Şimdi Ara

Toplu mail adreslerinin gözükmesini engelleyebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan bişey anlaşılmayacağı kesin, ama daha iyi anlatmaya çalışayım bari.

Şimdi, misal 30 arkadaşım var, ben bunlara mail gönderiyorum hepsine. Gönderdiğim kişiler kimlere mail atmışım görebiliyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı? (hotmail veya mynet)

• Tek tek yollamak bir çözüm olabilir.
  • Ben toplu mail yollarken e-mail yollayacağım kişilerin adreslerini ''Kime'' kısmı yerine ''Gizli'' kısmına yazıyorum. Gönderdiğim mail karşı tarafa ulaştığında ''Kime'' kısmında ''undisclosed-recipients'' ibaresi beliriyor..Bir nevi açığa çıkmamış alıcılar anlamında..
    Ben İşnet mail kullanıyorum.Ben de böyle oluyor.Sen hotmail ve mynet de deneyebilirsin.(Kendine deneme maili yolla,sonucu gör)

Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MdbK

Tek tek yollamak bir çözüm olabilir.

şimdiye kadar öyle yapıyordum..

quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Ben toplu mail yollarken e-mail yollayacağım kişilerin adreslerini ''Kime'' kısmı yerine ''Gizli'' kısmına yazıyorum. Gönderdiğim mail karşı tarafa ulaştığında ''Kime'' kısmında ''undisclosed-recipients'' ibaresi beliriyor..Bir nevi açığa çıkmamış alıcılar anlamında..
    Ben İşnet mail kullanıyorum.Ben de böyle oluyor.Sen hotmail ve mynet de deneyebilirsin.(Kendine deneme maili yolla,sonucu gör)

Arkadaşım çok sağolasın, dediğin yöntem çalışıyor....

• quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Ben toplu mail yollarken e-mail yollayacağım kişilerin adreslerini ''Kime'' kısmı yerine ''Gizli'' kısmına yazıyorum. Gönderdiğim mail karşı tarafa ulaştığında ''Kime'' kısmında ''undisclosed-recipients'' ibaresi beliriyor..Bir nevi açığa çıkmamış alıcılar anlamında..

Kolay gelsin..

eyw öğrendiğim iyi oldu

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.