Şimdi Ara

Topic Silinmesini Rica Ederim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok size görev mörev arama butonunu bulun arama butonuunuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteRider

yok size görev mörev arama butonunu bulun arama butonuunuuuuu

sen ne çılgın bi herifsin ya
  • AsYouWish bu kadar emek verdikten sonra nasıl bırakırsın forumu. Bence hata yapıyorsun. Çünkü senin forumdan ayrılman onlarca gereksiz topic doğuracak. Ve arkandan birçok kişi üzülecek.
  • ya ne oluyo ne yaptın ya niye sildin ya ne yaptın yaaaaaaaaaaaaa
    forumu neden bıraktın oyun ne olcak nereye gidiyosun ya gitme ya

• keşke questleri silmeseydin
    d.n:edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 30 Ocak 2007; 10:23:17 >
  • Şu anda öyle garip duygular içerisindeyim ki anlatamam... Ama bence en iyisini yaptın AsYouWish. Her ne kadar senin varlığında gereksiz topic açıyorlarsa da yokluğunda da devam edeceklerdir büyük ihtimalle. Sana hayatında başarılar ve mutluluklar.
  • forum çöküyor artık Beth ipi bıraktı bence ipi hükümdar almalı benden büyük yaşı 26 ise benim abi demem gerek hükümdar buranın yöneticisi olmalı bence bana göre Beth yöneticiydi hükümdar olmalı
  • ya neden boyle oldu 1-2 kısı yuzune aslında haklı tek diyecegim AsY kib. 1 kac yuzune degmezdi ama.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mg.efsanesi

AsYouWish bu kadar emek verdikten sonra nasıl bırakırsın forumu. Bence hata yapıyorsun. Çünkü senin forumdan ayrılman onlarca gereksiz topic doğuracak. Ve arkandan birçok kişi üzülecek.

Ben ve AsYouWish...Forumu bırakma kararı aldık nedenleri ise gereksiz topiclerin çoklugu...Bunları önlemek için verdigimiz bi savaşta...Gereksiz konuşmalar yapanlar çok oldu...Neyse bizi bilen biliyor...Verilen emegin karşılıgı saçma sapan şeyler olunca böle bi karar aldık...Herkes mutlu olsun artık forum size gereksiz topic açmışsın topic off gibi şeyler diyen olmicak...gereksiz topiclerinizi yarıştırın artık...

• ahhhh ne diyebilirimki yalnız bıraktın bizi aramızdakilerin çoğu iyiydi keşke bırakmasaydın ağzım açık kaldı ilk okuduğumda bizi bu sawaşta yalnız bıraktın keşke daha farklı olsaydı en iyiler forumu bırakmaya başladı keşke şu gereksiz topic açanların alayını tek bi çıkmaz sokağa toplayabilseydim sen olmadan biz napıcaz ama ne diyebilirimki bunlarda geçicek eğer böyle giderse bende forumu bırakıcam oyunu bırakmıycam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 29 Ocak 2007; 23:21:32 >
  • gitmeniz kötü ama ayıp olmazsa eger istemiyosanız cevap vermeyin
    characterlerinizi ne yapıcaksın ben öylesine sordum
  • Oyuna dvm ediyoruz...Sadece forumu bıraktık...
    Verilen emeklerin karşıgı yeni bi gereksiz topic insanlar arama butonu kullanmak , yada yazılmış olan şeyleri okumak yerine yeni topic açarım daha ii ben nie ugraşıcam onlar ugraşsın demesinin sonucu böle bi karar aldık
  • Gerekli kişilere zamanı geldiğinde ulaşacağız.. sadece bu forum u bırakıyoruz... hükümdar arada foruma takıl pm atabiliriz.. yada oyundan ulaşırız bi şekilde.. ama bi sonraki forum maceramda ben emeklerimi hiçe saydırmam millete...
    herkese ii eğlenceler kısa zamn içinde görüşürüz inş =)

D.N: burak sry ama o msj ı editlersen sevinirim.. sevgilimin olduğunu ve forumda kendisinin de bulunduğunu ayrıca bu cümlenin pek normal olmadığını farketmişsindir umarım.. rahatsız oluyorum böyle şeylerden.. şimdiden tşk ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 30 Ocak 2007; 2:11:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

I need You Bethhhhhh

Bişiler yazarken biraz daha dikkatli olmanı öneririm...Çünkü AsYouWish kız arkadaşımdır...Ben böle şeyleri görmekten rahatsız oluyorum...Kusura bakma...
  • ya asyou ne die sildin knuyu sn ne die bıraktın lüzumsuz şuursuz ınsanlar yüsünden emegeını bı kerede nasıl bırakırsın o gereksız topıc acanlar

• ben bu konu için çok emek harcadım.. sandığınız kadar basit deildi 0 dan char kastım 25 e.. ve emeklerimin çalınmasını istemiyorum.. eğer herşey yolunda giderse 1-2 hafta içinde çok daha kapsamlı bi bilgi forumunda aynılarını bulabileceksiniz..

kendimi basın toplantısı yapıo gibi hissettim çok resmi bi konuşma oldu =) hero nun geleceği şu anki gibi kalmayacak ve mümkün olursa burda tanıdığım en ii hero oyuncularıyla birlikte tr için bi ilki yapmak istiyoruz... şimdilik pek bilgimiz olmadığı için detay veremeyeceğim ama bize biraz zaman tanırsanız seviniriz..

Herkese ii eğlenceler..
  • Ewt ya bu forumu beğenmiyosanız bi forum açın. Forum açmak o kadar da zor değil. Benim orta okula giden ark. bile forum açıyolar. Siz açamıyacak mısınız? Tabi forumun adresini de buraya yazın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mg.efsanesi

Ewt ya bu forumu beğenmiyosanız bi forum açın. Forum açmak o kadar da zor değil. Benim orta okula giden ark. bile forum açıyolar. Siz açamıyacak mısınız? Tabi forumun adresini de buraya yazın.

eet öle bi düşüncemiz var ama...orda sen olmicaksın bu bi kesin...
    Tamamlandıgı zaman gereken kişilere pm den sölinicek.. Merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FckuStyLe -- 31 Ocak 2007; 18:05:40 >
  • forum olana kadar ben bu bölümün işini bitiririmgereksizler mekanına atarlaröncedende söylenmişti dontcry kabul edilmemişti yeni site biride benim arkadaşım fdeniz_93 tü ama artık bunu uygulamanın zamanı gelmişti
  • evt foruma uzun zamandır msj yazmıyordum sadece arda takip ediyordum. belliydi böyle olacağı gidişinden en doğrusubnu yaptınız bencestrese girdiğine değmez elinden geleni yaptın sen. bence birazda kafanı dinle oyununa takıl kafan rahat olsun:D.artık takipide bırakıyorum herze burdan iyi oyunlarhayatta başarılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.