Şimdi Ara

Top tier cengler dışında en mantıklı bölümün Bilkent CTIS olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayar mühendisliği aslında tam bir mühendislik değildir asıl adı Computer Science dır ayrıca bilgisayar ve yazılım mühendislerinin imza yetkisi yoktur yani ctis mezunu onların işini kolaylıkla yapabilir veee ctis mezunu biri yazılım mühendisi title ı alabilir çalışırken gg ez bugün de birini hakladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Jamser kullanıcısına yanıt

bu konuyu açtıktan sonra öğrenci işleri benden geçmiş yılların parasını ve aylık verdikleri bursu faiziyle geri ödememi istedi. EE'ye geçecektim vazgeçtim.

1.5 sene sonra tekrar okudum yazdıklarımı, mantıksız bir şey yok. top tier ceng olmuyorsa ctis yapıştır geç. Bilkentli olmak güzel bir şeyTop tier cengler dışında en mantıklı bölümün Bilkent CTIS olması 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 20 Aralık 2024; 19:54:12 >
  • Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Bilkent ticarethanesi, başka ne beklersin? Top tier cengler dışında en mantıklı bölümün Bilkent CTIS olması 

• Jamser kullanıcısına yanıt

sen ytü'de kalTop tier cengler dışında en mantıklı bölümün Bilkent CTIS olması 

• yine yütülü olduğum için büyük abiler tarafından zorbalanıyom Top tier cengler dışında en mantıklı bölümün Bilkent CTIS olması 

• "fanboy veya tanıtım ofisinden biri değilim"

Top tier cengler dışında en mantıklı bölümün Bilkent CTIS olması
  • daxpc kullanıcısına yanıt

biraz saçma bir biçimde yazmışım hazırlıktayken amma ve lakin hala katılıyorum dediklerime.

software engineer olmak isteyen biri için ideal bölüm. researcher scientist olma gibi bir hedef varsa tabii ki uygun değil ama o tarz şeyleri ytü ve hacettepe'den de olamıyorsunuz. top tier cenglerin top öğrencisi olmak ve kesinlikle phd yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 21 Aralık 2024; 10:48:2 >
  • Bilkentin eski Bilkent olmaması sorunsalı

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

Var mı böyle bir şey gerçekten?

Hocaların çoğu duruyor, dersler benzer işleniyor, yine ilk 300'den öğrenci alıyor, hatta paralı sıralamaları daha iyi vs. Değişen ne yani? Yabancı hocalar gitmiş herhalde, bir de kotenjanı arttı ondan mı?

Sınavlar teste mi döndü? Projeler mi azaldı? Asistan eksikliği mi var?

• ikigai kullanıcısına yanıt

Hala iyi boş yapıyorlar.

Çakma infernixD ne kadar aksini iddia etse de odtu ceng bilkent ctisi tokat manyağı yapıyor.

• Doğramacının YÖK ü kurup Türkiye üniversitelerini rezil eden adam olması peki. Neymiş Amerikada öyle değilmiş.

çakma değil orijinal, konuyu açan da benim.

la ben odtü ceng ile ctis'i mi kıyasladım? onlar olmuyorsa ctis yapıştırın dedim. benim ctis'ten sonraki alternatifim marmara ceng idi 5.8k ile. son derece mantıklı bir tercih.

İtu ceng de bilkent ctisi darmaduman eder ama burslarıyla bilko iyi bir seçenektir.

kardeş itü top tier ceng değil mi?

yazdığım başlığa bak.

• Abi tamam da sen de her yerde ctis övüyorsun ama şunu bil ki ctis ten daha iyileri var yani.

tamam

Afferin yavrum, anlatmak zor oldu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.