Şimdi Ara

Toledo'mu Megane II mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.6 lpg'li 2004 toledo mu 1.6 lpg'li 2004 megane II mi?sizin tercihiniz ne olurdu?Hem konfor hem yakıt yönünden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalgozlum38 -- 18 Şubat 2013; 14:53:44 >

• megane 2 sedan i alırdım.her türlü rahat alınıp satılır.daha çok tutulmuş piyasası olan bir araç.dinamik cam tavan zenon farlı bir megane 2 süper olurdu.
  • megane'ye kefilim. yalnız alırken lpg'siz alıp, güvenebileceğiniz birine taktırın bence lpg'yi. ayrıca aracın tüm servis kayıtları hazır olsun, yoksa almayın. sonra kazalı, km'si değiştirilmiş falan çıkar, üzülen siz olursunuz.
  • 2005 seat Toledo'ya sahibiz.

Bu zamana kadar sadece bakımlarını yaptık ve başka hiçbir arızası olmadı.Tavsiye ederim
  • 2004 toledo sahibiyiz bizde. İlk aldığımız günden beri sadece servis zamanı yetkili bayii ziyaret ettik.
    Araç bakımlıysa sorunsuz, sessiz ve rahat bir araba.Konforu renodan daha iyidir.
    Bir depo benzin ile şehirler arası 750 km, şehir içi yaklaşık 500km gidiyor..
    Tamam megane kadar rahat satamazsınız, yedek parçası vw, audi ortak parçasıdır ve pahallıdır. Ve servisi reno kadar yaygın değildir.
    Toledo bizi hiç yolda bırakmadı. Eğer Toledo alacaksanız ağır bakımının yapılmış olmasına dikkat edin.
    Ağır bakım 2000 lira tutmaktadır. Rutin servisleri şu an kampanya dahilinde doğuş otoda 168 Lira civarıdır.
    Tercihiniz hangisi olursa olsun sizin için hayırlı olsun........
  • Megane 2 satarken elden daha çabuk çıkar
  • İkiside zamanının 10 numara araçları . Piyasada Megane2 daha çabuk satılır daha fazla bulunur tercih sana kalmış . Ben olsam Megane2 derdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    4 yıl önce açıldı
    Leon mu Megane mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bındıgın zaman sorunsuz kullanmak ıstıyorsan toledoyu sattıgın zaman kolay satmak ıstıyorsan megane 2 almalısın
  • Kesinlikle megane 2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.