Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
158.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce de paylaşmıştım, tekrar hatırlatayım.

Çevrenizde gördüğünüz Yolları, Kavşakları, Harita hatalarını TomTom Mapshare Tool kullanarak raporlayabiliyorsunuz.

yeni kullanıcıların bilmeyeceğini düşünerek tekrar hatırlatayım.

TOMTOM Mapshare Tool
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Daha önce de paylaşmıştım, tekrar hatırlatayım.

Çevrenizde gördüğünüz Yolları, Kavşakları, Harita hatalarını TomTom Mapshare Tool kullanarak raporlayabiliyorsunuz.

yeni kullanıcıların bilmeyeceğini düşünerek tekrar hatırlatayım.

TOMTOM Mapshare Tool

Bilgi için teşekkürler.. Bayağı uğraşırım burada ben, hata düzeltmeleri önemli çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• REM kullanıcısına yanıt
     Tomtom Navigasyon Cihazları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, dasboard üzerine yapışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM

Teşekkürler, dasboard üzerine yapışıyor mu?

Denemedim ama yapışıyordur..

• Yolculuğu tamamladım..

Dün geldim Ankara'ya..

Isparta programımı iptal edip, Çeşme'ye gittim. Giderken "en hızlı rota" diye seçim olduğumdan Belek, Antalya içinden Kepez, Korkuteli'ne kadar iyi gitti. Fakat sonra Kaş - Elmalı sapağından sokmak istedi. Fakat o yolların nasıl olduğunu bilmediğimden direk denizli'ye geçtim. Denizli'de tekrar Çeşme dedim ve gayet güzel bir şekilde götürdü. Dönüşte direk evi işaretleyip döndüm.

Gayet güzel çalışıyor.

• Hoş geldiniz; geçmiş olsun diyeyim öncelikle :)

TomTom cihazların Başarsoft Haritalı cihazlara oranla daha doğru rotalama yaptığını söylemiş ve yazmıştım geçmiş zamanda.

Bence TomTom tarafında en büyük eksik "yeni yapılan/açılan yolların" haritalarına aksettirilmesindeki yavaşlık. Daha iyi olmasını bu faktör engelliyor.

Saygılar.
  • Onu da halledeceğim. Aklımda kaldığı kadarıyla Map Share Tool'dan bildirim yapacağım bir ara.

• merhabalar herkese..

babama navigasyon cihazi almak istiyorum, yakinda uzun yola cikacaz trabzon - canakkale

soyle bir bakinca tomtom start 25 ve via 125 gozume carpti..

siz hangisi tavsiye edersiniz

http://www.teknosa.com/urunler/145130092/tomtom-start25-5-navigasyon-cihazi

http://www.teknosa.com/urunler/145130076/tomtom-via-125-navigasyon-cihazi

hafiza karti olayi ilerde sorun yaratir mi., 4gb yeterlimidir., ayni sey islemci hizi icin, biraz bilgi verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 11 Ağustos 2014; 23:25:53 >

• Benim Start ve Via serileriyle hiçbir tecrubem yok malesef. O yüzden iyidir ya da kötüdür diye bir şey açıklamam doğru olmaz..

D2D ve diğer kullanıcılar en iyi cevabı verecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 11 Ağustos 2014; 23:35:32 >
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Hiç bir cihazı tavsiye etmem; sorguladığınız cihazlar en az 3 yıllık cihazlardır. Bütçe durumunuzu bilemiyorum, ya yeni GO seri cihazlara yönelin; yada TomTom dışı Örneğin iGO Primo kullanan cihazlara bakın derim kendi hesabıma...

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,

Hiç bir cihazı tavsiye etmem; sorguladığınız cihazlar en az 3 yıllık cihazlardır. Bütçe durumunuzu bilemiyorum, ya yeni GO seri cihazlara yönelin; yada TomTom dışı Örneğin iGO Primo kullanan cihazlara bakın derim kendi hesabıma...

