Şimdi Ara

Topic Silinmesini Rica Ederim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imzana bakdımda lvl 26 olmussun bu gidisle beni gececeksin valla

bide bisi sorcam horse mi daha iyi yoksa lvl 23 petimi mesela fly lion
  • zaten seni geçeli çok oldu 43 lük char var ahh yanlış vermeseydim şu statları

soruna cevap getiriyim bana kalırsa hiç uğraşma binek petle kendine attack pet kas çünkü ilerde binek pet gerekmez wds(wind drift skill) gelicek onu kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

zaten seni geçeli çok oldu 43 lük char var ahh yanlış vermeseydim şu statları

soruna cevap getiriyim bana kalırsa hiç uğraşma binek petle kendine attack pet kas çünkü ilerde binek pet gerekmez wds(wind drift skill) gelicek onu kullanırsın
    sana katılmıorum gerçi oyunu bıraktım daha oynamıorum ama ben lvl 64 white horse kasmıştım ve white horse a binip lvl 50 lik kaplanları rahat rahat kesiodum ve hiç atak pet kasmadım lvl 50 olmayı bekliodum kaplan alıcaktım ama nasip olmadı size önerim lvl 50 olana kadar binek kasın ama bu at olsun çünki dier 4 binek seviye atlayınca belli bi lvl istio kullanmak için anlicanız lvl 50 ye kadar binek ve 50 de zaten kaplan gelio onu kasarsınız

• AsYouWish walla sen olmasan cogunu cozemıcem saol ellerin dert gormesın bide su storyleri tam olarak birtiren bi arakdas varsa onuda solesın de biz cozelim bu storiyleri onlar cok daha karısık
  • Güzel Çalışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

Sealing The Revival Görevi İllaki O Verilen silahlami Yapacagiz?
    3.5k Hit Pointi Var Adamın Vur vur Bitmiyor..Daha 19 Levelim Adam Yarıyor Pot Dayanmıyor Kesmeye Çalışırken?
    Bu İşin Taktiği Varmı?

o silahla yapmazsan sanırım alamıyosun name list i ... lvl 25 de fln yap.. yada yanına yardımcı yüksek lvl birini al
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

quote:

3.5k Hit Pointi Var Adamın Vur vur Bitmiyor..Daha 19 Levelim Adam Yarıyor Pot Dayanmıyor Kesmeye Çalışırken?
    Bu İşin Taktiği Varmı?

o silahla yapmazsan sanırım alamıyosun name list i ... lvl 25 de fln yap.. yada yanına yardımcı yüksek lvl birini al

yok ben o silahla yapmadım axe ile yaptım genede verdi o isin formatı onemli olan oldurmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

quote:

Bu İşin Taktiği Varmı?

Ben Vediği silahla görevi Bitirdim Level 25'e Kadar Beklemek Zor Geldi Yüksek Levelli Birisiyle Görevi Bitirdim..Teşekkürler..

• Valla bende normal silah ile yapmış o görevi....bitirdim sonuç olarak illa quest itemi ile yapıcaksın die bişi yok sanırım (ben böle biliyorum en azından)
  • Ne bileyim quest te onla öldürmen gerektiği yazıyo =) ben hiç normal silahla denemedim işin aslı =) hep lvl 13-15 arasında yaptığım için o silah da işime geliyodu =)
  • Questte onla öldürmen gerektigi yazıyor doğru ama ben genelde 30lvl oldugumda yaptıgım için bütün görevleri normal silahla kesiyordum olmuştu =))

Sanada bişi ögretmiş oldum be hll bana =))
    Ezikligin göz kör olsun =))
  • I m noob I m noob =)))
    öğrenmek ii oluyomuş unutmuşum uzun süredir =P
  • bilmedigin bişi varsa sor cnm yardım ederiz yani =))
    bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıptır dimi ama =))
    hakkatten çok kötüyüm yaa

• (smile süpermiş yaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 13 Ocak 2007; 13:14:57 >
  • topic uplansın =)
    kaybolmasına izin vermemek lazım gereksiz topic gelmesini önlemek için =)
    gereksiz msj demeyin sakın =))

bi ara story bölümünüde yaparsan güzel olur cnm =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CameneQueen -- 14 Ocak 2007; 11:26:35 >
  • up
  • Yapcam cnm bugün =)) maskeli beşler - 1raq izledim moral süper sanırım story 1 ve 2 yi eklerim bugün =)) hatta lvl kasıp yeni questler bile bulabilirim =))
  • ee hadi bahalım hadl bahalım
  • şimdiden hayırlı olsun bakalım story bölümümüz de =))

Kolay gelsin cnm sana =))

• süper olmuş hatta bence sabitlenmeli bu konu.açıklanarak anlatılan ilk görev topiği
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.