Şimdi Ara

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi sözlüğe kol bacak sallıyorum burdan 1 dk video üzerinden bir ton yorum yazanlara gelsin

• Aracın crash tesleri ve geyik testleri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    bazi şeyleri anlamak için zaman gerekiyor bee

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su video kurgu degilse baska bisi bilmiyorum. 17:09 da adamlar resmen kayit icin bekliyor.

• abdullaz61 A kullanıcısına yanıt

Ben açım fabrikayı napim.

Ayrıca fabrikayı yakından inceledim, WC'deki sifon yerli değildi. Milleti kandırmayın.

• Güzel araba olacak, ben de alabilirim çıkınca.
    Ama bu aktroll arkadaşları Togg konuları dışında göremiyoruz? 2023 de gelecek zamlara da bir yorum yazsaydınız. Memleket battı, arabamızın sevincini bile yaşayamıyoruz içimizin kararmasından.

• Gündem işsizlik, enflasyon, düşük ücret... Bir insan otomobil olmadan sonsuza dek yaşayabilir ama gıda olmadan sadece birkaç hafta... Tarım geri kalmışlıksa, tarım bir ülkenin önceliği değilse niye İsrail çölde tarım yapabilmek için onlarca yıl çalışmış? İsrail bilmiyor muydu tüm enerjisini, kaynağını otomotiv sektörüne ayırmayı? Ayırsaydı Tesla'dan iyisi de yaparlardı. Onlar aptal da siz mi akıllısınız?

• veteriner69 kullanıcısına yanıt
    Trolluk sizlerin meslegidir. Goremezsin cunku karsimizdakilerin bilgi alisverisi yapilacak kadar degeri pek yok. Once muhalifligin ne oldugunu nasil yapilmasi gerektigini ogrenmeleri lazim egitimsiz kalmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniko34 -- 5 Kasım 2022; 6:5:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylarson dakika
    Enflasyon ve gelen zamlar sonrası 36 ay taksitle mont alma dönemi başladı
    https://www.sondakika.com/ekonomi/haber-son-aylarda-yasanan-enflasyon-ve-fiyat-15408293/

Millet daha mont alamıyor, öyle bir yazmışlar ki sanki alabilecekler yazık gerçekten.

Şeker fabrikalarının kapatılmasına sesi çıkmayanlar yüzünden bu haldeyiz bak şekerin kilosu kaç para olmuş insanlar daha şekeri alamıyor,bir sürü fabrika satıldı kapatıldı arazisine başka şeyler yapıldı onlara sevinenler,devletin görevi değil diyenler gelmiş togg fabrikasına seviniyor.

En temel ihtiyaç gıdadır barınmadır gıda enflasyonunda 4. olmuşuz hala garip garip yorumlar,kim hem asgari ücret alıp hem kirsada oturup geçinebiliyor bunları vs görme çoğunluğa faydası olmayacak fabrikayı alkışla akıl tutulması bu işte.

Bu yönetimin boşa akıttığı parayla çok daha iyi fabrikalar da açılırdı, istihdamda olurdu,çiftçi de hayvancı da ölmezdi vs.

• Hayır hayır inanmıyorum. Burası Türkiye dışında her yer olabilir bakın insanlar ztn türke benzemiyor haayııır bu video fake.(!)

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar 

• Araç yerli yabancı farketmez üretmemiz ülke için iyi fakat bu hükümet yüzünden üretilen araçlardan yine halkın yararına birşey olmayacak onu biliyorum baştakilerden halka birşey kalır mı sizce bugüne kadar halkın yararına en ufak birşey yapılmadı bu hükümet yurtdışından ucuza telefon almasınlar diye imei kayıt ücreti saçmalığını 6200₺ye çıkardı unutmayın arkadaşların dediği gibi iyi güzel hoş fakat millet açlıkla sınanıyor şuan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Su anda Tum dunyada fikirlerin asılandıgı propaganda sistemi..
    bakın herkes diyorum.
    Santranc oynanıyor bir tarafta siyah diğer tarafta beyaz taslar ama iki tarafıda aynı el oynuyorsa kazanan belli...

Goebbels;

1. “yalan söyleyin, mutlaka inanan çıkacaktır. olmazsa, yalana devam edin”
    2. “bir şeyi ne kadar uzun süre tekrarlarsanız, insanlar ona o kadar fazla inanırlar”
    3. “halkı her zaman ateşleyin, asla soğumasına ve düşünmesine izin vermeyin”
    4. “bir insana yalan olsa bile bir söylemi sürekli tekrarlarsanız, o söylemin nereden geldiğini unutur ve kendi fikri gibi benimser ve savunur”
    5. “söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur ve insanların o yalana inanması da o kadar kolaylaşır”
    6. “halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır”
    7. “hatalı olduğunuzu ya da yanlış yaptığınızı asla kabul etmeyin”
    8. “asla kendinizden başka birine hareket alanı bırakmayın”
    9. “asla kabahat ve suç üstlenmeyin”
    10. “sadece bir rakibinize odaklanın ve kötü giden her şeyin suçunu onun üzerine yıkın”
    11. “ilk sözü kim ne kadar güçlü ve bağırarak söylerse, o kazanır”
    12. “önemli olan aydınlar değil kitlelerdir. çünkü onları kandırmak çok kolay”

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt
    Onlar yapılıyor. Erkan Zey YouTube kanalına gir. Almanya Euro ncap testlerine giren 2 arabanın kısa bir videosu var.

• Etrafında video çeken birisi varken bu tarz davranışlar normal. Ben çok fazla fabrika araç üretim videosu meraklısıyım. Örneğin Mercedes bmv skoda Volvo vs bir çok markanın bazı modellerinin YouTube da üretim aşamalarının çekim videoları var. İzle bazılarını orada tam kapasite üretim yapan bir fabrikada da çalışanlar ister istemez böyle tavırlar sergiliyorlar.

• Guzel girisim ama bu hamleyle devletin refaha kavusacagini saniyorsaniz daha cok beklersiniz. Dogalgaz petrol fışkırsa da cok beklersiniz. Niye diyecekseniz varlik fonuna baglanan sirketlere bakin. Ettigi zararlara bakin. O parayi tabanin refahi icin kullanacaklarini saniyorsaniz bu cografyayi hic tanimamissiniz derim. Ek olarak muhalefette gelse o parayi yedirmezler sana bana.

• Gündem araba tek derdimiz araba

• Akpli değilim ama togg milli meselemizdir, bu görüntüleri görünce gurur duydum ve ağladım sabaha kadar, umarım piyasaya çıkar en kısa zamanda sabırsızlanıyorum

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar

• Siyasi polemikler bizi bir yere götürmüyor arkadaşlar. markanın yaygınlaşması çabaları çok az neredeyse yok. sadece tabanla bu iş yürümez tr'de bir çok iş adamı var bu iş çok zor değil bunu gördük 2 yılda araba banttan indi elektrikli arabada yerli rekabet şart buna sahip çıkmassak ben almana biniyorum diye kendimizi kandırırız o mantıkla tesla hiç kurulmamalıydı ama mekanikte stabillik olayı diye bir kavramda kalmayacak her marka bu işe yeni yeni giriyor elekktrikli motor yanılmıyorsam şuan en iyisi bosch üretiyor satıcısı olduğumuz bir araba yerine hans ın arabasına binmekte bizi bir yere götürmez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.