Saygılar.

dusundugumu yazmissiniz eski cihazlar olduklari hakkinda.. butcem max 200 220 gibi birsey, fazla da birsey vermek istemiyorum aslinda
    biz yurt disinda da tomtom kullaniyorduk, orda kucuk top seklinde olanlar vardi beyaz renkte.. memnunduk.., o tecrubeyi yakalamisken bu iki urun arasinda kaldim..

peki siz hangi cihazi tavsiye edersiniz (genis bir soru oldu -okadar markalar arasinda- k bakmayin)
    Selamlar.
    Model tavsiyesinde bulunmak istemiyorum beğeniler değişkendir.
    Navitech ve Next cihazlar sizi zor duruma düşürmeyecek uygun fiyatlı olanları olanlardır. Kullanıcı sayısı fazla olduğundan tecrübe konusunda tavsiye alır, teknik sorun yaşamazsınız.
    Tomtom ve Garmin için daha fazla bütçe ayırmaya ihtiyaç var, ancak önerim kampanyaları da takip etmeniz. 140 liraya Tomtom , 150 liraya Garmin alanlar oldu burada.
    Hayırlı olsun diyeyim.

• hafta sonu yola cikacaktik ancak babamin baska isleri araya girdiginden bu aksam veya yarin cikmaya karar verdik, erken cikip erken donmek icin

hal boyle olunca zamanda kisitli oldu biraz, babamda az once "git al su tomtomu (via125) gel, zaten surekli kullanmicaz ara ara lazim oldugunda getirsin yeter"

yinede yardiminiz icin sagolun..
    Selamlar,

Tamam, aldığınız da kötü bir cihaz değildir. Sadece teknoloji olarak eski olduğunu belirttim. Sizi rahat rahat götürür getirir, endişeniz olmasın.

Cihazı aldığınızda evdeki bilgisatarınızda myDrive yazılımını kurun. BURAYI tıklayın. Üyelik işleminizi yapın, yazılımı indirip bilgisayarınıza kurun. Cihaz kutusunda muhtemelen "Aktivasyon Kodu" olacaktır. Kapağın içinde etikette (bende öyleydi) yazar. O kodu web sayfasındaki "Kodu Kullan" kısmına giriş yapın.

Cihazınızı açık alanda bir kez çalıştırın, uydu bağlantısını kursun. Üzerinizde beton olmasın, balkon/teras olabilir. Bırakın 10 dakika falan çalışsın.

Daha sonra cihazınızı bilgisayarınıza USB kablosu yoluyla USB portlardan birine bağlayın güncellemelerini alsın.

Tomtom arama özelliği değişik çalışır; gideceğiniz önemli noktaların koordinat bilgilerini -ihtimale karşı- yanınızda bulundurun. Cadde isimleri çok önemlidir. Koordinat bilgisini en net Google üzerinden edinirsiniz. Gerektiğinde cihazda "Bul" seçeneğinde Koordinat girişi ekranı var, oradan girer gidersiniz adresinize.

Cihazda Rota seçeneklerinde En Hızlı Rota seçin.

Bir de son olarak; cihazınızı aracınıza çakmak şarjı ile bağlayıp yola çıkmadan 5-10 dakika önce çalıştırın. Doğru rotalama için doğru konumlama şarttır; cihaz uydu bağlantısını tam olarak kursun. Konumunuzu dğru olarak göstermesi gerekir; bu işlem sırasında aracınızı hareket ettirmeyin (bu ilk çalıştırmada önemlidir, sonra gerekmez)

Sonrasında; size iyi yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 12 Ağustos 2014; 12:34:04 >

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    patron döktürmüşün yine

• İlk kez aldıkları cihazla uzun yola çıkacaklar. Navigasyon tecrübeleri olup olmadığını dahi bilmiyoruz. Ben cesaret edemezdim; en az 1-2 gün, 40-50 Km. kullanıp cihazın huyunu iyice öğrenmeye çalışırım.
    Aklıma gelen ve yaşayabilecekleri tüm olası sorunlarınları düşünerek yazmaya çalıştım. Hayırlısıyla yolları açık olsun.

Neyse; Bir TomTom cihaz daha alan olursa okur, tecrübe paylaşımından istifade eder; dilerim

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 12 Ağustos 2014; 21:59:48 >
  • cem_b C kullanıcısına yanıt
    Bende tam olarak aynı sıkıntıları yaşadım şimdide satıcam TomTom u..haritasından gerçekten hiç memnun kalmadım cihaz iyi ama malesef yeterli olmuyor Garmin almayı düşünüyorum baya tavsiye ediliyor Başarsoft kullanıyormuş..

• neotric kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Garmin cihazlar artık Başarsoft (Navcity) harita kullanmıyorlar. Garmin kendi haritasını kullanıyor. HERE Maps; eski adıyla Navteq.
    Saygılar.

• TomTom'dan bir ben mi memnunum?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.