ya arkadaşlar merak ettiğim bişi var ve bununla ilgili bi topic bulamadım az önce edanada oynarken adamın biri akşam saat 11:00de anteras bossu çıkcak dedi çıkmazsa ...yum dedi ama bende pek inanmadım acaba içinizde bilenler boss saatlerini yazabilirmi dediğim gibi topic kirliliği yaptıysam özürrrr beni affedin
11 e kadar oyunuyasan bi bak yagmur yayıyomu belki adam sizi kekliyodur
belli bir saati yok
beLLi bi saati oLsa yer bulamaz lem masterLar
ama walla var diyolar daha önce girdiğim forum sitelerinde de var diyolardıı onu bi bulabilsek ortalıın ama yine de saolun
quote:
Orjinalden alıntı: sitki
ama walla var diyolar daha önce girdiğim forum sitelerinde de var diyolardıı onu bi bulabilsek ortalıın ama yine de saolun
kesinlikle yok... emin ol
çoğunlukla 03:30-17:00 araları çkıo eslantta çünkü ne zaman o saatler arasında eslantta olsam ya snake queen , troll king yada harpyqueenle karşılaşıom clanca kesioz
ya arkadaşlar merak ettiğim bişi var ve bununla ilgili bi topic bulamadım az önce edanada oynarken adamın biri akşam saat 11:00de anteras bossu çıkcak dedi çıkmazsa ...yum dedi ama bende pek inanmadım acaba içinizde bilenler boss saatlerini yazabilirmi dediğim gibi topic kirliliği yaptıysam özürrrr beni affedin
server ler resetlendiği zamanlar çıkabilir
ne zaman gmnin canı isterse...
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet4411
11 e kadar oyunuyasan bi bak yagmur yayıyomu belki adam sizi kekliyodur
yağmurla ne alakası var
quote:
Orjinalden alıntı: foxer92
ne zaman gmnin canı isterse...
Ben dün akşam saatlerinde anteras kestim edana1 de, ama canı azaldığında ks yaptıkları için bişey çıkmadı... Anteras herkesin ortasında çıkıyor sayılır yalnız denk getirmek zor. kaç kez şahit oldum hep ks hep ks olur..