Şimdi Ara

Toplamış olduğum bilgisayar ne kadar iyi ne kadar kötü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son olarak eksik bir şey var mı bu sistemde ? Burada bir kaç arkadaş bana bazı yerlerde yardımcı oldu onların yardımıyla iyileştirdim sistemi. Ama son olarak eksik bir şey var mı ya da neyi değiştirsek daha güzel olur onu öğrenmek istiyorum. Yoksa 1 ay içinde bu sistemi almaya gideceğim. Tekrar belirtmek isterim ki bu sınır 2700 lirayı geçmemelidir. Olabildiğince ucuz ve kaliteli parçalar seçtim. Son olarak yardımcı olursanız sevinirim.  Toplamış olduğum bilgisayar ne kadar iyi ne kadar kötü ?

• 6$ fark ile R9 380 4GB daha iyi seçim olur.

Monitörü 24" Benq yazdım bütçeni 60 TL aşmış oluyorsun, yok dersen de kendi seçtiğin Samsung'u alırsan 2.670 TL'ye gelir sistem.

Toplamış olduğum bilgisayar ne kadar iyi ne kadar kötü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Angry Wolf

Arkadaşlar son olarak eksik bir şey var mı bu sistemde ? Burada bir kaç arkadaş bana bazı yerlerde yardımcı oldu onların yardımıyla iyileştirdim sistemi. Ama son olarak eksik bir şey var mı ya da neyi değiştirsek daha güzel olur onu öğrenmek istiyorum. Yoksa 1 ay içinde bu sistemi almaya gideceğim. Tekrar belirtmek isterim ki bu sınır 2700 lirayı geçmemelidir. Olabildiğince ucuz ve kaliteli parçalar seçtim. Son olarak yardımcı olursanız sevinirim.

Monitör bütçene ve 21.5" boyutlu bir modele göre pahalı bir ürün.. HDMI şart değilse ViewSonic'in 340 liraya bir modeli var.. VA panel.. onu tercih et.. artan parayla da ekran kartını 4 GB modele yükselt.. ya da R9 380 de alabilirsin aynı paraya.. son kez yorum yapıyorum bu arada..

• The Angry Wolf kullanıcısına yanıt
    Güzel sistem hayırlı olsun.
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Zaten moitörü o yüzden tercih ettim. Yani 21.5 bana zaten yeter ve asıl seçme nedenim hdmı. ms çok önemli değil benim için. ekran kartı olarak amd düşünmüyorum hocam. önerilere baktım 960 ve 380 için olanlara çoğunluk 960 demiş. aynı zamanda technopat incelemelerini izledim. çok az çok az ir fps fazlası var 960 ın o yüzden sorun yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.