< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 9 Mart 2018; 4:24:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 9 Mart 2018; 4:24:58 > |
DOF'ı, raytrace i kapatmaları ağlatmış oyunu baya. Zaten beklenenden fazlasını yapmaya kalkmışlardı, olmamış demek ki. Tabii ilk trailer bir nesil ileri olduğundan geriye gittiğini söylüyoruz da, grafiği mevcut jenerasyona bakarsan ciddiye alınacak kadar iyi. Daha önce de söylemiştim Mmo, Online tabanlı bir oyuna fazla bile. Diğerlerinin hali ortada, PS2 gibi. Detayına oyun çıkınca girerim de gördüğüm en iyi hava şartları var oyunda, söylemeden geçemem. Güneşli havadan sisli, kar fırtınasına geçiş anlatılmayacak kadar iyi.
Dark Zone muhabbeti güzeldi. lvl a göre ayrılışı oyuna adalet getiriyor, eline 99 lvl silah alanla oyuna yeni başlayanı karşılaştırmıyor. Saçma salak ölümlerde yok, adama ateş edip vurman lazım. Ama yine bir adilik bulmuşlar, giriş kapısında bekleyip indiriyorlar tek çıkanı. Topladığın itemı bilmem neyi millet çalmasın diye direnip helikoptere yükledikten sonra altın değerinde oluyor, o mücadele olayını beğendim. Ben oyunu kesinlikle alırım, beklediğimi verdiğini betaya bakıp söyleyemem ama fazlasıyla eğlendim oynarken. Ekip kurunca sıçrama yapıyor zaten. Destiny e benzeyen yönü fazla olacak diye endişelendim, belli ki bunun görevleri daha uzun senaryo tadında işlenecek -işleseler iyi olur- ve aynı şeyin asalak gibi 8786451.sını tercihe göre yaptıracak. Sövdüğüm yer girip çıkılan binanın aşırı azlığı ve 28GB diye 10 dakkalık demoyu çektirmelerine oldu, baya sövdüm. Üç, dört tane görev koymak, daha çok incelettirmek için özellik açmak sövdürmekten daha kolay. On dakka oynayıp boş, boş sokakta dolandırdı herifler. Oyundan yana tek endişem kaldı, görevler. Görev diğer oyun gibi üç, dört saatte bitiyorsa ikinci eli bile olmaz bu oyunun. Çıkınca bakacağız artık. Mapin her tarafını beğendiğimden 175 defa Share yapmışım, hepsini eklesem forum çöker. Bir kaç SS, |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Haziran 2013; 2:29:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 11 Haziran 2013; 2:35:22 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Haziran 2013; 18:02:44 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|