Şimdi Ara

Torrent bilgisayar önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, üst düzey bir oyun bilgisayarım var ancak gerek steam, epic ve türevleri gerek torrentten indirme yaparken akşamdan sabaha kadar açık kalmasını istemiyorum hem sistemin dinlenme açısından hemde elektrik faturasından dolayı. Bana önerebileceğiniz maksimum 300 liralık mini desktop bir download bilgisayarı var mı ? İkinci el olarakta ilgilimi çekebilir. Marka model önerirseniz çok sevinirim, saygılarımla.

• artık çoğu modemde torrent indirme özelliği mevcut 400 liraya keenetic dsl extra örnek olarak

• DualWing D kullanıcısına yanıt

Modemimde Torrent indirme özelliği mevcut. Sadece torrent değil ek olarak akşam yatarken dizi film izleme gibi opsiyonlardan yararlanmak için bir işletim sistemi destekleyen donanım arayışındayım. Hem güçten tasaruf edeyim, küçük ve yer kaplamasın hem akıllı tv olarak kullanayım hem torrent olarak fikri var aklımda. Modemde steam ve epic indirmelerinin mümkün olmamasıda çabası ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon10Rhyme -- 2 Kasım 2020; 14:1:5 >
  • 1080p tabletler işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon10Rhyme

Modemimde Torrent indirme özelliği mevcut. Sadece torrent değil ek olarak akşam yatarken dizi film izleme gibi opsiyonlardan yararlanmak için bir işletim sistemi destekleyen donanım arayışındayım. Hem güçten tasaruf edeyim, küçük ve yer kaplamasın hem akıllı tv olarak kullanayım hem torrent olarak fikri var aklımda. Modemde steam ve epic indirmelerinin mümkün olmamasıda çabası ne yazık ki.

aliex'de bazen mini laptoptan bozma pcler oluyordu bakmakta fayda var 120 dolar civarındalar ama sanırım bütçeyi biraz aşıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.