Şimdi Ara

TOLGA'YA HER ŞUT VURMA DİYE BAĞIRINCA GOL ATMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi geçen seneki şutlarını bilirsiniz artık bende birşey oluşmuş tolga'ya vurma diyee evde çığlık atıyorum peşinden gol oluyor sizdede var mı böyle durumlar

• Tolga iyi plase vuruyor. Bir çok şutu direğin dibinden dışarı gitti. Ozan gibi stad dışına yolladığı şut yok adamın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga hatalarından ders alıp ikinci golde düşünerek, en köşeye vurdu. Geçen yıl halısahadaymış gibi gelişine abanıyordu. Belhanda da o hatayı yaptı topu defanstan kurtarınca heyecanla bi anda abandı. İyi bir futbolcunun heyecana kapılmadan akıllıca ve ayağını düzgün kullanarak vurması lazım. Umut Bulut bu konuda en iyi örneklerden biri. Saç baş yoldurdu boş kaleye bile atamamıştı. Aynı şekilde Yasin malı akıllıca hareket etmeyip iki net pozisyonu kalecinin üzerine şut çekerek harcadı.

Yani sonuç olarak heyecanlanmadan güzel bir şekilde vuruyorsa benim için iyi futbolcu odur.

• 2.golu kaleci hatasi bence guzel vurdu ama koseyi ayarlayamadi

Normalde o tarz sut direk dibinden girmezse gol olmaz

Bunu en iyi yapanlardan biri toni kros ve modric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    En iyi yapan Henry di

• quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

En iyi yapan Henry di

adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

En iyi yapan Henry di

Guncel oyunculardan ornek verdim hocam

Henry nin gol vuruşu ayak iciydi zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sezon adamın ayağına her top geldiğinde tribünden sesler yükseliyordu. Şut atacakken pas veriyordu. Bu sezon da başta biraz oldu golü erken atınca morallandi sonrasında devamı geldi. Bazen tepki olayını abartıyoruz. Topa vuramiyor denen adam 3 hafta da Kariyer rekoru kırdı. Taraftar olarak dönüp kendimize de bakmamız lazım.

• Ben hayatımda böyle bi şey görmedim. Topu görse bomba diye karakola götürecek adam GS'nin şu kadrosu ile her maç en az 3 net pozisyona giriyor.

Eee atsın bari 3ünden birini bi zahmet.
  • Kazma olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • Attığı gollerin genelde şans veya basit olması gerçeğini sanırım kimse atlamıyordur. ikinci golü tamamen kaleci hatası, 1. golü Gomis in çok iyi asisti. Tabii orada olması güzel bişey , bu zaten takımın genel taktiği olduğu için ileri itiyor tolgayı.

Tolganın çok güçlü , kondisyonlu biri olmasına ramen ben hala ayaklarının aşırı zayıf olduğu düşüncesindeyim.

Şu anda sivriliyorsa , tamamen GS nin baskılı ve enerjik oyunu sayesinde.
  • Adamın hayatı boyunca 4 tane kaleyi bulan şutu yoktur fakat 3 haftada 4 gol attı. Çok seksi bir takım olduk

• Burada eleştirilmesi gereken kişi Yasin. Ben bile önemli pozisyonlarda, daha kale içine koşarken, "pas vermez, bencil şut çekecek" dedim, ve her seferinde saçma sapan vurdu. Hayır gol olsa eyvallah, vuruş tekniğin yok ki zaten boşa harcıyorsun pozisyonu.

Bu takım yıllarca Sabri'nin şutunu gördü. Tolga'nın, Sabri'den kötü olmadığı kesin..
  • Geçen sene çok kötü abanıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.