Şimdi Ara

Topic Silinmesini Rica Ederim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabitlenmiş bi görev topigi var ama yazan arkadaş artık bu bölüme ugramıyor sanırım onun için soruları cvplandıracak kişide az oluyor en azından topici açan kişinin burda olması daha ii kişilerin kafasına takılan bir şeyi sorabilmesi için yazandan daha ii anlatamaz dier kişiler sanırım =))
  • Sanırım sen cafe den online oluyodun ??? Vallaha arkadaşlar değerini bilin bu topic in bayağı emek harcamış arkadaşımız kusura bakma ben geç gördüm yoksa önceden tebrik ederdim süper çalışma ellerine sağlık özelliklede şu Ancient Warior u bulmakta zorlanmıştım sen resim ile birlikte koymuşsun keşke ilk başladıgımda bu kadar şanslı olsaydım yeni nesil bizden daha şanslı olacak tkrr tebrikler.
  • Eet cafeden oynuyorum.. yeni nesil bizden şanslı haklısın =))
    tşk etmeyi unutmuşum =)
    Edit : teşekkürler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 15 Ocak 2007; 12:50:22 >
  • AsYouWish bir görevle ilgisi soru soracagım Legend 1 de poison felan istioda (Mad Psychcian görevi) Hangi Mobdan düşürücez?
  • Öldürmen gereken Mob'ların adı Poison Toads. Venom Swamp'ta..

Poison Toads..
     Topic Silinmesini Rica Ederim

Poison Toads'ların yerleri..
     Topic Silinmesini Rica Ederim
  • ben legend 1 de o red illusion sergeant ı yanımda 40 lv bi arkadaşla öldürdüm ama istediği şey çıkmadı:(
    bide kendim gittimyarı canına getirdim öldüm:(lv kaçta gitmemi önerirsiniz?
  • ben lwl 17 de kestım tek kesmen lazım ama kesene kadar 200 hp tupu harcadım
  • ben görevi aldığım gibi kesmiştim onu
  • güzel calışma tşkrler...
  • Yeni basladim ilac gibi geldi sagol

gorevi ugrasip yapiyorum bazilarina deymiyor
    ödülü onceden bilmek cok ısıme yaradi
  • AsYouWish Silk Delivery görevi 22 de yaz yanına bence
  • saol =) hemen ekliyorum
  • Dahada çok ilerlersem sölicem
  • Eliminite Red Illusion Follower.. görevi lwl 23 de Ekle
  • red illision görevini bitirince lrod saguna gidiyoruz General Yonga gitmemizi sölüo bende bu kdra getirebildim ekle AsYouWish

Ama General Yongla Legend 2 baslayana kadar konusamıcaz cunku gıttım queste tıkladım legend 1 ile ilgili bir şey yk Legen 2 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 21 Ocak 2007; 12:18:47 >
  • legend 2 lvl 42 yada 44 de açılıyodu tam hatırlamıyorum üzgünüm.. ama şunu söyleyebilirim 55 hatta 60+ lvl de yapın o görevi yulan's slip midir nedir öle bişiy istiyo silent valleydeki yaratıklardan düşüyo ki alanla kesmek çok zor... tek tek kesincede 3 günde düşüremezsiniz heralde (sadece benim görüşüm eziğim biliosunuz)
    siz bi süre sallayın legend 2 yi =)
  • ilk önce AsYouWish sana emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim ve insanlara yardımederken yaklaşımın gercekden cok iyi bende bu hero ya inana sizlerin yardımlaşmasını okuyarak başladım cok fazla oynama ya fırsdatım olmasada böyle güzel topik lerin ve yardımcı insanların olması cok iyi

sadece üst konu olsun ve teşekkür amaclı yazdım şuan sorum yok :)))
    olsada anında yardım görecegimi bilmek cok güzel
    bu arada ben cafe sahibi oldugum için sürekli yeni oyunlar indirib ögrenmeye ve iyi olanları kurmaya calışıyorum fakat bula bildiğim en iyi oyun hero oda sizin sayenizde bukadar net acıklayıcı ve yardımcı topikler sayesin de
  • Story 2 yi yapıyorum, ağaç puzzle görevini yaptım, iki tane (male- female) zırh verdi. Bundan sonra quest tablosunun story bölümünde warrior trainerle görüşmem isteniyor. Görevden düşen zırhları giymediğimde
    "Bu zırhlar kötü bunlarla olmaz" gibi bir cevap alıyorum, o zırhları giydiğimde de sonuca ulaşamıyorum. Acaba belli bir levele kadar beklemek mi gerekiyor? Yoksa ben mi yanlış birşeyler yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • o zırhları hiç kullanmaman gerekiyordu.. pazardan satın alıp 7200dk lık olanlarla görevi tamamlayıp o zırhların botlarını alacaksın.. ii eğlenceler..
  • Teşekkürler, sanırım bu görevi bitiremeyeceğiz, pazarda da pek satılmıyor .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.