Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Problemim torrent ile ilgili. Flashget ile torrent'den indirme yapmaya çalışınca tüm bant genişliğini kullanmasa bile ilk başta internet gidiyor 10 20 dk sonra da bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor ve hata olarak sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı şeklinde mesaj veriyor. İnternette ve forumda arama yaptım ama sorunumu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için yazıyorum, sorun kullandığım flashget'ten kaynaklanıyormuş. Kaldırıp farklı bir program yükledim şuan ne internet konusunda ne de yeniden başlatma konusunda bi sıkıntım yok.
Flashgetten torrent indirdiğinizi okuyunca bir şüphe duydum zaten. BitComet, UTorrent gibi programlar en iyisidir, bunlardan şaşmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: karaay.33
Arkadaşlar aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için yazıyorum, sorun kullandığım flashget'ten kaynaklanıyormuş. Kaldırıp farklı bir program yükledim şuan ne internet konusunda ne de yeniden başlatma konusunda bi sıkıntım yok.
Bilgilendirme için tşkrlr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme