|
TOGG projesinde kripto para da olacak
-
-
Hani reis kripto ile mücadele içerisindeyiz demişti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Etherem ağı :)
-
Kripto ya yatırım yaptılar demek ki 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o halde ödeme yöntemi olarak dijital para birimlerini de kabul edecekler diye anlıyorum.
-
Kanımızı mı emeceniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Komşumuz Toggen biz açsak onlardan değiliz. :)
-
Bu güne kadar reisi desteklemiş biri olarak reisin globalistlerle ortak çalıştığını söyleyebilirim.ayrıca togg projesi çok kolay bir şekilde, hiç sıkıntı çıkmadan gerçekleşecek. Çünkü bizzat globalistler tarafından destekleniyor . Yeni Dünya düzenine geçerken akülü araba şart. Globalist amcalar benzinli yada dizel istemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg satışında nakit para, kredi kartıyla alımın yanında kripto para ile de alımı teşvik edecekler gibi. Ne de olsa kripto para da, para...Devlet para olsun da nasıl olursa olsun derdinde:))
-
çok akıllıca.türkiyenin de şu kripto karşıtlığı bir an önce bitmeli. eğer kabul edilip benimsenirse kripto konusunda dünya liderlerinden olabilir.
-
Kazanma garantili coin düşerse halka vergi olarak ödetiriz
-
Olsa olsa kriptodan vergi almada birinci olur. Ülkenin toplumun hala ortaya bişiler koyabileceği öngürüsünde bulunanlar ancak mucize olabilir demekle aynı şeyi söylüyorlar. Aşırı duygusallar.
1 ay önce iş ilanlarından blockchain developer arıyorlardı ben de diyorum ne alaka lan meğerse bunun içinmiş
Hep aynı şeyi diyoruz ama eski logo daha iyiydi be.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlardan her şey beklenir.
telefonuda olsun, o olsun bu olsun...
-
boş yapma işiniz gücünüz kötülemek ama size alıştım çünkü siz ezik kompleksinde olan insan tiplerisiniz . Böyle devam ((((:
-
Bence çok güzel bir haber (tabi Togg üretimi yalan değilse) ancak bu işler "bagajı açmayın laa" diyen zihniyetlerle yürümez.
Bazı yorumcu arkadaşlar Erdoğanın globalistlerle işbirliği yaptığını iddia etmişler. Bu işbirliği pandemi sürecinden beri vardı, yeni bir haber değil yani.
Türkiye yeni global sosyalizmin lojistik üssü olacak. Erdoğan veya Erdoğanı yönlendirenler bunu öngördükleri için bu gelişmeye karşı yeni pozisyon alıyorlar.
Dolayısıyla elektrikli otomobil, Türk Devletler Teşkilatı gibi girişimlere engel olunması bir yana destek veriyorlar.
-
Güzelim milli shit koinimiz zaten mevcutken yenisine ne gerek var yahu...???
eminim bundan da vergi almayı planlıyorlardır.
Etherem ağı :)
|
Kazanma garantili coin düşerse halka vergi olarak ödetiriz |
Kripto ya yatırım yaptılar demek ki 😀
|
Hani reis kripto ile mücadele içerisindeyiz demişti
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X