Şimdi Ara

TOGG projesinde kripto para da olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2023 yılında seri üretime geçme hedefi ile yola çıkan Türkiye’nin yerli otomobil projesi TOGG pek çok yeniliğe de ev sahipliği yapacak. Bursa’nın Gemlik ilçesindeki tesislerin tanıtımında konuşan Gürcan Karakaş kripto para çıkaracaklarını dile getirdi. 

Toggen coin nedir?

Otomobillerin güvenliği konusunda blok zinciri teknolojilerinden faydalanacaklarını dile getiren Karakaş, araçların aynı zamanda birer dijital cüzdan haline geleceğini de belirtti. Blok zincirindeki yönetim tokeni ise Toggen olacak. 

Ayrıca Bkz.Kaybolan kripto para miktarı 100 milyar doları aştı

Etherem ağında ETH, Tron ağında TRX, Binance ağında BNB aslında yönetim tokeni olarak geliştirilmiş ve sonrasında piyasada kendisine yer bulmuştu. Bugün sunduğu değere göre bu para birimleri yüzlerce kat arttı ve on milyarlarca dolarlık pazar değerine ulaştı. 

Aslında yönetim tokenleri ağdaki değişikliklere karar verme, değişimleri oylama gibi konularda kullanılıyor ancak Toggen ne tür işlevler gösterecek şimdilik belli değil. Muhtemelen bir ön satış süreci ile TOGG projesine önemli yatırımlar sağlayacaktır. Sonrasında BTCTurk, Paribu gibi yerli borsalarda görmek sürpriz olmaz. 

Kaynak:https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/togg-yenilige-yolculuk-hedefinde-uretime-gecmeye-hazirlaniyor/2458657#

• Hani reis kripto ile mücadele içerisindeyiz demişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etherem ağı :)

• Kripto ya yatırım yaptılar demek ki 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o halde ödeme yöntemi olarak dijital para birimlerini de kabul edecekler diye anlıyorum.

• Kanımızı mı emeceniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Komşumuz Toggen biz açsak onlardan değiliz. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt

Bu güne kadar reisi desteklemiş biri olarak reisin globalistlerle ortak çalıştığını söyleyebilirim.ayrıca togg projesi çok kolay bir şekilde, hiç sıkıntı çıkmadan gerçekleşecek. Çünkü bizzat globalistler tarafından destekleniyor . Yeni Dünya düzenine geçerken akülü araba şart. Globalist amcalar benzinli yada dizel istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togg satışında nakit para, kredi kartıyla alımın yanında kripto para ile de alımı teşvik edecekler gibi. Ne de olsa kripto para da, para...Devlet para olsun da nasıl olursa olsun derdinde:))

• çok akıllıca.türkiyenin de şu kripto karşıtlığı bir an önce bitmeli. eğer kabul edilip benimsenirse kripto konusunda dünya liderlerinden olabilir.

• Kazanma garantili coin düşerse halka vergi olarak ödetiriz TOGG projesinde kripto para da olacak 

• 231407 kullanıcısına yanıt

Olsa olsa kriptodan vergi almada birinci olur. Ülkenin toplumun hala ortaya bişiler koyabileceği öngürüsünde bulunanlar ancak mucize olabilir demekle aynı şeyi söylüyorlar. Aşırı duygusallar.

• 1 ay önce iş ilanlarından blockchain developer arıyorlardı ben de diyorum ne alaka lan meğerse bunun içinmiş

• Hep aynı şeyi diyoruz ama eski logo daha iyiydi be.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

TOGG projesinde kripto para da olacak Bunlardan her şey beklenir. TOGG projesinde kripto para da olacak 

• telefonuda olsun, o olsun bu olsun...

• boş yapma işiniz gücünüz kötülemek ama size alıştım çünkü siz ezik kompleksinde olan insan tiplerisiniz . Böyle devam ((((:

• Bence çok güzel bir haber (tabi Togg üretimi yalan değilse) ancak bu işler "bagajı açmayın laa" diyen zihniyetlerle yürümez.

Bazı yorumcu arkadaşlar Erdoğanın globalistlerle işbirliği yaptığını iddia etmişler. Bu işbirliği pandemi sürecinden beri vardı, yeni bir haber değil yani.

Türkiye yeni global sosyalizmin lojistik üssü olacak. Erdoğan veya Erdoğanı yönlendirenler bunu öngördükleri için bu gelişmeye karşı yeni pozisyon alıyorlar.

Dolayısıyla elektrikli otomobil, Türk Devletler Teşkilatı gibi girişimlere engel olunması bir yana destek veriyorlar.

• Güzelim milli shit koinimiz zaten mevcutken yenisine ne gerek var yahu...???

• eminim bundan da vergi almayı planlıyorlardır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.