Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
158.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

TomTom'dan bir ben mi memnunum?

Yalnız değilsiniz
    Ben de seviyorum ama 2014de hah işte bu dedirtecek bir gelişme sağlayamadılar haritalarında; o yüzden sitem ediyorum.
    Türkiye'deki en kapsamlı 2. Haritaya sahiplense ve mapshare gibi bir avantajları varken 3.sıraya indirdiler kendilerini.
    Yine de bir harita kullanıcısı olduğumdan sevmeye gayret ediyor ve destekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

TomTom'dan bir ben mi memnunum?

Yalnız değilsiniz
    Ben de seviyorum ama 2014de hah işte bu dedirtecek bir gelişme sağlayamadılar haritalarında; o yüzden sitem ediyorum.
    Türkiye'deki en kapsamlı 2. Haritaya sahiplense ve mapshare gibi bir avantajları varken 3.sıraya indirdiler kendilerini.
    Yine de bir harita kullanıcısı olduğumdan sevmeye gayret ediyor ve destekliyorum.

Ben de geçen gün Ankara'da Vatan Bilgisayara gidip yeni go 6oo cihazı inceledim. Cihazı elinize aldığınızda kalitesini hissediyorsunuz adeta...

Aslında şu an kullandığım cihaz Next in I go 8'li ilk çıkan modellerinden biri. Uzun zamandır da kullanıyorum. Memnunum da... Ancak artık trafik bilgilerini de görebileceğim yeni bir cihaz arayışına girdim. Bir yandan da tomtom ile ilgili haberleri takip ediyorum. Ancak hep Tomtomun Türkiye haritasının yetersizliğinden (başarsofta göre) söz ediliyor. Yoksa cihaz olarak çok kaliteli olduğu genelde herkes tarafından kabul ediliyor. Avrupa haritalarının da çok iyi olduğu forumlarda dile getiriliyor.

Ancak neticede ben bu cihazı Türkiye'de kullanacağım. İnşallah türkiye haritasına gereken önemi verip bir an önce daha da geliştirirler. DD252Admin üstadın da dediği gibi ellerinde mapshare gibi müthiş bir imkan da var. Keşke şu formda tomtom'dan bir yetkili olsa da buradaki yorumlara cevaplar verse, Tomtom ile ilgili gelişmeleri paylaşsa ne güzel olurdu diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koymen -- 22 Ağustos 2014; 12:11:18 >

• Ben de TomTom via 135 le navigasyon dünyasına adım attım yarın sabah yola çıkarak ilk denemesini yapacağım navigasyonun hayırlısı bakalım, yalnız kapı numarasını nasıl gireceğimi bulamadım bir türlü mahalleden daha fazla detaya giremiyorum nedir bunun çözümü...

• ahmet_sevdam A kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Hayırlı olsun, keyifli navigasyonlar diliyorum.

TomTom cihazlarda Cadde ve Sokak isimlerinden yola çıkılır. Eğer o sokakta tanımlanmış kapı numarası varsa size sorar cihaz.

Atıyorum; Atatürk Caddesi hangi semtlerde varsa (Şehirde) numaralarıyla listelenir, seçer gidersiniz. Tabii sokak adı girmeden önce şehir seçmeyi unutmayın.

Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için o şekilde deneyeceğim...

• GO 600 gelmiş mi Vatan'a? Tüh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 inç ekran görüşü etkileyebilir, bence sizin aldığınız ebat ideal

• Via 135 serisi var 4 ayolmustur alali. Temmuz basinda avrupa tatilimde kullanma umidiyle aldim ama acikcasi zaman zaman memnun kalmadim. Hele kiralik aracimi Almanya dan alir almaz ayarlayayim dedim cihazi gps sinyali bulamadi. Allahtan aracin kendi navigasyonu vardi da ilk etapta onu kullandim.ya olmasaydi? Zamaninda isime yaramadiktan sonra benim icin iyi bir cihaz degildir o. Sonraki gunlerde performans ena degildi ama zaman zan sinyal bulamadigi oldu. Kullandigim ulkeler ise Isvicre Fransa ve Almanya idi.Kisacasi avrupada beklwntimin altinda kaldi TomTom.

• Arkadaşlar Tomtom sonbahar haritası kullanıma sunulmuş ilgilenenler indirsin kullanmaya başlasın... İyi navigasyonlar...

