Şimdi Ara

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar
    18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Gemlik Tesisi’nin açılışı geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi ve banttan inen ilk Togg aracı da sergilendi. Şimdi ise bu Togg araçlarının nasıl üretildiğine yakından bakıyoruz.

Togg nasıl üretiliyor?

Togg YouTube hesabı tarafından paylaşılan 21 dakikalık video Gemlik Tesislerinde sıfırdan başlayıp banttan inene kadar geçen sürede neler olduğunu gösteriyor. Fabrika çalışanlarının yanında robot kolların da önemli bir görev üsteleneceği daha önce dile getirilmişti.

Ayrıca Bkz.Togg'un Gemlik fabrikası açıldı! İşte Togg ile ilgili tüm detaylar

Togg'un tam olarak faaliyete geçtiğindeki üretim hedefi ilk etapta yıllık 100 bin adet, ikinci etapta 150 bin adet olarak açıklandı. 2030'a kadar 1 milyon araç üretilmiş olacak. Togg C-SUV için Şubat ayında ön siparişler başlarken Mart ayının sonunda da satışa çıkacak. Ardından yine C segmentindeki sedan ve C-X Coupe modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak.

• Türkiye'nin otomobil üretmesinden rahatsızlık duyanlar, muhalif olmayı çok yanlış anlamışsınız siz. Ben de AKP 2023'te kesin gitmeli, değişim şart diyorum ama böyle ülke menfaatine üretimlerin desteklenmesi gerekir. Gerek İHA'lar, gerek TOGG ve gerekse de milli uçak projeleri hükümet değişse de desteklenmeye devam edilmeli.

Erdoğan'ı, "şovunu", AKP'lileri orada görüyorsunuz diye TOGG'u kötülüyorsunuz ama yerli otomobil projesi ile "geçici" hükümetin ne alakası var? Gün gelecek onlar gidecek ama TOGG yaşamaya devam etmeli.
    Yalan. Cgi efekti bunlar. Yaw seçim bitsin anında fabrikaya kepçe girip her şeyi yıkacak. Seçim ya. Seri üretim falan yalan. O bi gösteriydi. Bant mant yok. Tiyatro ya bunlar. Hepsi oyuncu. Oradaki benim enişte. Gürcan Karakaş ni robot yalan o gerçek değil.Üretim hikaye. İnanmayın. Lütfen inanmayın yoksa seçimi kazanacaklar ay bana bişi oluyor...

Evet arkadaşlar malesef bu kafada olan garip bi kitle var bu ülkede.
    Gündem işsizlik, enflasyon, düşük ücret... Bir insan otomobil olmadan sonsuza dek yaşayabilir ama gıda olmadan sadece birkaç hafta... Tarım geri kalmışlıksa, tarım bir ülkenin önceliği değilse niye İsrail çölde tarım yapabilmek için onlarca yıl çalışmış? İsrail bilmiyor muydu tüm enerjisini, kaynağını otomotiv sektörüne ayırmayı? Ayırsaydı Tesla'dan iyisi de yaparlardı. Onlar aptal da siz mi akıllısınız?
    Su anda Tum dunyada fikirlerin asılandıgı propaganda sistemi..
    bakın herkes diyorum.
    Santranc oynanıyor bir tarafta siyah diğer tarafta beyaz taslar ama iki tarafıda aynı el oynuyorsa kazanan belli...

Goebbels;

1. “yalan söyleyin, mutlaka inanan çıkacaktır. olmazsa, yalana devam edin”
    2. “bir şeyi ne kadar uzun süre tekrarlarsanız, insanlar ona o kadar fazla inanırlar”
    3. “halkı her zaman ateşleyin, asla soğumasına ve düşünmesine izin vermeyin”
    4. “bir insana yalan olsa bile bir söylemi sürekli tekrarlarsanız, o söylemin nereden geldiğini unutur ve kendi fikri gibi benimser ve savunur”
    5. “söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur ve insanların o yalana inanması da o kadar kolaylaşır”
    6. “halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır”
    7. “hatalı olduğunuzu ya da yanlış yaptığınızı asla kabul etmeyin”
    8. “asla kendinizden başka birine hareket alanı bırakmayın”
    9. “asla kabahat ve suç üstlenmeyin”
    10. “sadece bir rakibinize odaklanın ve kötü giden her şeyin suçunu onun üzerine yıkın”
    11. “ilk sözü kim ne kadar güçlü ve bağırarak söylerse, o kazanır”
    12. “önemli olan aydınlar değil kitlelerdir. çünkü onları kandırmak çok kolay”
  • Kahvemi aldım izliyorum

• İyi, 1.000.000 metrekarelik fabrikanın 1000 metrekaresini anca gösteren bir video ile "hani üretim bandı nerede" diyen bazı hainlere güzel cevap olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Kasım 2022; 22:29:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nerde o fabrikada üretim yapılmıyor diyenler 😂 21 dk video yeterli mi sizin için 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapan dan yaptıran dan emeği geçen den herkesden ALLAH razı olsun

• Bu da mı gol değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 4 Kasım 2022; 22:08:35 >
  • Acaba hangi avrupalı bir şirketin üretim tesisinden alınmış bir video.

• İçeriden bir muhendisin gönderdiği söylenen 1 dk lik düşük çözünürlüklü video ya bel bağlayanlar bu görüntüleri görünce acaba ne hissetti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kudurmuş muhalif K kullanıcısına yanıt

Evet tiyatro oynatmışlar. Çalışanlara da togg önlüğü giydirmisler. Sen öyle düşünmeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 4 Kasım 2022; 22:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Hayranlıkla izledim. en kısa zamanda Togg belgeseli çekilmeli

• Yalan. Cgi efekti bunlar. Yaw seçim bitsin anında fabrikaya kepçe girip her şeyi yıkacak. Seçim ya. Seri üretim falan yalan. O bi gösteriydi. Bant mant yok. Tiyatro ya bunlar. Hepsi oyuncu. Oradaki benim enişte. Gürcan Karakaş ni robot yalan o gerçek değil.Üretim hikaye. İnanmayın. Lütfen inanmayın yoksa seçimi kazanacaklar ay bana bişi oluyor...

Evet arkadaşlar malesef bu kafada olan garip bi kitle var bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 4 Kasım 2022; 22:28:3 >
  • Satılan ilk modeller 500.000 km'yi devirdiğinde buraya geri döneceğim

Nick mesaj uyumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Renkleri de çok güzel, bir de mor renk çıkartmalılar muhalifler için TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar 

sen kudurmuşsun :)

• Türkiye'nin otomobil üretmesinden rahatsızlık duyanlar, muhalif olmayı çok yanlış anlamışsınız siz. Ben de AKP 2023'te kesin gitmeli, değişim şart diyorum ama böyle ülke menfaatine üretimlerin desteklenmesi gerekir. Gerek İHA'lar, gerek TOGG ve gerekse de milli uçak projeleri hükümet değişse de desteklenmeye devam edilmeli.

Erdoğan'ı, "şovunu", AKP'lileri orada görüyorsunuz diye TOGG'u kötülüyorsunuz ama yerli otomobil projesi ile "geçici" hükümetin ne alakası var? Gün gelecek onlar gidecek ama TOGG yaşamaya devam etmeli.

• Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Oy kullanmayan birisi olarak şunu söyleyim; akp giderse, şuan ki muhalefet iktidara gelirse ne mi olur, biliyor musun? Hiç birşey.

Hani Braveheart filminde bir laf vardı, "bunlar b.kun rengine karar veremez" diye, bugünkü muhalefeti görünce aklıma hep filmin bu sahnesi geliyor.

• Bana pek gerçekçi gelmedi. Unreal Engine 5 ile modellenmiş gibi geldi.

• msegmx M kullanıcısına yanıt
    Öyle deme 46 oturumdan sonra yazı fontu ve punto işi tamam geriye kaldı ufak tefek ayrıntılar.

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.