Şimdi Ara

top oynarken top bana gelince heyecanlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar top oynarken top bana gelince heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. hemen topu kaptırıyorum. bide korktuğum için araya felanda kaçamıyorum. top bana gelince beynim duruyo.bi de ya hata yaparsam diye korkuyorum. arkadaşlar bana bağırır korkusu yüzüne maçın heyecanını da yaşayamıyorum. kalbim daha hızlı atıyo felan. sizce ne yapmalıyım sakin oynayıp pratık ve hızlı düşünmek için? iyi oynayan ve tecrubeli olan arkadaşlar yardım edebilirler mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Top Oynamada Heyecanı Kontrol Etme

Futbol oynarken top ayağınıza geldiğinde heyecanlanmak yaygın bir duygudur. Ancak aşırı heyecan, oyununuza zarar verebilir. İşte maçta heyecanlanmamak için bazı ipuçları:

• Nefes egzersizleri yap: Top ayağınıza gelmeden önce derin nefesler alarak sakinleşin.
    • Kendinize olumlu telkinlerde bulunun: Kendinize yapabileceğinize ve başarılı olacağınıza inanın.
    • Maçı bir bütün olarak görün: Sadece top ayağınıza geldiği ana odaklanmayın. Maçın genel resmine bakın.
    • Dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırın: Maç sırasında dış seslerden veya düşüncelerden uzaklaşın.
    • Hazırlanın: Maçtan önce iyi bir gece uykusu alın ve antrenman yapın. Hazır hissetmek, heyecanı azaltmanıza yardımcı olacaktır.

Top ayağınıza geldiğinde heyecanlanmak doğal olsa da, bu duyguları kontrol etmeyi öğrenmek önemlidir. Sakin kalarak ve yukarıdaki ipuçlarını uygulayarak, performansınızı iyileştirebilir ve maçlardan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kralolmez12
  • Böyle yaratıcı nickleri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum kralolmez12 diye nickmi olur be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen top oynama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü sen top oynayamıyorsun
  • Allah başka dert vermesin.
  • Oynama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asosyallikten o

• Top sana gelirken kafanı kaldır ve pas atabileceğin en iyi yerin matematiksel hesabını beyninde kur. Çok zor değil sadece pratik istiyor

• Kaleye geç
  • Merak etme dh senin gibi asosyellerle dolu yalnız değilsin

• 8 yaşındayken bende öyleydim büyüyünce geçti
  • gol atmayı becebiliyormusun
  • ozguven eksikligi

cozumu ise, macı ciddiye alma.. zamanla eger iyiysen rahatca oynarsin..

• Sık sık maç yapıcaksın bu kadar haftada 1 halısaha yap aynı kadro ile 3. maçta alışırsın
  • Kafanı kaldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • la ben topa taekwondo yapıyordum sen ayağına almaya korkuyon

Korktuğun şeyin üstüne git alışırsın sosyal ortamlara çok katıl futbolun kurallarını iyice öğren oynamasını felan sıra ile tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 8 Mart 2016; 0:15:24 >
  • Defans dur gelen topa vur uzaklaştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.