Şimdi Ara

Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • thedarlari ac kapali olmasi mantiksiz islemciyi anakarta taktiktan sora fani takmadan macun sürdünmü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    macun sürülüydü o yüzden sürmedim ama 2 -3 kez tak cıkar yaptım(orada biraz zorladım) acaba tellermi zarar gördü ?
  • cok inatcisin cook
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

macun sürülüydü o yüzden sürmedim ama 2 -3 kez tak cıkar yaptım(orada biraz zorladım) acaba tellermi zarar gördü ?
    macunlu halde 1 kere sökersen özelliği biter çünkü macun 1 kereye masus o anki işlemci ve soğutucu arasındaki boşlukları kapatır,macunu işlemini bidaha yapman lazım

işlemci ya çalışır ya çalışmaz tellerle alakası yok
  • ekran kartına furmark stres testi yap test bitmeden 75c geçiyorsa onunda macunun değişmesi lazım onunda
  • Bu konu trend topic olmaz dimi? Haftalardır sistem kararsız, yanlış uygulamalar ve düşünceler ile sahibine direniyor resmen.

• Sweeny ile beraber gelin, size sürprizim var.
    Driver yükledim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga kendim yapmak istiyorum ne var bunda yaaa allah allah
    hocam o dediginiz stress testini şuan yapıyorum. daha deminde pubg de kapandı. acaba ultra ayarlardayım diyemi kapanıyor bilgisayar kaldırmıyormu ? dicemde ne kaldırmicak canavar gibi sistem yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

ekran kartına furmark stres testi yap test bitmeden 75c geçiyorsa onunda macunun değişmesi lazım onunda
    hocam genel anlamda 74 dereceyi gördü ara ara 73 oldu pc basındaydım 1saat 27 dakkadır test devam ediyor nekadar sürecek bu böyle ? bitmek bilmedi yahu
  • Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-

1 saat 40 dakikanın sonunda dayanamayıp kapattım artık resimler bunlar ne diyorsunuz ekran kartında bi problem varmıdır sizce ?

• Bilmiyorsun fazla kurcalıyorsun sıcaklık sorunu var diyorsun YouTubeden baka baka oc yaptım diyorsun. Montajı yanlış yaptığınada kalıbımı basarım lütfen şu aleti bilen bir yere götür.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    hocam cs go da hiç bişekilde kapanmıyor ama pubg de ultradayken kapanıyor işte.. OC olayını düzelttim o şekilde 2 gün takıldım sonra deffault ayarlara aldım SS lerde sıcaklık sorunu oldugunu görebiliyormusunuz ? 1 saat 40 dakika boyunca 75 dereceyi görmedi

Bu arada bende sadece montajda bi yanlış mı yaptım acaba diye düşünüyorum.

Windows 10 pro kullanıyorum performans a dayalı bi windows 10 kullanmam için bi rehber önerisinde bulunabilirmisiniz ? Bisürü yazı var internette hangisi iyidir bunun için link atarmısınız ?
    Ve güncel oldugumdan emin olmam için ücretsiz hangi driver programı var. Bildirim gelsin ve bende güncelleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 14 Mayıs 2019; 17:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

hocam cs go da hiç bişekilde kapanmıyor ama pubg de ultradayken kapanıyor işte.. OC olayını düzelttim o şekilde 2 gün takıldım sonra deffault ayarlara aldım SS lerde sıcaklık sorunu oldugunu görebiliyormusunuz ? 1 saat 40 dakika boyunca 75 dereceyi görmedi

Bu arada bende sadece montajda bi yanlış mı yaptım acaba diye düşünüyorum.

Windows 10 pro kullanıyorum performans a dayalı bi windows 10 kullanmam için bi rehber önerisinde bulunabilirmisiniz ? Bisürü yazı var internette hangisi iyidir bunun için link atarmısınız ?
    Ve güncel oldugumdan emin olmam için ücretsiz hangi driver programı var. Bildirim gelsin ve bende güncelleyim
    Driver programı gereksiz fakat ben hala montajından şüpheliyim şu montajı adam gibi yaptır parana yazık olmasın sonra gül gibi sistem.

• prosedur- P kullanıcısına yanıt
    hocam naptin stres testi 1 dk surer program kapatir yeni versyonda yok heralde neyse bu program 5 dk test etse yeterli kartin cok serin kartda sorun yok karti direk ele

2 saat furmark iyi tutmus 75de deerlercok iyi

• prime 95 indir 10dk blend test yap islemci testi bu hw monutor programiyla islemci sicakliklarina bak sicaklik 75c gecmeyip makina kapanmiyosa islemcidede sorun yok

• blend deilde small ffts seç o islemcinin tum kaynaklarini test eder

• 75° stabil alıyorsanız zaten normal. Elinizi yakmasıda normal. 75 dereceden bahsediyoruz

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum. Fotoğraf filan paylaşsa keşke.

Windows 10 ltsc kur.
    İobit Driver Booster ile arasira tarat canın isterse.
    @prosedur-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 15 Mayıs 2019; 3:34:13 >
    programı açtıgım gibi bilgisayar kapandı 5 dakka içinde daha test yapmamıştım :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.