Şimdi Ara

Top'ta oynancak champ sayısı sürekli düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bırakmadan önce toplane'de -profesyonel arena için konuşuyorum-malphite,trundle,fiora,irelia,poppy,gangplank,ekko,fizz,graves,illaoi,jax,malphite,maokai ve swain gibi çeşit çeşit champlar oynanırken şuanda poppy,irelia,fiora,shen,ekko ve gangplank dışında champ göremiyorum.Probuilds'den kontrol ettim son oynanma zamanlarına malphite,trundle,swain,fizz,graves,jax,maokai ve illaoi ölmüş durumda.Bunun nedeni nedir sizce?Benim oyunu 2 aylığına bırakmış olmam mı yoksa?

• sadece top değil adcde ashe ve jhin supportta karma bard braum midde cass vlad jungleda gragas reksai topta gankplank shen
  • Oyun artık öyle bir noktaya geldi ki , sanki meta da 16 şampiyon var . 6'sı banlanıyor kalanlar da aralarında 5er 5er paylaşılıyor
  • Jax belki jungda daha güçlü diye kâbul edilebilir ama diğer şampiyonlara bir şey diyemem meta denen şey oyun keyfini bitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gragas ve Ashe görmekten gözlerim soldu yeter da almayın,
  • Metayı mahvettiler,cidden çok az hero oynanıyor.Özellikle jungleda sadece 4 hero var Reksai,Gragas,Nidalee,Elise...
  • Abi cidden Gragas'tan soğudum. Ama Gragas cidden şuan oyunun en op junglerı bana göre.
    -3 tane skilli kitle kontrol sağlıyor
    -Full tank çıkıyorsun ölmüyorsun
    -Hem 6 level öncesi hem 6 level sonrası güzel gank atılıyor
    -Alan hasarı veriyor ve full tanka rağmen gayet iyi hasarı var
    -Takım savaşlarında da çok işlevsel adc koruyabilirsin initiator görevi üstlenebilirsin zaten o ulti karşı takımı dağıtıyor
    -Kamplarda çok sıkıntı çekmiyor
    -E skilli çok op hem hasar hem stun hem mobilite hem çok yüksek olmayan bir cd
    -Üstte dediğim gibi mobilite bile var

Ne eksik beyler bu şampiyonda anlamıyorum yani bunun yanında Warwick alınmasını falan bekleyemeyiz herhalde.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 30 Ağustos 2016; 1:04:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen ben sadece hangi çarı oynadığıma bakarım gerisi beni ilgilendirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Sonuna kadar haklısın.

Sen hala post mu kasıyon burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 30 Ağustos 2016; 20:08:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum sana harbiden de oynanacak çok az hero kaldı eskiden baya seçenek vardı.Twitch'de bile yayın izlerken tabi lol'ün kendi yayınlarını izlerken acaba oyuncular ne alacak diye pick ekranında heyecanla beklerdim ama şimdi acaba x mi y mi yoksa z mi alacak diyorum 3 herodan birisini alıyorlar her lanede oynanacak 3 hero var hatta eskiden vayne çılgınlığı vardı Allah'a şükür azalmaya başladı...
  • Meta denen şey oyunu bitircek

• S2-S3 arasında topta Malphite-Shen picklerini hatırlıyorum da, League of Warmogs diye geçerdi oyun. İki taraf da 3 sene birbirine vursa bir şey olmazdı yine de oyunun geri kalanı akıcıydı
  • Yeni patch den sonra Trinity-Tank Ekko da bitiyor. Ultisinin Healt recovery kısmına ap scale eklediler. Riot Ekko görmektende sıkıldı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 31 Ağustos 2016; 9:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Metayı mahvettiler,cidden çok az hero oynanıyor.Özellikle jungleda sadece 4 hero var Reksai,Gragas,Nidalee,Elise...

nidale neden metada knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Metayı mahvettiler,cidden çok az hero oynanıyor.Özellikle jungleda sadece 4 hero var Reksai,Gragas,Nidalee,Elise...

nidale neden metada knk

Şampiyon ormana girdiğinden beri metada.Karşı jung 13 levelken 17 level falan olabiliyor rahatça.Otpleri izlersen anlarsin.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    otp nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

otp nedır

One trick pony,sadece nida oynayanlar,nida mainler.

• hangi metadan bahsediyorsun arkadaşım.

İlk yapman gereken düşük elolara bakmak olmalı. Bronz 5 mesela.

Bu söylediğin şampiyonlar bronz 5 metasında yok.

Bronz 5 metasını açıklıyorum sevinin;

Üst koridor; garen+tryndamr+illaoi+darius

orta koridor: zed, yasuo,katarina,fizz,annie

Alt koridor adc; vayne, ashe, miss fortune,

Alt koridor support; lux, zyra,nami,malphite

orman; master yi, xhin zao,fiddleflicks,volibear

En meta şampiyonlar; zed, yasuo,darius,vayne

Meta bizden sorulur (bronze 5)

Tek yapmanız gereken şey bunlarla oynamamak. geriye kalanlar meta olur zatebn otomatik olarak:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 31 Ağustos 2016; 13:31:51 >
  • Drazy kullanıcısına yanıt
    topa yasuo supporta blitz eklemen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

hangi metadan bahsediyorsun arkadaşım.

İlk yapman gereken düşük elolara bakmak olmalı. Bronz 5 mesela.

Bu söylediğin şampiyonlar bronz 5 metasında yok.

Bronz 5 metasını açıklıyorum sevinin;

Üst koridor; garen+tryndamr+illaoi+darius

orta koridor: zed, yasuo,katarina,fizz,annie

Alt koridor adc; vayne, ashe, miss fortune,

Alt koridor support; lux, zyra,nami,malphite

orman; master yi, xhin zao,fiddleflicks,volibear

En meta şampiyonlar; zed, yasuo,darius,vayne

Meta bizden sorulur (bronze 5)

Tek yapmanız gereken şey bunlarla oynamamak. geriye kalanlar meta olur zatebn otomatik olarak:D

yazının tamamını okuyaydın keşke, orada profesyonel arenadan bahsediyorum diye not düştüm ben

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.