Şimdi Ara

Koç tıp ortamı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitimi nasıl bide maddi durumdan ve dini inançtan dolayı ezme gibi durumlar oluyor mu tanıdığım biri tercih vermek istiyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olabilir,twitterda kapalıları koç şirketlerine almıyor gibi bir iddia vardı.Dogru mudur bilmiyorum ama doğruysa da kimse bir şey diyemez,şirket politikası.

Ayrıca bunu şimdiden dert ettiyse oraya gittiğinde en küçük bir olay olsa ben kapalı olduğum için oldu diye düşünecek.
    Hacettepe veya Çapa/Cerrahpaşa yazsın
    Okul kapalı diye kimseyi dışlamaz. Koç çok kültürlü bir kurumdur kimseyi inancı yüzünden farklılaştırmaz. Ama okuyanlar için aynı şeyi söyleyemem. Gerçi okuyanlar da bunu düşünseler bile ifade etmezler. Hepsi belli seviyede öğrencilerdir.

Koç'un Anadolu bursiyerleri diye bir burs programı var oradan kapalı insanlarda alıp mezun etmişlikleri var. Bu sebeple bence okulla ilgili sıkıntı yaşamaz ama sosyal ortamı bilemem.

Gerçi başka okula da gitse kapalıları sevmeyen antipatik bulanlar olacaktır. Bu anlamda arkadaşınız bu tip görüşleri çok da önemsememeli bence. Amaç iyi eğitim almak herkese kendini sevdirmek değil.
    Manyak mısınız arkadaşlar. Normal bir insanın biri türbanlı diye onu dislayacagini düşünmuyorum lakin koç tıpın buyuk bolumu ilk 3k yapıp yıllık 75k verecek zenginlerden olusuyor bence sorun olmaz fakat bunu göz onunde bulundurmak lazim. Birde ana kampuste olduğu için sadece tıptan arkadaslari olmaz sosyal bir ortami olur. Kluplere katilabilir herhangi bir dersle çap yapabilir. Tıp ve Sosyoloji çapı yapan tanıdığın biri vardi. Tanıtım veya sosyal sorumluluk gibi projelere katilanlari da görmüştüm. Ilk sene herkesle ayni dersleri aliyorlar mesela. Tıp egitimi 5 sene veriliyor. İleride devlette çalışırım diyorsa pek onermeyebilirim koçu, cerrahpasa yazsın. Tanı görme konusunda sıkıntıları olabilir belki.
  • Dini inançtan dolayı ezme derken?

• muhtemelen kapalı bir arkadaştır,dışlanmaktan çekiniyodur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım kapalı biri ilk 100e girdi koç tıp istiyorama bazı tereddütleri var kapalı olduğu için sorun olur mu sizce

• Olabilir,twitterda kapalıları koç şirketlerine almıyor gibi bir iddia vardı.Dogru mudur bilmiyorum ama doğruysa da kimse bir şey diyemez,şirket politikası.

Ayrıca bunu şimdiden dert ettiyse oraya gittiğinde en küçük bir olay olsa ben kapalı olduğum için oldu diye düşünecek.
    Hacettepe veya Çapa/Cerrahpaşa yazsın

• benim türbanlı diye bazı tanıdıklarımı sınıfta bıraktılar.özellikle emre ve yasine karşı ayrımcılık çok yaptılar.tavsiye etmem.
  • Manyak mısınız arkadaşlar. Normal bir insanın biri türbanlı diye onu dislayacagini düşünmuyorum lakin koç tıpın buyuk bolumu ilk 3k yapıp yıllık 75k verecek zenginlerden olusuyor bence sorun olmaz fakat bunu göz onunde bulundurmak lazim. Birde ana kampuste olduğu için sadece tıptan arkadaslari olmaz sosyal bir ortami olur. Kluplere katilabilir herhangi bir dersle çap yapabilir. Tıp ve Sosyoloji çapı yapan tanıdığın biri vardi. Tanıtım veya sosyal sorumluluk gibi projelere katilanlari da görmüştüm. Ilk sene herkesle ayni dersleri aliyorlar mesela. Tıp egitimi 5 sene veriliyor. İleride devlette çalışırım diyorsa pek onermeyebilirim koçu, cerrahpasa yazsın. Tanı görme konusunda sıkıntıları olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertovski53 -- 4 Ağustos 2020; 14:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helbram kullanıcısına yanıt
    Oyle birsey olmaz ama kültürlü ve zengin insanlar çoğunlukla seküler o yüzden kafa uyuşmayabilir.

• Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten kapalı diye kimse dışlamaz ama o ortamda sıkıntı çekebileceğini belirtmek istedim.

• Okul kapalı diye kimseyi dışlamaz. Koç çok kültürlü bir kurumdur kimseyi inancı yüzünden farklılaştırmaz. Ama okuyanlar için aynı şeyi söyleyemem. Gerçi okuyanlar da bunu düşünseler bile ifade etmezler. Hepsi belli seviyede öğrencilerdir.

Koç'un Anadolu bursiyerleri diye bir burs programı var oradan kapalı insanlarda alıp mezun etmişlikleri var. Bu sebeple bence okulla ilgili sıkıntı yaşamaz ama sosyal ortamı bilemem.

Gerçi başka okula da gitse kapalıları sevmeyen antipatik bulanlar olacaktır. Bu anlamda arkadaşınız bu tip görüşleri çok da önemsememeli bence. Amaç iyi eğitim almak herkese kendini sevdirmek değil.
  • Gucluturk2018 G kullanıcısına yanıt
    Sosyallik falan pek umrunda değil amaç iyi bi eğitim alıp kendini çok geliştirmek gerçekten varsa söylerim arkadaşıma çok mutlu olur

• Powerchill P kullanıcısına yanıt
    Hala mı be bazı insanlar belli zamanların at kafalılığını sürdürüyor demek ki
    Hocam gerçekten var mı öyle bir şey kim dedirtiyor arkadaslariniz mi yuhhhh ya kafalarına bak

• Turbanlilara gore bu Koc; kemalist, siyonist, mason, din dusmani bir holding degil mi ya? neden orada okumak istiyor ki?
  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    Eğitimi çok iyi hocam ülkenin haline bak harvard oxford gibi en iyi gavur ülkesindeki Üniversiteler bile böyle değil

• tekhucreliterbiyecisi kullanıcısına yanıt
    maalesef kardeşim.emre ve yunus bu olaydan sonra kendilerini iyice asosyal yaptı,hayattan soğutladılar kendilerini.
  • öyle biriyse medipol var işte tam ona göre
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Galiba öyle yapacak :)

emre ve yasin mi emre ve yunus mu hocam :) Ayrıca hadi başörtülüler görünüş olarak da ayrılıyor onlardan o yüzden daha büyük bir nefretleri var. Erkeklere neden böyle bir dışlama yapmışlar?(Yanlış anlaşılmasın ayrımcılığın kadını erkeği olmaz ama genelde kadının dindarına yapılıyor ayrımcılık erkeğin dindarına pek görmedim)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.