Şimdi Ara

TOKİ Evleri Fiber Altyapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradaki toki evlerinde fiber internet satılıyor. Aboneliğim var. Ev içerisine türk telekom geldi taktı her şey güzel ancak kafama bir şey takıldı. Sigorta kutusunun yanında şöyle kablolar var (siyah yeşil kablolar duvardaki uydu alıcısı için LNB kabloları)

Bu kablolar neyin nesi? Ekleme yapılan kablo modeme giden WAN kablosu (çıkartıp denedim int gidiyor), diğer kablolar?
    Asıl sorum bu kablolar ile odalara dağıtım yapabilir miyim? Her odada iki tane port var 4'er telli (6boşluk var 4ünde tel var)

Açtım baktım bu portlara kablolar bağlanmış. Ancak telefon dağıtımı da bu tılgın modemler üstünden yapılıyor bildiğim kadarıyla o yüzden emin değilim ne olduklarından.

Ayrıca cat5 kablolarının içindeki bazı teller kullanılmıyor bildiğim kadarıyla bu da öyle bişey olabilir diye düşündüm yani gereksizleri çıkarmışlardır diye lakin cat5 kablosu bu soketlere girmiyor.

• O kablolar duvardaki rj45 portlarına giden kablolar. Onları modeme takarsanız duvardaki kısımlardan kablolu bağlantı yapabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soket fotoğraflarını özellikle attım

Odalarda rj45 yok rj11 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evin en uzak odasındayım ve pcm çekmiyor acil bi kablo çözümüne ihtiyacım var lütfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.