• Kuzen Larry Balki kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Navigasyonu farklı bir şehirde veya ülkede çalıştırdığınız zaman GPS bulma süresi çok çok uzun sürmekte. Sebebi gpxfix dosyası. Standart PND'ler hep bu sorunu yaşar, aşmak için araçta kullanmadan bir süre önce açmak gereklidir. unutmayın cihazınız 1,5 saat kendi bataryası ile çalışabilir güçtedir. İdeal olan hava alanında cep telefonunuzu açtığınızda cihazı da açmanız.
    Ben Munich Havaalanında bu yolla uygun GPS bağlantısını sağlayabilmiştim. Ama sağlam konum belirlemesi 15 dakika sürmüştü.
    Beni karşılamaya gelen arkadaşımın arabasında navigasyon olduğundan kullanmaya gerek kalmamıştı, ama oynadım uzun bir süre Ulm'e gidene kadar

Bu arada sormadan edemeyeceğim; araçta navigasyon vardı demiştiniz. Dikkat ettiniz mi hiç haritası neydi?

Saygılar.

• arkadaşlar selamlar.
    içinde dahili olarak; özellikle Bulgaristan haritası bulunan, tercihen makedonya, bosna hersek, ve yunanistan haritaları da, (sanırım kısaca doğu avrupa haritası) bulunan bir araç navigasyonu arıyorum. kapı numaralarını gösterecek kadar ayrıntılı olmasına gerek olmayan, sadece sokak adları bulununan bir haritası olması yeterli. 250-350 tl fiyat aralığında, artı olarak başka hiç bir özelliği olmasına gerek yok. sadece navigasyon yapması yeterli.

yukarıda ki özellikleri taşıyan, hangi model, tom tom cihazını tavsiye edersiniz?

her tom tom cihazında avrupa haritası yüklü müdür?

"TomTom GO 1005 Europe" bu cihaz hakkında bir fikri olan var mı?

yardımlarınız için teşekkürler
  • sums kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

İstediğiniz haritalar TomTom Go 1005'de mevcut ayrıca Garmin Nüvi 2xxx cihazlarda da EU haritası (Heremaps-Navteq) olarak var. Sorguladığınız cihazdan bende var.

Ek olarak Nokia Lumia Seri telefonlarlar, Drive uygulaması ile tüm Dünya haritaları ücretsiz. İstediğiniz ülke haritasını indirir kullanırsınız. Sokak ve Yaya navigasyonu için PND'den çok Mobil cihaz daha iyidir. Bu bantta 525 en uygun cihazdır.

Saygılar.
  • :) tavsiyelerinizi dikkate alacağım. ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sağ olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sevdam

Arkadaşlar Tomtom sonbahar haritası kullanıma sunulmuş ilgilenenler indirsin kullanmaya başlasın... İyi navigasyonlar...

Bilgi için teşekkürler

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Sonbahar güncellemesi ile ne geldi pek anlamadım ama sanırım mapteki eksiklikler giderilmiştir. Yanlış mıyım?

• Piranha Navigasyon Harita Güncelleme,

PiranhaExtra programı ile harita güncelleme Navteq yüklü cihazlar için burayı tıklayın.

Sygic programı ile harita güncelleme Piranha noTraffic modelleri infotech yüklü cihazlar için burayı tıklayın.

• Yanlış oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Eylül 2014; 5:27:19 >
  • tomtom go 40 nasıl?
    ben daha çok trafik performansını merak ediyorum. Avrupa'da tamam da İstanbulda trafik verisi sağlıklı çalışıyor mu?
    Ayrıca bu cihaz yerine android cep telefonu versiyonu performansı nasıl yani pnd cihazı aratır mı?
    kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi? özellikle Dd252admin.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

tomtom go 40 nasıl?
    ben daha çok trafik performansını merak ediyorum. Avrupa'da tamam da İstanbulda trafik verisi sağlıklı çalışıyor mu?
    Ayrıca bu cihaz yerine android cep telefonu versiyonu performansı nasıl yani pnd cihazı aratır mı?
    kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi? özellikle Dd252admin.

bir iki sayfa öncesini okursanız bilgi alabilirsiniz.. Go serisinin özellikleri aynı.. Boyut farklılığı ve çift sıfırlı serilerle tek sıfırlı seriler arasındaki fark X0 olanlarda çoklu dokunmatik seçeneğinin olmaması.. Onun dışında kullanım tarzı falan birebir aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Eylül 2014; 5:30:16 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.