Şimdi Ara

Toner Tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toner tozu neden aşırı şekilde bıçakta tortu yapar bilen var mı ?

• nemli ortam ve kalitesiz tonerden yapabilir. genelde n11, gg tarzı yorumu fazla olan tonerlerden alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

nemli ortam ve kalitesiz tonerden yapabilir. genelde n11, gg tarzı yorumu fazla olan tonerlerden alıyorum.
    Hocam tozu aldığımdan beri yapıyor her dolumda 3-4 kez bıçak temizlemek zorunda kalıyoruz toner bitmeden silik çıkarıyor tortu nedeniyle bk den almıştım samsung için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bk nin tonerini de kullandım sorun olmadı bende. nemli bir yerde mi kalıyor cihaz veya toner tozu nem alıyor mu ? yani toz siz doldurmadan once de boyle top top halde mi ?
  • quote:

bk nin tonerini de kullandım sorun olmadı bende. nemli bir yerde mi kalıyor cihaz veya toner tozu nem alıyor mu ? yani toz siz doldurmadan once de boyle top top halde mi ?
    hayır aksine toz tane tane çok güzel akıyor su gibi şişeyide güzelce sıkıyorum kapağını acaba tonerin kendisi mi sıkıntılı merdanesi falan makinenin orjinal toneri hiç muadil falan almadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdsss -- 25 Ekim 2018; 15:26:42 >
  • sdsss S kullanıcısına yanıt
    Tozdan yapıyor gibi, muadil alıp deneyin olmazsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tozdan yapıyor gibi, muadil alıp deneyin olmazsa.
    imagetech toner var muadil bunu önerir misiniz alsam mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdsss

imagetech toner var muadil bunu önerir misiniz alsam mı

Alıntıları Göster
    acıkcasısı kullanmadım ama n11 den alacaksanız yorumlara bakıp alın. iyi yorumu olan muadil toner alın.
  • quote:

acıkcasısı kullanmadım ama n11 den alacaksanız yorumlara bakıp alın. iyi yorumu olan muadil toner alın.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • muadil tonere karar veremedim görkem büronun sattığı imagetech var bide bitmeyen kartuşun ve teknopazarın sattığı plus copy var yorum yok ikisinde de ne yapsam ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.