Şimdi Ara

Topic Silinmesini Rica Ederim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Story 1'i de eklemişsin. Teşekkürler emeğin ve ortaya koyduğun ürünün için..
  • tbrk story de eklemişin umarım bundan sonra sormazlar şu nasıl bu nasıl yapılıyo diye
  • story 2 kaldı yarın memlekete gidiyorum sanırım çarşamba günü yaparım evime gittiğimde.. tşk ler destek için
  • Assyouwish arkadaşım merhaba.....Yine yapacağını yapmış ve birçok arkadaşa faydalı olacak bir çalışma çıkarmışsın...Uzun süredir siz oyunu bir süre bıraktığınızdan beri bende oyuna girmiyordum. ama seni tekrar görmek beni çok sevindirdi.Eğer oyuna devam ediyorsan ben de takılırım.. Lvl 42 de oyunu bırakmıştım aynı yerden devam edebilirim...
    Oyundaki nick in değiştimi ?..
    Tekrar görüşmek dileğiyle..bu arada çalışmaların için harcadığın emek için takrar ellerine sağlık....
    Umarım beni hatırlamışsındır....Erol abiniz...
  • Investigation of the Incident
    Görevi anlayamadım işin aslı... Yapmışım ama nasıl hatırlamıyorum...
    "Talk with Tavern Clerk Ming(SP) and figure out what to do from what she has to say.."
    Görevi aldığınızda detayları yazıyordur eminim.. ödül olarak 3 tane Emerald Jadeite ve 120000 gold veriyo..

Bu görevi hala çözebilmiş deilim =))
    20 tane Gold Sack istiyor ama neyden düşüyor onu bulmuş deilim...

Sonunda buldum =))
    Bamboo Mountain de Fearsome Tiger Regiment Cruel Archer denen moblardan düşüyor
    54 lvl Questi sanırım değiştirirsen ii olur AsYouWish...

Ve ayrıca Fearsome Tiger Regiment Mace Warrior dan da düşüyormuş Gold Sack denen şey =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FckuStyLe -- 25 Ocak 2007; 1:45:35 >
  • up
  • Up abi Up

Gereksiz topicler açılmaya başladı gene...Questleride sorabilirler arama gibi bi zahmete girmedikleri için biz uplayalım belki görürler...
  • ya 4 tane heykel gorevını yapamadım ses n asıl bır ses cıkması gerıyor (kapı zılı feln) ? şaka
  • click diye tınılı bir ses çıkıyor...Anlarsın zaten sesi duyunca Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteRider

click diye tınılı bir ses çıkıyor...Anlarsın zaten sesi duyunca Kolay gelsin

ben aldım lan!!naş diye ses duymuştum
  • UP
  • kouralp hangi zırh lazım male mi female mi???femalese sana verebilirim bende yanlış yapmıştım elimde kalmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 28 Ocak 2007; 12:18:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

kouralp hangi zırh lazım male mi female mi???femalese sana verebilirim bende yanlış yapmıştım elimde kalmıştı

Saol, bende de female var, male lazım, pazardan araştıracaz artık.
  • tebrikler canım guzel çalışma. taaaaa ne zamandan beri ilk defa senın için yazıyorum foruma :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxTURKxxLADYxxx

tebrikler canım guzel çalışma. taaaaa ne zamandan beri ilk defa senın için yazıyorum foruma :)

saol =) özledik seni burda .. aslında her yerde özledim ben ama forum işte kimliğini açığa vurmamak lazm.. başlangıç rehberindeki olayları gördüysen anlamışsındır =)
  • upaşağıda kalmasın konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxTURKxxLADYxxx

tebrikler canım guzel çalışma. taaaaa ne zamandan beri ilk defa senın için yazıyorum foruma :)

Amaniiiiin kimler forumda gözlerim yaşardı bu sevinçten ağlayışım galibaa
  • up
  • up up up
  • story 2 yi eklesen tam süper olacak daha ilk görevde takıldım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.