullanıcısına yanıt

nedenmiş o? hadi ithal araçları tamam alamıyoruz. ama yerli ve milli aracımızı asgari ücretli alamıyorsa yerin dibine batsın o araba..

• Muhaliflere malzeme çıkmış yine.

İnanılmaz üretken, çalışkan kitle mesaiye devam.

• İnşaâllah, dünyaya vergisiz, kendi halkına %220 ötv + 18 kdv ile satılmaz.

• Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Senin gibi yerli ve milli olmaması hoşuna mı gitti ??? asadasdf

• Sadece ismi bize ait arabamız hayırlı olsun.%0 yerli ve milli be. Oley be araba be.

• Burada özel sektöre bağlı olunduğunu bilmeden yapıyordunuz yorumu. Koç grubu neden bu projeye desteklemek vermiyor? Vergiyi koyan devlet haklısın ama dediğini yapan distribütör firmalar. Devlet açısından dış borcu arttırmak yerine kapatmak her açıdan daha karlı, devlet daha az olan yerli bir arabanın vergisiyle bu işten çok daha karlı çıkacağını bilmek lazım.

Tüm dünya elektrikliye geçiyorken kıraç grup hazır değiliz diye çıkıyor projeden. Dediğiniz doğru ancak devlet değil bazı özel sektör firmaları açısından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.