Şimdi Ara

TOPLAMA BİLGİSAYARIMIN EDERİNİ MERAK EDİYORUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran kartı:Asus GTX 770 2gb ddr5
    Anakart:MSI Z87-G45 Gaming
    Ram:Markasına bakmadım ama 8 gb
    Hyper 212 evo özel soğutucu
    1 tb harddisk
    Kasa görüntüdekidir.

Monitor:Asus VN247H monitör

Bu kasanın ederini merak ediyorum çünkü iş gereği artık vakit bulamadığım için satmayı düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler
     TOPLAMA BİLGİSAYARIMIN EDERİNİ MERAK EDİYORUM? TOPLAMA BİLGİSAYARIMIN EDERİNİ MERAK EDİYORUM? TOPLAMA BİLGİSAYARIMIN EDERİNİ MERAK EDİYORUM?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklinda bir fiyat olursa bana haber verirmisin hocam sehir neresi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herolay kullanıcısına yanıt
    Şehir İstanbul hocam dediğim gibi başlığı açma sebebim doğru ve gerçek ederini bulmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstar34

Şehir İstanbul hocam dediğim gibi başlığı açma sebebim doğru ve gerçek ederini bulmak

Bir arkadasim ile bir akrabam ariyordu kendilerine haber ederim, akillarina yatarsa sana ulasirlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçaların durumu nedir kutu fatura garanti mevcut mu ? Bunları da belirtirseniz fiyat daha açık ve net olarak söylenebilir. Ayrıca ikinci el piyasası atış serbest :) Ciddi alıcı olursa o zaten seni bulur ama şu sıralar bir şey alıp satmak pek bir zor.
  • Ekran kartının garantisi devam ediyor ise, 1800'den aşşağı satma. Sadece kasa için konuştum.
  • theabir kullanıcısına yanıt
    Garanti sürelerini bilmiyorum fakat hepsini vatanda tek seferde toplayıp üzerinde oynamadığım için faturası ve belgeleri mevcut. Makine canavar overclock bile denemedim hiç bi şekilde. İş yüzünden oyun oynamayı bırak açmaya vaktim olmuyor bu sebepten hazır değeri yüksek iken satıyım diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kasa 2000TL - 2500TL arasi,

zengine 2500TL

ögrenciye 2250TL

durumu kötü olana 2000TL

yukardaki sahsa -> 5000TL
  • Diğer parçalar iyi ama ekran kartın alana yenisini alma gerekliliği doğuracak ve SSD yok. Monitörsüz 1750 falan veren olursa direk sat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.