Şimdi Ara

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenlikler. Yeni bilgisayar toplayacağım yardımcı olursanız sevinirim. Kasam;COOLER MASTER ELITE K280 gerçek
    watt 360. İşlemci soğutucum;COOLER MASTER HYPER TX3 EVO. Ben amd işlemci ve anakart düşünüyordum ama kasa ve
    soğutucum amd üzerine takılırsa uyumlu değilmiş aynen aktarıyorum. (O soğutucu Amd sistemde arka egzoz fana
    bakmıyor Yukarı bakacak şekilde takılıyor. Kasanın üstünde fan için yer yoksa, yazın kasa içi sıcaklık artacaktır.) Amd düşünmemin nedeni fazladan para vermemek idi ne önerirsiniz ve bilgisayarı sadece video izlemek ve internette gezinme amaçlı kullanmaktayım kesinlikle oyun oynamıyorum. Takacağım diğer soğutucular;XIGMATEK PORTER CN881 CHIPSET SOĞUTUCU-XIGMATEK DRAGOON N422 RAM SOĞUTUCU-XIGMATEK HDT 4GR THERMAL MACUN bunları tavsiye edermisiniz. AMD FX X6 6300 işlemciyi düşünmüştüm ve buna uygun olan anakart. Şu anki bilgisayarım çok kasmakta cpu ve ram ayarı yapmaktan bıktım şu anki sistemim Pentium e5500 2.80GhZ 2 çekirdek 2gb ram win7. Bilgisayarım günlük en az 10-12 saat açık kalmaktadır. En az, 4 çekirdek ve 16gb ram düşünüyorum. Teşekkürler

• pire için yorganı yakma elindeki psuyu soğutucuları nakite çevir bütçeyi belirt halledelim.
    arşiv, video edit v.s. işlemlerle uğraşmayacaksan 16 gb ram'de gereksiz olur.
  • COOLER MASTER HYPER TX3 EVO kutusunu daha açmadım o zaman soğutucumu satacağım. Amd sistem toplamayı düşünüyorum
    bütçemde 1000-1500 tl arası. Bilgisayarı sadece video izlemek ve indirmek için kullanıyorum. Kasamıda hiç
    kullanmadığım için sistemi bunun içine kurmak istiyorum ve ekran kartıda düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENTİGİN1944 -- 10 Ekim 2014; 0:28:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    2 gün önce açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.