DH Forumun Bu kadar büyük olmasının sebebi ilgisiz yönetim Gereksiz msjların çoklugu forumun kapasitesinimi yükseltmiş nedir anlamadım gitti... Beni şikayet edinle banlasınlar bari yoksa bakacakları yok...
Gördüğüm kadarıyla dh de heroya hayat verenler ayrılıyor buradan.O zaman bu forumun anlamı kalmaz. Seviyeli bir forum ortamında bulunmak isteyenleri bu durum üzecektir. Ancak yeni bir forum oluşumu var ise, veya olacaksa, ben de maddi manevi her türlü yardımı yapmaya hazırım, tabi kabul görürse.
AsYouWish forumda emeğin büyük teşekkür ediyorum emeğin için..Gerekli yerlerde gerekli cvpLarı veriyorsun.
AsYouWish valla senin emeğin ödenmez gerçekten bu oyunu senin anlatıklarınla olsun gorev konuların olsun şu an oyunu tamamen anlamış gibiyim.sadece 50 den sonra bişe anlamadım onuda 50 olunca kendimiz öğreniiz.Yani Bunca zaman yaptığınızın emeklerininiz karşılığı olmalı ama siz onuda istemedeniz sadece yetkililerden burayı yönetecek kişi istediniz.gereksiz konuların silinmesi ve vs. vs. haklısınız bu oyunu bu forumdaki siz arkadaslar sayesinde örendim sizlere teşşekür ederim.Herkesin emeklerine saygı. Öncelikle cocuk yaşta olanlar sizlere diyorum o alaylı konusmalarınızla ve hakaret ederek bir yere varamazsınız.Eğer forumda oyunla ilgili anlatılan şeyleri anlamıyorsanız bu oyunu hiç oynamayın oyunda görev için yardım edecek kişileride aramayın.Şimdi bu oyunda bu gorevleri yapanlar çoğu AsYouWish sayesindedir.Dediğin gibi forumda oyun hakkında bilgiler mevcur arayın araştırın abi bu gorev nasıl nasıl alcam nereye gidicem gibi alakasız sorular konusmayın.Elinizde bilgi dokuman zaten mevcut sizin araştırmanız ve okumanız gerekir.Okuyupta yine anlamadıysanız bu oyunu bırakın dediğim gibi.Forumda sordunuz diyelim konu açarak eyide güzel kardeşim oda forumda anlatılan şeye göre yaptı ve sanada aynı şeyleri anlatacak.Ne diye kendinize özel cevap bekleme içerisinde oluyorsunuz ve emege saygı göstermiyorsunuz. Ben bu oyunu baslayalı daha 10 gun olmadı su an 33 lvdeyim.bu forumda ilk önce herşeyi okudum oyunu açtım denedim güzelmiş.ve daha çok şeyler orenmeye basladım.oyunda bazı takıldığım konular vardı yani stat meselesini biraz karışık buldum sadece onun hakkında bir konu açtım.Statları anlayabilmem için de 2 kez char sildim.
Arkadaslar ilk önce konuları araştırın ve anlamaya çalışın...
quote:
Orjinalden alıntı: xtipitiPx
cocuk yaşta olanlar
Kısmını bence geniş çerçevede değerlendirme.
100YIL
ARKADAŞLAR MAİLLE ESKİ ID DEN YENİ ID ME NASI İTEM VE PARA YOLLİCAM YARDIM PLSS
Soruna başlangıç rehberinde cevap verdim.
quote:
Orjinalden alıntı: juscakalord
MAİLLE ESKİ ID DEN YENİ ID ME NASI İTEM VE PARA YOLLİCAM YARDIM PLSS
sadece trade yoluyla item ve para aktarabilirsin.. bu sorunun burayla alakası ne çözemedim..
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: achılles
quote:
Orjinalden alıntı: xtipitiPx
cocuk yaşta olanlar
Kısmını bence geniş çerçevede değerlendirme.
bencede yani oyun konusuna gelince yaş önemli değil zeka yaşı önemli olan yeri gelince oyunda 13 yaşındaki çocukla bile saatlerce sohbet edersin ne var yani gerçek hayattada öyle her çocuğun aralarında illaki bi çürük kiş vardır ama bunu bütün çocuklara mal etmemek lazım diğerlerinin hakkını yememek lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme