150-200 liraya android+3g telefon almak varken neden tuşlu telefon alayım. Ayrıca çin mallarının hepsi dokunmatik mi illa ki dokunmatik demedim zaten bende
quote:
Orijinalden alıntı: husam135
quote:
Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »
Çin malı alacağınıza tuşlu normal telefon alın.
150-200 liraya android+3g telefon almak varken neden tuşlu telefon alayım. Ayrıca çin mallarının hepsi dokunmatik mi illa ki dokunmatik demedim zaten bende
Tuşlu telefon derken bilindik bir markanın normal telefonunu al demek istemiştim.
250 TL lik bir tableti var kardeşimin. (Paylaştığınız linkteki tooky ile eşdeğer seviyede bir marka [Markası bile belli değil gibi]) Elime almaya üşeniyorum. Kutusundan ekranı hasarlı olarak çıktı. Kenarları aşındı boyası attı. Donanım olarak kağıt üstünde iyi ama eline alıp incelemeye kalktığında takılmalar ve kasılmalardan kurtulamıyorsun. Yürekler acısı. Şimdi sen bu tooky denen markadan bir telefon aldığında güncelleme olacak mı ? XDA da bölümü bile yok.
Reklamı Geç »
kullanıcısına yanıt
hocam ben daha önce aldım bu siteden şuan alamıyorum başka bir modeldi tooky kullanıyorum gayet memnunum gerçekten mükemmel denilebilir fiyatına göre stokta olsa keşke 5 tane daha alacağım ama bilmedigim bir modeli alıp da imei sorunu yaşamak istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: husam135
hocam ben daha önce aldım bu siteden şuan alamıyorum başka bir modeldi tooky kullanıyorum gayet memnunum gerçekten mükemmel denilebilir fiyatına göre stokta olsa keşke 5 tane daha alacağım ama bilmedigim bir modeli alıp da imei sorunu yaşamak istemiyorum
Siz bilirsiniz. Samsung bile cepte patlayabiliyorsa bunları düşünemiyorum. Almakta kararlıysanız ne kadar konuşursam boş.
Reklamı Geç »
kullanıcısına yanıt
Kararlıyım dediğim gibi başka bir modelini yaklaşık 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum ve herkese de tavsiye ederim. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Kararlıyım dediğim gibi başka bir modelini yaklaşık 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum ve herkese de tavsiye ederim. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
almayı düşündüğün telefonu donanım anlamında ikiye katlar mtk6577 telefon mu alınır bu saatten sonra
hocam sıkıntı imei atılamaması bir tane daha aldım burdan telefon imei atılamıyor hiç bi şekilde bu telefonu halihazırda kullanıyorsanız ve imi attıysanız öyle tavsiye edin. Siz kullanıyor musunuz bunu
almayı düşündüğün telefonu donanım anlamında ikiye katlar mtk6577 telefon mu alınır bu saatten sonra
hocam sıkıntı imei atılamaması bir tane daha aldım burdan telefon imei atılamıyor hiç bi şekilde bu telefonu halihazırda kullanıyorsanız ve imi attıysanız öyle tavsiye edin. Siz kullanıyor musunuz bunu
Güzel kardeşim ben kullanmadım ama imei atma olayı telefonla değil işlemci ile alakalı bir durumdur. mtk6589 işlemcilere de sıkıntısız bir şekilde imei atılabiliyor. merak ediyorsan site içinde arat veya googleye mtk6589 imei atmak yaz yöntemini öğren. Ben anlamam dersen ver bi telefoncuya 20 tl ye 2 dakkada sana atsın senin aldığın telefon qualcom işlemci olabilir
esmer23s
kullanıcısına yanıt
Spreadtrum işlemci buyincoins te yazmıodu herhangi işlemci ama sitelerde falan mtk görünüyordu antutu da mtk gösteriyor ama spreadtrummuş bundan emin olmadan tekrar riske giremem Teşekkür ederim yine de. Ayrıca mtk işleciye kolaylıkla imei atılabildiğini biliyorum ve bunu kendimde yapabiliyorum.
Doğru olabilir 100 dolarlık bir telefon sonuçta haklısındır.Ben derin bir araştırma içine girmedim tabi Madem emin olmak istiyorsun o fiyat aralığından kurtul. Hem bilinen bir markanın telefonuna yönel..
Kendim sipariş verdiğim telefonu sana da öneriyorum thlw200 1gb/8gb 1280*720 mtk6589T işlemcili tasarımı da güzel tam bir f/p ürünü
Doğru olabilir 100 dolarlık bir telefon sonuçta haklısındır.Ben derin bir araştırma içine girmedim tabi Madem emin olmak istiyorsun o fiyat aralığından kurtul. Hem bilinen bir markanın telefonuna yönel..
Kendim sipariş verdiğim telefonu sana da öneriyorum thlw200 1gb/8gb 1280*720 mtk6589T işlemcili tasarımı da güzel tam bir f/p ürünü
Hocam önerin için çok sagol ama bunun da fiyatı aşıyor. Ayrıca aliexpres ten daha önce hiç alışveriş yapmadım güvenilirlik konusunda sıkıntılarım var siteyle ilgili ayrıca bireysel satıcılar olduğu için riskli gibi sen nasıl değerlendirirsin?
Yanlış yapamazlar ama bolca yalan söylüyorlar bu anlamda beni de hiç sarmadı bu site pandawillde de var ve aynı fiyattan hatta %5 indirim kuponu ile 190 dolara da alabilirsin kafandaki güvenlik sorununu bu şekilde aşabilirsin ama fiyat tuzlu diyorsan ona bişi diyemem
Malum Ramazan ayındayız tuzlu insanın içini yakar
quote:
Orijinalden alıntı: esmer23s
Yanlış yapamazlar ama bolca yalan söylüyorlar bu anlamda beni de hiç sarmadı bu site pandawillde de var ve aynı fiyattan hatta %5 indirim kuponu ile 190 dolara da alabilirsin kafandaki güvenlik sorununu bu şekilde aşabilirsin ama fiyat tuzlu diyorsan ona bişi diyemem
Malum Ramazan ayındayız tuzlu insanın içini yakar
Aynen hocam tuzlu yakar ramazanda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme