Herkese iyi aksamlar Arkadaslar tork konvektor arızası ıle ılgılı bılgısı olan varmı neden olur nasıl onarılır. malıyetı ne kadardır. arac 206 1.4 oto.vites esime 2003 de almıstık 0 sorunsuz massalah derdık hep ılk defa oldu ıs cıkısı aradı benı boyle boyle sarı bır ısık yandı dıye bende git eve sorun yapma aksam gotururm dedım geldı aracı servıse goturdum tork konvektor arızası dedıler yetkılı servıste arac yarın ıse gıderken fıyat alacagım bırde ısık yandıktan sonra 50 70km fılan da yaptık malıyetı coksa dırek satmayı dusunuyorum sımdıden tesekkurler bılgılr ıcın...
Merhaba.
Tork konvertörü kolay kolay mekanik arıza veren bir aksâm değildir.
Yetkili servis genelde otomatik şanzıman tamirinden pek anlamadığı, tamir yapmadığı için komple şanzımanı kastederek tork konvertörü demiştir muhtemelen. Dışarıda tek işi otomatik şanzıman olan ustalar-servisler mevcut. Bence şanzıman arızasını yetkili servisten çok otomatik şanzıman uzmanı ustalara götürmek hem sonuç, hem de maliyet açısından daha mantıklı olacaktır.
Ayrıca şanzıman ikaz ışığının sebebi bazen çok basit, yağ gibi sebepler de olabilir.
Eğer yüksek bir fatura çıkarırlarsa da kazalı bir araçtan çıkma, tamir görmemiş bir şanzıman almak yoluna gidebilirsiniz.
Aracı yaptırmadan satmaya çalışırsanız çok fiyat kırarlar. Satacaksanız da sizin yaptırarak satmanız daha az zarar getirir.
Eğer tork konvertörü olduğundan eminseniz ve İstanbul'da iseniz Maslak sanayi 2. kısım 26. sokakta Turan torna var. Sadece tork konvertörü tamiratı yapıyorlar. Şanzımanın ne gibi davranışlarda bulunduğunu söyleniz biraz daha yardımcı olabiliriz bir de kanımca.
pejo larda genel olarak tork konvertör arızası vardır.eğer gerçekten sıkıntı tork konvertörde ise biz cengiz torna olarak tork nonvertör arızasını garantili şekilde gidermekteyiz.www.cengiztorna.com wep sitemiz.