< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Olabilir,twitterda kapalıları koç şirketlerine almıyor gibi bir iddia vardı.Dogru mudur bilmiyorum ama doğruysa da kimse bir şey diyemez,şirket politikası.
Ayrıca bunu şimdiden dert ettiyse oraya gittiğinde en küçük bir olay olsa ben kapalı olduğum için oldu diye düşünecek. Hacettepe veya Çapa/Cerrahpaşa yazsın |
öyle biriyse medipol var işte tam ona göre
|
Yıl olmuş 2021 her şey bunların elinde hâlâ daha türbandan dolayı mağduriyet çıkarabiliyorlar. Ne bitmez mağduriyetmiş 20 yıldır.
|
muhtemelen kapalı bir arkadaştır,dışlanmaktan çekiniyodur
|
benim türbanlı diye bazı tanıdıklarımı sınıfta bıraktılar.özellikle emre ve yasine karşı ayrımcılık çok yaptılar.tavsiye etmem.
|
Okul kapalı diye kimseyi dışlamaz. Koç çok kültürlü bir kurumdur kimseyi inancı yüzünden farklılaştırmaz. Ama okuyanlar için aynı şeyi söyleyemem. Gerçi okuyanlar da bunu düşünseler bile ifade etmezler. Hepsi belli seviyede öğrencilerdir.
Koç'un Anadolu bursiyerleri diye bir burs programı var oradan kapalı insanlarda alıp mezun etmişlikleri var. Bu sebeple bence okulla ilgili sıkıntı yaşamaz ama sosyal ortamı bilemem. Gerçi başka okula da gitse kapalıları sevmeyen antipatik bulanlar olacaktır. Bu anlamda arkadaşınız bu tip görüşleri çok da önemsememeli bence. Amaç iyi eğitim almak herkese kendini sevdirmek değil. |
Hala mı be bazı insanlar belli zamanların at kafalılığını sürdürüyor demek ki
|
Manyak mısınız arkadaşlar. Normal bir insanın biri türbanlı diye onu dislayacagini düşünmuyorum lakin koç tıpın buyuk bolumu ilk 3k yapıp yıllık 75k verecek zenginlerden olusuyor bence sorun olmaz fakat bunu göz onunde bulundurmak lazim. Birde ana kampuste olduğu için sadece tıptan arkadaslari olmaz sosyal bir ortami olur. Kluplere katilabilir herhangi bir dersle çap yapabilir. Tıp ve Sosyoloji çapı yapan tanıdığın biri vardi. Tanıtım veya sosyal sorumluluk gibi projelere katilanlari da görmüştüm. Ilk sene herkesle ayni dersleri aliyorlar mesela. Tıp egitimi 5 sene veriliyor. İleride devlette çalışırım diyorsa pek onermeyebilirim koçu, cerrahpasa yazsın. Tanı görme konusunda sıkıntıları olabilir belki.
|
Turbanlilara gore bu Koc; kemalist, siyonist, mason, din dusmani bir holding degil mi ya? neden orada okumak istiyor ki?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertovski53 -- 4 Ağustos 2020; 14:26:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|