Bildirim
Topluma hizmet dersi için proje
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pene değil de farkındalık yaratacak bir sununm yazarılaya bilirisin meseala bekçilerin artması bekçilere ihtiyaç olması ile suç oranın yıllar içinde artması eğitim seviyesinin düşmesi
Ssg ,sigorta adı altın aldığı para ile yaptığı tek şey yurt dışından gelen ilaçlar ve 400 500 yataklı hastaneler .mesala kanserin artması neticesi ile yüksek mevla para harcanarak donanımlı onkolojı hastanesini açılır. İnsanları kanser eden etkenleri hava kirliği gıda beslenme gibi unsurlar hiç araştırılmaz. Gündeme bile getirilmez.
Sözün özü ve kısası ssk gibi bir kuruluşun yüksek mevla birikmiş parası birikmekte bu para ,insan sağlığı ön planda tutularak ,insanlar hastaneye ilaca ihtiyaç duymadan sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürmesi için çalışmalar yapılmıyor. Yapılanlarda yetersiz.
Mesela en basit bir örnek ile şehirden rast gele farklı bökgeden alınan su numuneleri tahlil yapıla bilir. Seçim ve belediyenin rant ve itibarını düşünmeyen tarafsız kişiler kuruluşlar tarafından. Pazarlarda ne oldu belirsiz üzerinde hangi tarım zehirinin kalıntısı olan zer zevatlar denetim yapıla bilir.
Asayişi güvenlik her köşe başına bir bekçi koyarak sağlanamaz. Eğitim artırılır ikici si ise insanların refahı artırılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim
Ama bizim proje daha çok okul eğitim öğrenci çocuk gibi şeyler ile uyumlu olsa daha iyi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tmm , eğitim okulda başlar.quote:
Orijinalden alıntı: batuhan.a
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim
Ama bizim proje daha çok okul eğitim öğrenci çocuk gibi şeyler ile uyumlu olsa daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Yardım
Duraklara kitaplar konulabilir. Böylelikle otobüs beklerken insanlar kitap okur hemde sıkılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X