Şimdi Ara

Toplantı ortamı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar yaklaşık 1,5 -2 aydır kurumsal bir firmada bilgi işlem sorumlusu olarak çalışıyorum çalıştığım firmada aynı zamanda e-ticaret işlerine bakıyorum genel müdürümüz bugün e-ticaret ile ilgili toplanti yaptı hayatında ilk defa toplantıya katıldım ondada bir sürü fırça yedim 5 kişi katıldık toplamda tabiki ben heyecanlıydım herksin elimde defter kalem vardı not tutmak için ama bende yoktu müdür bununla ilgili kızdı yapılan işlerle ilgili kızdı toplantıda en çok fırça yiyen adam ben oldum...

haliyle canım sıkıldı biraz zaman zaman işten çıkmak yada çıkarılmak gibi düşünceler aklıma geliyor ama çıksan ne olacak ki gideceğin yer çok mu iyi olacak sanki ?

hayatta en zor şey insanın kendi kendine teselli vermesiymiş... gerçekten de öyle ben engelli bir vatandaşım işe de engelli kadrosundan girdim ama üzerimde çok fazla yükü var ne yapsam bilemedim arkadaşlar moral verecek birine ihtiyacım var .. :( :( :( :(

• geçmiş olsun kardeşim. net olarak şunları söylüyorum:

1. İşten çıkarılacağım diye hiç korkma bir kere. Zaten engelli kadrosunda çalışyırosun bir de dünya yükü iş yapıyorsun. Tamam dışarıda bir sürü işsiz var ama kalifiye insan sayısı da az
    2. Hatayı kendinde hiç mi hiç arama. Yine dünya yüküyle iş yapıyorsun. O müdür denen yavşak gayet tabi seni değersiz ve önemsiz hissettirecek ki sen daha çok yırtın kendini parçala diye. Bir de kolay kolay bırakıp gidemesin diye
    3. Eğer iyi bilgisayar kullanıyorsan ve az buçuk iş takibin varsa resti çek. Böyle yaparsanız çıkacağım de hemen geri adım atar. Anladığım kadarıyla hem kalifiyesin hem de engellisin. Senin gibisi zor.
    4. Kurumsallığa çok takılma derim.
  • eyvallah Allah razı olsun teşekkür ederim...

iş hayatında engelli personeli her zaman çok eziyorlar tecrübe ile sabit genel müdür denilen adam harbi çok sıkıntılı tip Allah onu bildiği gibi yapsın...

zaten eski yazılımcıyım bilgisayar teknolojisinden az buçuk anlarım ama burda kimse yardımcı olmuyor eşşek değiliz hani 1 - 2 kere gösterseler yaparım iş hayatı çok zor helede engelli için Allah yardımcımız olsun....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atölye paylaşımı istanbul
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.