Şimdi Ara

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiyatro demeye alışınca, her şeye tiyatro de geç. Önünü sonunu dusunmessen ne kolay değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kudurmuş muhalif K kullanıcısına yanıt
    Sen oksijeni beynine nerenden sol(k)uyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lan bi muhalif olarak destekliyorum iyi hoş da
    Bu neeee
    Nasıl yapıştırıyorsunuz ??
    Eliminen dayı eliminennn

TOGG üretimi nasıl yapılıyor? İşte detaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 5 Kasım 2022; 15:19:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bakın muhalif bir insanım ama şu arabaya yok üretim yapılamaz yok şu yok bu diyenleri aklım almıyor siyasi bir çalışma yada değil bence büyük bir başarıdır eğer bu otomobil 500 km gitsin 1 milyon fiyatı olsun

ben arabamı satar alırım suv+ 500 km güzel özellikler

kendi kullandığım qashqai araca benzin alacağıma hafta içi aracımı kullanıp haftasonu yazlığa gittiğimde şarj ederim hafta içi tekrar kullanırım

birde şuan arabam 2016 model ve yenisini alamıyorum çünkü stok yok diyip duruyorlar yada kredi faizleri deli yüksek çıkıyor

araç bulsan sıraya giriyorsun yok şimdi sıraya gir 3 ay sonra dolar kaç olursa o fiyattan alırsın kafayı yemişler

en azından bunu çok düşük faiz ve uzun vadeli bir kredi ile satmaya çalışacaklarını düşünüyorum bu yüzden rahatlıkla bütçemi zorlamadan alabileceğime inanıyorum

enflasyon karşısında ilk alanlar bence çok ucuza almış olacak bu arabayı

• Gerçekten şu arabaya bile helal olsun demeyip at gözlüğü takan insanlar var,bkz. merdan yanar...*

• Sac kalıp şekil pressleri ve kesme pressleri yok.
    Bunlari dışarıda mı yaptırıyorlar. Seri imalatın olmazsa olmazı. Rulo halinde gelen saclar kapı, çamurluk, tavan olarak kaliplardan çıkar.
    Aynı şekilde on ve arka tampon için de plastik enjeksiyon kalıplari gerekir.

Onun haricinde çok eksigi yok gibi. Elektrikli araçlarin üretimi daha kolay olabilir. Çünkü on binlerce parçadan oluşan bir motor yerine basit bir elektrik motoru var. Şanzıman sistemi zaten yok. Süreç belki daha yavaş ilerler batarya hassas olduğu için. Ama daha fazla istasyon daha fazla montaj ekipmanına gerek kalmayabilir.

• general4242 kullanıcısına yanıt

Eleman tipik aktroll, artık kimin yan hesabıysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP li şak şukçular toplanmış. Belkide AKP gençlik kolları. Türk telekom internete zam yapmış. Yakında internete bile zor bağlanacaksınız. Sivrisinek sokmadan önce okşarmış. Daha TCMB verilerini bile okumayı bilmiyorsan neyin ne yöne gideceğini de bilemezsin. Dolar 9dan 18 nasıl oldu? o ara ne yapıyordun? işin gücün şak şukçuluk. İşte şak şukçular için ekonomik şok gelince ses çıkmıyor ses çıkması için bu tarz şeyler yapılması konuşmalarına neden oluyor başka bir ekonomik şok ise yine şak şukçuları susturuyor. Oy yok yallah.

• burada rezil bir nokta var. yatırımlara inanmayan bir kitle yaratılıyor. yatırımlara üzülen kitleler yaratılıyor.

bu rezil bir noktadır bana göre.

yatırımları ancak bilmem kaç dakikalık detaylı videolarla sosyal medyadan görünce inanan kitleler.

onca iş yapıldı son 20 yılda. gerçekten büyük işler. her gün milyonlarca insnın kullandığı projeler hayata geçirildi.

tabi şov kısımlarına katılmıyorum. evet elbette görevlilerin/yetkilierin yatırımları yapması, vatandaşın parasını doğru işlere yönlendirmesi esas görevleri,buna da sonuna kadar katılıyorum. ancak maalesef 1938 sonrası neredeyse yatırım yok koca ülkede. çivi çakılmamış neredeyse. hep yarım yamalak işler. çoğu iş tamamlanmıyordu bile. üzücü durumlar bence.

ölüm gösterilip sıtmaya razı oluyoruz uzun yıllardır. bu da ayrı uzücü durumlarımızdandır.

bizim ülkemiz, bizim milletimiz çok daha iyilerini hak ediyor, çok daha iyi hizmetleri yatırımları hak ediyoruz (.)

• kudurmuş muhalif K kullanıcısına yanıt
    dikkat et biraz .nickin kudurmus muhaliften gebermiş muhalife uptade olmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RockConn kullanıcısına yanıt
    oksijen degil AZOT soluyo bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla vergi konulmadan, uygun fiyat politikası ile çıkarsa Türkiye için gayet alınabilecek bir araç olur. Muhtemelen bunlar açılış günü için üretilen araçlar, insanlar ilk tanıtım videosu olduğu için de kasmış görünüyorlar. Eğer 29 Ekimden itibaren üretime başlandıysa 1 ay sonra yine bu şekilde video yayınlanırsa güzel olur. İçeride daha çok çalışan insan, daha çok bantta araç, bant arkalarında parçaları filan görürüz.

• Araba üretiminde zaten ne bekliyorsunuz farklı bişey mi olacaktı ?

bazı şeyler dikkati mi çekti ön konsol bir yerden geldi direk taktılar? bunu farbrika da mı üretiyorlar ? sonra batarya alt kısım da o tam hazır halde geldi takıldı. bunlarda fabrikada hazırlanıp üretiliyorsa maliyet konusunda baya fayda sağlar.

• Togg almak için satılık 🚗 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Elektrikli araçlarda pek vergi yok. Togg da %10 otv var. %18 de KDV. Aynı koşullar benzer fiyattaki diğer elektrikli araçlar için de geçerli. Vergisini indirsen diğer elektrikli araçlarda da aynısını yapman lazım. Uygun kredi de verecek olsan o kategorideki tüm markalara faydalattirman lazım.

Togg rekabet edebilir mi bilmiyorum. Mesela citroen in söyle bir aracı var tr de. Yüzde yüz elektrikli. 800 bin lira civarı. 350 km menzili var.

www.citroen.com.tr
    Yeni Elektrikli Citroën ë-C4 | Elektrikli Özellikleri
    https://www.citroen.com.tr/araclar/c4/c4-elektrik.html

• videoyu izleyemedim ancak suanda gunde kac arac banttan iniyor? eldeki stok durumu nedir?

• redoracle R kullanıcısına yanıt
    Bunlararın hayallerinin yetişeceği en yüksek en teknolojik fabrika şeker ve un fabrikası. Otomobil fabrikası, çip fabrikası deyince beynine ağır geliyo, anlamlandıramıyor. Beyine fazla yüklenmekten dolayı akıl tutulması yaşıyor ve böyle bir yorum çıkıyo ortaya. Verin arkadaşa bir şeker fabrikası ordan, gönlü ferahlasın. Bir de heykel tabi ki.

• Güzel video olmuş. Togg çalışanlarına teşekkür ederim...

Ama bu sandıkta oy tercihimi değiştirmeyecek, Cumhur İttifakına ve Erdoğan'a oy vermeyeceğim :)

• hain lafının acilen yasaklanması lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.