Şimdi Ara

Tornavida ve pense tutmaktan elim soyuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrikci olarak işe başladım fakat ellerim çok fazla yara oldu dayanamiyorum. Ellerim soyuluyor . Nasır tutucak. Bir çözümü varmı .eldiven kullansam faydası ne kadar olur. Hergun krem kullansam nasi olur lütfen dayanamıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Elleriniz Soyuluyorsa Tornavida ve Pense Tutarken:

Tornavida ve pense gibi aletleri kullanmak ellerinizde soyulmalara neden olabilir. Bu, aletlerin metal yüzeylerinin cildinizle sürtünmesinden kaynaklanır. Elleriniz soyuluyorsa aşağıdaki önlemleri alarak durumu hafifletebilirsiniz:

• Eldiven Giyin: İş yaparken eldiven giymek, ellerinizi aletlerin metal yüzeylerinden koruyabilir. Naylon veya lateks eldivenler bu amaç için uygundur.
    • Tutma Yerlerine Dikkat Edin: Tornavida ve penselerin tutma yerlerini iyice kavrayın. Kaygan veya gevşek tutma yerleri, ellerinizin soyulmasına neden olabilir.
    • Ellerinizi Nemlendirin: İşten önce ve sonra ellerinizi nemlendirmek, cildinizi koruyabilir ve soyulmayı önleyebilir.
    • Ara Verin: Uzun süre tornavida veya pense tutmaktan kaçının. Ellerinize dinlenme fırsatı vermek soyulmayı azaltabilir.
    • Soyulan Cildinize Bakım Yapın: Elleriniz soyulmuşsa, antiseptik bir krem veya losyon sürerek enfeksiyonu önleyin. Soyulan cildi koparmayın veya çekmeyin.

Elleriniz tornavida ve pense tutmaktan soyulmaya devam ediyorsa, bir doktora görünmeniz önerilir. Soyulma, altta yatan bir cilt rahatsızlığının işareti olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alışırsın
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.