Şimdi Ara

tomasetto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saygıdeğer forum üyeleri tomasetto markası hakkında çok fazla bilgiye ulaşamadım bu marka hakkında bilgisdi olan var mı

• tomasetto italyanın en köklü lpg markalarından biridir.
    ürünleri kalitelidir
  • Piyasada tomasetto adıyla satılan kitler orijinal İtalyan sıralı sistem midir? Yoksa toplama kit mi satılanlar..?

Piyasada araçlara montajı yapılan sistem İtalyan devinin bu sitesindeki malzemelerine hiç benzemiyor!

Yok mu tomasettoya sahip çıkacak bir kurum ya da kuruluş Türkiye'de?
  • BENDE YENİ BİR ARAÇ ALDIM VE TOMASETTO TAKILI ARAÇTA. GÖSTERGE LAMBALARI GİDİP GELİYORDU. İKİ KEZ GİTTİM İLSAY'A. ÇÖZÜM BULAMADILAR. SANIRIM ELEKTRİK DÜZENEĞİNDE SORUN VAR. USTA BİRAZ OYNAYINCA KABLOLARLA SORUN ÇÖZÜLÜYOR. AMA BİR KAÇ GÜN SONRA YİNE AYNI PROBLEM BAŞLIYOR. UĞRAŞMAKTAN BIKTIM ARTIK. BİRDE GARANTİSİ DEVAM ETMESİNE RAĞMEN PARA TALEP EDİYORLAR.TOMASETTO VE İLSAY OTOMOTİV Mİ?YAKLAŞMAYIN...
  • Bence de hiç yaklaşma git adam gibi bir yere biraz daha fazla para verip sisteminin arkasında duran kalitesini kanıtlamış bir yerde taktır. Aracına tomasetto taktıran bir çok kişi memnun değil. İlsay otomotiv herhangi bir arıza olduğunda ya ilgilenmiyor yada garantili olsa bile ekstra dan para istiyor. Forumda bununla ilgili bir kaç konu var. İyice araştır kararını ona ver kardeşim sonra dan pişman olma...
  • Konu nun açılış tarihi bayağı eskiymiş ama hiç olmazsa forumda gezinirken gören arkadaşlara bilgi olsun...

DERTSİZ BAŞINIZA DERT ALMAYIN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinyo -- 15 Aralık 2010; 14:09:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC Maestro
    2 yıl önce açıldı
    BRC-ATİKER FARKLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.