< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOGG fabrikasında 208 robot ile parçalı denemelere başlandı (2. sayfa)
-
-
hocam tahmini ne kadar olur sizce çıktığı gün 1.5 milyon gerçekci değilse?
-
-
Meeee
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İroni yaptım ciddi ciddi cevap veriyor bide WKDKFKDLFK
Senin yaptığın ironiyi ciddi ciddi söyleyen en az 5 milyon adam vardır. Yani senin söylediğin zaten gayet doğal. Sen demesen başkası çıkar der zaten. Kafa aynı kafa
TAMAM
-
Bekliyoruz ilk seriden alırız inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çıktığı gün maalesef 1 milyondan geçirirler demiştim demek yerine keşke 1 milyondan geçirselerdi diyeceksin.
-
Kardeşim Türkçe yazdım, volvo nun fiyatını görmüyor musun? Ne ilginç adamlarsınız siz .
siz türkiye'de herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz/sanıyoruz.
herkes bizim gibi dışarıdan yemek yerken bile 2 kere düşünen, yurtdışı tatilini unutan, binilecek doğru dürüst arabalara imrenerek bakan kişiler değil.
gelir adaletsizliğinin en çok olduğu ülkelerden biriyiz. yani 85 milyon'un yaklaşık %2'si geri kalan %98'inden zengin. sayıları uyduruyorum, tam olarak .gini katsayısına bakınız.
%2 demek, buna ekleyeceğiniz zengin arabı, rusu vs. ile 2 milyon insan yapar. yani bu araba akşam yemeğinde bulgur pilavıyla - tarhana kaşıklayan (ki çok severim) yurdum insanına yönelik değil. siz kafaya takmayın.
yıllık üretilecek 175.000 arabayı alacak hayli hayli insan var bu ülkede. onlar alır. biz de çekirdeğimizi alır izleriz. dur pardon, çekirdeğin kilosu da 40 olmuştu en son. :/
-
Yine alamayacağımız bir araç. Emektar golfle devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olay bu arabayi 170 bin satmak degil ki olay bu satislardaki surekliligi korumak. İlk sene 100 bin sattin diyelim ki Fiat bile 120-150 bini zor goruyor en ucuz araba olmasina ragmen paso sirketlere sattigi halde.
Seneye de 100 bin satacak misin? Ondan sonraki sene de 100 bin satacak misin?
Sirketler para akisi olmadan isleyemez. Bu araba zateb direkt cok kar ile satmayacak kendini amorti etmesi bile kac yil surer dusun ki devlet tesvigi olmasa bir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motoru yerli değil!!! asdfsddsdf
-
Millet niye hala AKP'ye oy veriyor şimdi anladım, adam 150 bin TL'ye araba alabileceğini sanıyor uyan amk uyannnnnn 95 model şahin 80 bin tl mk sıfır araba 300 bin TL aşağısı yok bu arabada 1 milyon TL üstüne çıkar fiyat
Daha çok beklersin :D
-
parayı tl tutacağınıza çamaşır suyu alıp depolayın daha iyi
-
Çıktığı gün 1 milyondan bulabilirsen 2-3 tane al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Mayıs 2022; 23:9:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim, vw 1 milyonken, volvo 1.25 iken gider togg alırım 1 milyona. Matematik dersi almadınız galiba hiç. Çocuğa anlatsaydim ha tamam abi derdi
Bence sizin ekonomiden anladığınız yok. Bu araç çıkana kadar siz fiyatların halen daha şu anki seviyede duracağını mı düşünüyorsunuz? TUİK'in oynanmış enflasyon oranı %70 ve gerçek enflasyon %100'ü geçmişken? Dolar tüm müdahalelere rağmen 16'ya gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X