Merhaba Arkadaşlar. Bilkent %50 ctis mi yoksa başkent bil.müh.liğimi yazılmalı siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Bilkent ctis mühendis olmuyor.eğitimi güzel kalitesi belli. Başkent bil.müh.oluyor. eğitimi konusunda bilgim yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detayteknik35 -- 28 Temmuz 2023; 17:10:54 > |
Top tier cengler dışında en mantıklı bölümün Bilkent CTIS olması (2. sayfa)
-
-
Hiç düşünmeden ctis
-
başkent in almanya denkliği var. diğerlerinin yok.
-
peki ankara üniv, gazi felan neden değil ?
-
İngilizce değil?
-
bu ibare neden var ?
-
Hazırlık bitimi B2 seviyesi hedefledikleri İngilizce eğitimi var diye biliyorum hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başkent kötü bir üniversite; eğitimi, akademik kadrosu, öğrenci profili, ortamı, çevresi vs. Ben bilkent ctis'i zamanında bıraktım Başkent tarzı bir üniversiteye hukuk okumak için gittim. Hayatımın hatasıydı.
IT sektöründe mühendislik diplomasının bir önemi yok, lisansınızın kazandıracağı sıfatlar ve imza yetkiniz ile öne çıkmak istiyorsanız inşaat mühendisliği, mimarlık, hukuk gibi bölümler yazabilirsiniz daha uygun olur.
Aile karşılayabiliyorsa 5 sene için 750 bin lira büyük bir para değil. Bilkent harika bir üniversite, ortamı, hocaları, yabancı dil eğitimi, networkü, etiketi sizi öne çıkarır. Başkent gibi ticarethanelerle karşılaştırılamaz.
mezunların çalıştığı yerler, yaptıkları işler ortada:
https://www.instagram.com/explore/tags/afterctis
edit: ayrıca arkadaş başkent'e de %50 burslu gidecekmiş. 43 binden bilkent ctis %50 tutmaz büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C712C975 -- 28 Temmuz 2023; 17:43:51 >
-
Gazi de bil.müh.ing.değil.,
Ankara ünv.bil müh 11K ile alıyor ben 43k yım nasıl yazayım :)
-
Kaliteli bir eğitim iyi bir ing.ile okul bitince o paralar telafi edilir diye düşünüyorum.
Bilkent adı belli. eğitimi belli. mezunların %91 iş bulmuş.
-
Hocam 2021’de 88 binde alıyordu. İvmeli bir yükseliş var.
başkent üniversitesine de burslu giremiyor oraya da para verecek ki fiyatı da bilkent ile hemen hemen aynı
5 sene parası sıfır clio kadar bile yok. Tabii maddi durum iyi değilse burslu bile olsa hiçbir özele bulaşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abartılı bir başlık olmuş özyeğin ve Tobb bilgisayardan sonra en iyisi diye düzeltilebilir. Ve kişiye göre Hacettepe de daha iyi bir seçenek olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok ortada bir siralamada kaldim. Olabilirde acikda da kalabilirim.
Yeditepe bilisim sistemleri var birde bursu olma ihtimali var. O konuda bilgisi olan varmi acaba?
CTIS 2021 mezunuyum, sorusu olan varsa buradan veya DM'den ulaşabilir.
Alıntı
metni:Maddi durumunuz el veriyorsa da bilkent cs ücretli yazın. Herhalde Bilkent'in yeni 300k fiyatından önce söylendi bu sözler.
-
İmkanlari zorlayacagiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X