Şimdi Ara

toplama pc mi yoksa ps4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra ps4 yada bir pc toplamayı düşünüyorum ama çok kararsızım yardımcı olabilir msiniz?

• Konsolda oynayabiliyorsan sonuna kadar konsol
  • konsolda savaş oyunlarını hiç oynamadım o yüzden becerebilirmiyim bilmiyorum ama yarış,spor tarzı oyunlarda sıkıntı çekmiyorum
  • Bilgisayar TOPLA
  • Savas oyunlarini oynayamam felan diyorsan Toplama al .Gta 5 cikmasi bekleniyor bu yıl PC'ye.O yuzden iyi bir bilgisayar toplamak iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynayabilirmiyim oynayamazmıyım olayı yok burada. Konsol alırsın adamlar paşa paşa senin sistemine göre oyun çıkartılar. Pc alırsın oyuna göre sen sistem değiştirirsin.
    Oyun amaçlı alacaksanız kesinlikle konsol almanızı öneririm. 1300-1500 (Ps4 fiyatı bu kadardır herhalde) verip rahatça 6-7 sene oyun oynarsınız. Şahsen hem toplama bir pc'ye sahip hemde yaklaşık 6 yıldır Ps3 kullancısıyım. Kesinlikle konsol daha iyi.

Ve Gta5'in pc ye çıkmama gibi bir olayları vardı en son. Nerede okumuştum hatırlamıyorum ama pc ye çıkmayabilirmiş. Şahsen Rockstar'ın pc ye GTA5 i çıkartmayacağını düşünmüyorum. Yinede bir ihtimal olabilir.
  • 2 tarafın da kendine has özellikleri var 2 taraf da oyun için iyi, paran varsa ps4 yoksa pc bu kadar basit :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Oyunu oynayabilirmiyim oynayamazmıyım olayı yok burada. Konsol alırsın adamlar paşa paşa senin sistemine göre oyun çıkartılar. Pc alırsın oyuna göre sen sistem değiştirirsin.
    Oyun amaçlı alacaksanız kesinlikle konsol almanızı öneririm. 1300-1500 (Ps4 fiyatı bu kadardır herhalde) verip rahatça 6-7 sene oyun oynarsınız. Şahsen hem toplama bir pc'ye sahip hemde yaklaşık 6 yıldır Ps3 kullancısıyım. Kesinlikle konsol daha iyi.

Ve Gta5'in pc ye çıkmama gibi bir olayları vardı en son. Nerede okumuştum hatırlamıyorum ama pc ye çıkmayabilirmiş. Şahsen Rockstar'ın pc ye GTA5 i çıkartmayacağını düşünmüyorum. Yinede bir ihtimal olabilir.

Peki oyun fiyatları ne olacak 200 tl, 200 tl vere vere pc fiyatını kaca katlarsınız kim bilir.. Oyun takası felan da yaş iş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 2 Mayıs 2014; 16:31:45 >

• pc oyunlarına yapılan modlar psde yok çoğunlukla. ben de pc topla derim. ayrıca konsol oyununa para yetişmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol alırsan adamlar senin sistemine göre oyun çıkarırlar ama pc alırsan sen adamların çıkardıkları oyunlara göre sistem değiştirmek zorunda kalırsın düşüncesi doğru bir düşünce fakat konsoldaki oyunlara para verirsen vay anam vay.. Bu yüzden toplama pc diyorum.
  • Pc her türlü daha rahat bence. En basitinden FPS türünde bence klavye+mouse kadar zevk vermiyor. Ayrıca oyun fiyatları da cabası.
    PS4 fiyatı 1400-1600 TL arası, 5-10 tane oyun alsan rahat rahat konsolun parasına denk geliyor zaten ki korsan olarak indirmek istesen 1 bilemeden 3 oyunda akk yi yersin zaten(internet sınırsız ie bilemem). Tv yoksa ya da iyi değilse en az 400-1000 TL arası da TV -etti mi sana 40-.
    İşin şakası bir yana eskiden pcler lükse giriyordu şimdi konsollar resmen lüks oldu. 2000 TL ve üstü fiyatlarda bir pc hemen hemen her oyunu yüksek(''high'' ultra değil) grafik ayarlarında açıyor zaten. Ben bu sene sistemi yenilemeyi düşünüyorum ve tercihimi pc den yana kullancam. Tabi ps4 de çok güzel hem benim hem cebimin ilgisini çekecek atılımlar olursa iş değişir.
  • Kesinlikle Pc.
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Bir sürü yerde 120 TL den güncel oyunları alabilirsiniz. Örnek olarak Ankara'da Irmak Toysland var. Bunun dışında çeşitli yerler var merak etmeyin. ^^
  • Dostum dediğin annen mi baban mı demektir. PC'yi gerçek anlamda kullanırsan konsola bile dönüştürebilirsin. Alırsın Xbox gamepad'ini felan , takarsın TV ye , akarsın güzelce. Ama tabi konsollara özel olan oyunları oynayamazsın onu da hesaba kat. PS4 için se bence gerek yok. Çok oyun geliyor , güzel oyunlar geliyor. Ama şunu hiç unutma PC her an bir adım önde olur. her şeyin kontrolu sende olur. Parçalarla ilgilenirsin. İstediğin an çıkarıp takarsın. Daha rahat olur. Oculus Rift de çıktığında 1 adım daha öne geçecektir PC, Tabi Sony durur mu hiç. Hemen PS ye özel kendi vr gözlüğünü yapmaya başladı. Ama diyeceğim odurkine PC tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.