Şimdi Ara

Tolga Ciğerci bu takımdan kesilmez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakatlık dışında İlk 11 de ilk yazılması gereken kişi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam
  • İlk yazılacak Tolga demek biraz abartı. Fernando, Gomis, Maicon, Mariano falan çok daha kritik Tolga'ya göre.

Hele Fernando. Kadroda onun yaptığı işi yapacak başka hiç bir oyuncu yok. Daha da kötüsü Fernando yerine 2 kişi koysan bile eksikliğini hissederiz.

Eren'in özellikleri Gomis'e nazaran çok kısıtlı. Top tutamaz, sırtı dönük istasyon olamaz, Gomis kadar pres yapamaz vs.

Maicon yerine koyabileceğimiz anchor özellikli lider bir stoper yok takımda.

Mariano hem hücum hem defans anlamında çok fazla şey katıyor. Yokluğunda Linnes sağa geçer, kendisini sevsem de Mariano çok üstün; ee bir de Linnes sağa geçince Lato sola geçecek ki bu maç gördük ki Linnes > Lato. Yani tek oyuncunun eksikliği bizi direkt olarak 2 mevkide zayıflatır.

Ama Tolga döndüğünde 11'e girer direk, Rodrigues'e kulübe yolu görünür. O konuda katılıyorum.

• düğünümde bile oynatmam.
    takımdan ilk kesilmesi gereken adam.
    attığının 4 katını kaçırıyor adam.
    akan oyuna hiç bir katkısı yok. rakibin tüm atakları bunun verdiği toplarla başlıyor.
    devre arası yerine fiziği ve ayağı biraz düzgün serbest oynayacak bir sol kanat alınırsa takım seviye atlar. ki bence belhanda o rol için gayet uygun.
  • Eğer başıma bir şey gelmeyecekse, skorer performansının tesadüf olduğunu düşünüyorum. Tabi bunu zaman gösterecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Eğer başıma bir şey gelmeyecekse, skorer performansının tesadüf olduğunu düşünüyorum. Tabi bunu zaman gösterecek.

Belli oranda çalışmanın karşılığı olarak görüyorum, geçen sene şutları felaketti bu sene attığı gollerde temiz vuruşlar yapıyor. Tabi attıkça rahatlayıp dahada kendine güvenerek vuruşlar yapıyor.

11 için değişilmez diyemem fakat şuan ki formu yakalamışken yedek oturtmak pekte doğru değil...

Hücum olarak etkili fakat esas rolü takım savunmasında ortaya çıkıyor, boğucu preste önemli etkisi var. Bu bakımdan takımda yer alması önemli...
  • Sakatlık yüzünden düşüş yaşamaz umarım geçen sene ki gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rodrigues’ten iyi olduğu kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadığı tempoyu kasları kaldırmıyor. Temposunu düşürmeyip kendi sınırını aşmayı denemeye devam ederse sakatlıklardan kurtulmaz. Akabinde formsuzluk peşi sıra gelir. Sonra tüm gs gömmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Eğer başıma bir şey gelmeyecekse, skorer performansının tesadüf olduğunu düşünüyorum. Tabi bunu zaman gösterecek.

Belli oranda çalışmanın karşılığı olarak görüyorum, geçen sene şutları felaketti bu sene attığı gollerde temiz vuruşlar yapıyor. Tabi attıkça rahatlayıp dahada kendine güvenerek vuruşlar yapıyor.

11 için değişilmez diyemem fakat şuan ki formu yakalamışken yedek oturtmak pekte doğru değil...

Hücum olarak etkili fakat esas rolü takım savunmasında ortaya çıkıyor, boğucu preste önemli etkisi var. Bu bakımdan takımda yer alması önemli...

Ben takım oyununa katkısından bahsetmiyorum. yani 5 haftada 5 gol attı diye 34 haftada 34 golle ligi tamamlayamaz :)
    geçen seneye göre oyununun öne çıkmasındaki en önemli etken takımın ve yanındaki oyuncuların değişmesi. Tolga, Topal, Atiba gibi kesici oyuncular bulundukları ortamın şeklini alıyorlar. Ozan-Topal-Souza oynatırsan üçüne de ayrı ayrı küfredersin. Tolga da geçen sene yanındakilerin düşük formundan etkilendi.

• Takima katkısına bakmadan degerlendirmeyecegiz neye göre futbolcuyu degerlendirecegiz.en fazla ayağında top sektiren futbolculardan bir ilk onbir yapalim o zaman.

34 haftada 34 gol atamayacağını idda etmişsiniz.oda güzelmiş.34 haftada 34 gol atacagini idda ettiginiz ligde bir orta saha oyuncusu varsa söyleyin.bizde bilelim.

• Karabük maçında oynasa maç 4-1 biterdi...sahipsiz topları alacak adam yoktu.

Adamda topçu karizması 0 ama takıma katkısı muazzam oynadığımız oyundaki önemli parçalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 9 Ekim 2017; 21:33:22 >
  • Tolga oynayinca, sol kanat calismiyor abi. Gary soldan muazzam katki yapıyor. Garynin calimi, hizi rakip savunma icin buyuk tehdit.

Biz Karabuke Tolga oynamadi diye pozisyon vermedik. Tamamen taktik anlayislariyla alakali bu durum. Surekli, Fernandoya Belhanda baski yaptılar, kaptiklari toplarla hizli ciktilar. Tolga oynayinca bu olmayacak miydi?

Bazi maclarda Fernando Tolga ikilisini tercih edip, Ndiayeyi one atmaliyiz. daha direncli olur ortasaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 10 Ekim 2017; 7:44:2 >
  • İç saha maçlarında Tolga'ya gerek yok. Fernando , Ndiaye idare eder orta sahayı. Belhanda , Rodriguez , Feghouili ile sürekli baskılı oynamamız gerekiyor.

Fakat deplasman maçlarında Belhanda , Feghouli , Rodriguez'den biri forum durumuna göre kesilip Tolga'nın oynaması şart deplasmanlarda iç sahadaki gibi oynayamıyoruz birde orta sahadan adam alırsak iyice düşer.

Tabi bu rakibe göre de değişir.
  • tolga'nın oynaması ndiayenin yükünü de azaltıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.