< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (147. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
mancuxxxx
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saat hayırlı olsun güle güle kullan
-
Eyvallah
@marco Hocam set(eşya) renkleri olarak sarı renkli High end setleri mi tutmak lazım üstümüzde? Bir de yeşil renkli setlere denk geldim upgrade mi ediliyor pek anlamadim ama sormak istedim.
Mor eşyaları bırakın hocam baştan. Bir de kendi seviyeniz altı herhangi bir eşya varsa değiştirmeye bakın, en kötü 40 level eşya, en iyi 38 level eşyadan daha iyi.
Eşyaların kendi özellikleri ve attribute'ları var. Onlara bakıp set oluşturun hocam kendinize. Fox's prayer mesela out of cover'a hasar veriyor, bir veya iki set yapınca da rifle damage %10 veriyordu yanılmıyorsam. Bunlara bakıp kendi silah tercihinize göre bir set yapın. Veya armor parçalarınızın bazıları çok uyuyorsa silah tercihinizi de değiştirebilirsiniz.
Birden fazla parçayı kullanmak ekstra özellikler almanızı sağlar. Her parçadan bir tane kullanırsanız da olur fakat bazı ekstra özellikleri açamayabilirsiniz.
Her parçanın bir de olduğu tür dışında özelliği var, headshot damage, crit chance vs. Bunlar da önemli. Daha detaya girersem oyundaki build yapısına girmiş olurum. Önerim 20-25 dakika ayırıp kendiniz bakmanız. Envanterinizdeki parçalara bakın, eğer rifle build varsa ona göre yapın, eğer kafaya vurmanız isabetli ise ekstra headshot damage veren buildler yapın. Eğer shield kullanıyorsanız armor build yapıp ekstra shield hasar engelleyici kullanın vs.
Bu saatten sonra kendi tercihinize göre dizin. Bazı objektif olarak iyi setler olsa da PvE oyun olduğu için hemen her şey çalışıyor. Benim tercihim Baker's Dozen silahı ile Fox's prayer dizliği kullanmak. Saklanmayan düşmanlara çok iyi kafadan hasar veriyor.
-
Herkese iyi akşamlar.Xbox storeden warlords of new york ultimate editionı aldım ama pc üzerinden kabul etmiyor.Hesabımı uc ile bağlı ama görmüyor.Yardım edebilirseniz sevinirim.
-
Xbox Play anywhere oyunu olmamasını bırakın, cross progress yok oyunda hocam. Xbox üstü alınan herhangi bir şey PC üstü gözükmeyecek, ilerleyiş bile.
-
Teşekür ederim hocam geri iade ettim iyi akşamlar.
-
Herkese kolay gelsin oyuna yeni başladım oyunda sürekli donma sorunu var mecbur olarak kapatıp açıyorum yazanlarının çoğunu denedim grafikleri düşürdüm dx12yi kapadım denedim açtım denedim 30dklık süre gibi bazen daha kısa sürede sürekli oyun donuyor.
sistemim
rtx 2060
amd ryzen 5 3600
16gb ram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok teşekkür ederim hocam kral adamsınız.
-
Oyun hala oynanır mı acaba? Looter tabanlı ya da karakter geliştirmeli bir şeylere bakıyorum son zamanlarda. Anthem ölü olmasa ona girişecektim ama ne yazık ki oyunu bıraktılar. MH Rise denedim bana gereksiz zor geldi kontroller vs. Geçen yıl bi oynamıştım division 2'yi ama birkaç saat sonra sildim sanırım. Konsola geri indirdim bu akşam ama giremedim henüz. Oyun yaşıyor mu hala?
Ölülük açısından fazlasıyla aktif bir oyun. İlk 30 seviye için biri bulmanız biraz sürebilir ama asıl oyunun kendisi olan post-end, 40 level ve üstü kısmı fazlasıyla aktif. Raid'ler olsun, legendary görevler olsun, darkzone olsun yeterince aktif. Ki özel gruplar da var, onlarla beraber girerseniz daha da eğlenebilirsiniz. Oyun kısacası yaşıyor, destek yarım yamalak olsa da alıyor.
Bilmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Bir tane dlc var sanırım oyunda. Warlords of Newyork olması lazım. Bunu almak şart mı yoksa bu olmadan da oyun idare ediyor mu?
Oyuna yeni gelen tüm güncellemeler onun üstüne kurulu sayılır. Oyunun bir parçası gibi düşünmeniz lazım. İlk 30 levele gelip oyunun ilk parçasını bitirebilirsiniz, fakat geri kalan içerikler DLC ile beraber 40 levele kadar çıkılınca asıl oluşuyor
Teşekkürler hocam. İndirimde 40 liraymış zaten. Bir dahaki indiriminde alırım artık. Oynamaya devam edip etmeyeceğime de karar vermiş olurum zaten. Bakalım MH rise gibi olmaz benim için kaderi umarım.
İlk indirimde direkt alın. Kur zammı yemedi çünkü DLC.
Herkese iyi akşamlar ultimate sürümü olmadığı için season pass almayı düşünüyordum.Fakat banka ile iletişime geçin hatası alıyorum.Steamden epic games yada orginden alabiliyorum.Ama ubisoft connectten alamıyorum alabilen varmı?
-
Bana da aynısı olmuştu sanal kart ile alabildim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X