Şimdi Ara

tolga ve latov 3-4 hafta yokmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Besiktas macinin kadrosu netlesti o zaman;

------------------muslera

Mariano--maicon---serdar--linnes

-----------------fernando

Gary-----ndiaye-----belhanda---yasin

--------------------gomis

Feghouli'nin mac eksigi oldugunu dusunuyorum,ne kadar sevmesem de Yasin bu haftaki performansi ile formayi haketti. Duruma gore 60'da falan Feghouli ile degisebilir.
  • Tolga neyse de lato futbol hayati bitse üzülmeyecek Galatasaraylı çok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, sakat oyuncuların durumlarını paylaştı:

Tolga Ciğerci: 3-4 hafta yok.
    Iasmin Latovlevici: 3-4 hafta yok.
    Jason Denayer: Düz koşulara başladı, hafta içi takımla çalışacak.
    Serdar Aziz: Özel maskeyle oynayacak.
  • Habere sevindim. En azından Rodrigues ve Linnes kesik yemez.
  • bu sakatlıklar hayırlı olacak gibi
  • Besiktas macinin kadrosu netlesti o zaman;

------------------muslera

Mariano--maicon---serdar--linnes

-----------------fernando

Gary-----ndiaye-----belhanda---yasin

--------------------gomis

Feghouli'nin mac eksigi oldugunu dusunuyorum,ne kadar sevmesem de Yasin bu haftaki performansi ile formayi haketti. Duruma gore 60'da falan Feghouli ile degisebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Bence de kadro bu olmali feghouli mac eksigi var hamle oyuncusu olarak kullaniriz daha mantikli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel haber tolga her ne kadar gol atsada boş oyuncu malesef latovici görmeye tahmül edemiyorum ne işe yaradıgı belli degil
  • Yasin ve Linnes daha iyi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Yemin ederim bu hirvat comarindaki bal kimsede yok. Gerek fikstur avantajı rakiplerin durumu falan sanki ilahi bir guc sampiyon olmamizi istiyor gibi. Bu iki adam sakatlanmasa adım gibi eminim çomar herif yasini kesip tolgayi koyacakti sol aciga arkasina da karabuk torpilli latoyu oynatirdi. Allaha şükür mecburen duzgun kadro cikarmak zorunda kalacak. Denayer de iyilesemez insallah.

Edit: Su an aklima geldi bence comar tudor takimi sabote etmesin diye dursun kulup doktoruyla konusup su adamlari sakat goster demis olabilir.

şikayet edildin kardeşim. öncelikle kimseye hakaret etmeden aşşalamadan eleştirelim.
  • İyi de Yasin çok mu iyi? Daha düne kadar sövüyordunuz adama. Ki son maçınızı da izledim bence abartılacak kadar iyi değildi. Tolga = Yasin bana göre.(form olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

İyi de Yasin çok mu iyi? Daha düne kadar sövüyordunuz adama. Ki son maçınızı da izledim bence abartılacak kadar iyi değildi. Tolga = Yasin bana göre.(form olarak)

İkisi de bu takımın oyuncusu değil ama ikisi arasından Yasin'i tercih ederim. Sezon başından beri Tolga yerine o oynasa daha fazla gol atardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Aferin sana ahlak bekcisi. Simdi sütünü icip yatabilirsin.

afferim sana sımdı delikanlı oldun posta koydun afferım abicim oldman
  • Lato çöpünden kurtulduk. Normal hoca olsa eksikliğini bile tarık gibi yazmayacazda ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga çöpü yoksa, bu bizim için daha iyi. Kim ne derse desin.

• Tolga kötü oldu Q7'yi durdururdu ,zaten Q7 ve Babel'i tut Bjk çaresiz kalıyor.Sizce İgor bunun farkında mı
  • Tudor bu habere dayanamaz intihar eder kesin. Tolga,fernando,ndiaye 3’lüsünü bir arada oynatamayınca tüm planları suya düşmüştür. Halbuki bu taktikle hücumda kabız olurken defansta ne güzel mıçıyorduk. Tüm güçlü takımlar içimizden geçiyordu.

Şimdi hücum oyuncusu oynatmak zorunda kalınca Allah korusun pozisyona falan gireriz. Hele bir de yanlışlıkla gol atarsak kahrından ölür.

Bu yine dayanamaz selçuk fernando ndiaye yapar bu sefer de. Allah’ın çöpü

• kadro üç aşağı beş yukarı tamam gibi. şimdi bir diğer problem olan Tudor'un nasıl bir saha dizilişi ile derbiye çıkacağı :) adam 3-5-2 ' yi yapıştırdığı an görürüm buradaki kadro mühendislerini :)) umarım öyle bir fantezi içine girişmez tekrardan. bence de tolga ve lato'nun olmaması hayırlı olacak gibi, bu sayede iki kanat oyuncusunu (Rodriguez ve Yasin/Feghouli) aynı anda ilk 11 de görebileceğiz.
  • Tudor maalesef Lato'yu kendi elleriyle taraftara kurban etti, arkadaş iyidir kötüdür bi sol bek alternatifi almışsın adam kötü oynuyorsa koy kenara tepki çekmesin...Taraftar tepesine binene kadar müdahale etmedi.

Ayrıca Linnes gayet normal performans sergiliyordu.

Tudor oyunu takımı analiz edemiyor, bunu her hamlesinde yada yapamadığı hamlelerde görüyoruz. Umarım en az hasarla yollarımız ayrılır.

Beşiktaş bizim tek oyuncuya verdiğimiz parayla neredeyse kadro kurdu, şuan şampiyonlar liginde yollarına devam ediyorlar.

Soruyorum size Tudor bu sezon aynı grupta olsa bu başarıyı yakalar mıydı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.