Şimdi Ara

Torrent hızı çok düşük port açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
26.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben port açma konusunda pek birşey bilmiyorum.Modem markası ve modeli Huawei hg253..

20 megabit turkcell superonline fiber internet kullanıyorum.Torrentle dosya çekerken hız 200 kb üstüne çıkmıyor.Bana açıklayıcı bir şekilde gerekirse ss ile yardımcı olabiliecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: spedy_jack

Arkadaşlar şimdi ben port açma konusunda pek birşey bilmiyorum.Modem markası ve modeli Huawei hg253..

20 megabit turkcell superonline fiber internet kullanıyorum.Torrentle dosya çekerken hız 200 kb üstüne çıkmıyor.Bana açıklayıcı bir şekilde gerekirse ss ile yardımcı olabiliecek var mı?

Bu konuyu inceleyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_59283291/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: spedy_jack

Arkadaşlar şimdi ben port açma konusunda pek birşey bilmiyorum.Modem markası ve modeli Huawei hg253..

Bu konuyu inceleyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_59283291/tm.htm

incelemiştim fakat yardımcı olmadı.o yüzden başlık açtm

• indirmeye çalıştığın torrentin seeder sayısı az ise hızın düşük olması normal.

seeder sayısı yüksek torrentlerle deneme yapabilirsin.
  • seeder azsa olabilir upload yapıyor olabılırsınız aynı anda başka bır dosya gonderımı gıbı yada ındırdıgınız dosyayıda upload edıyor olabılır. buysa sorun upload hızınızı 1kb olarak ayarlayabılırsınız yardımı olabılır
  • artık herkese seediniz az olabilir demeyin

Modeminizin menusune girip Kanalları filan değiştirmeyi deneyin ben bir kaç denemeden sonra 900kbs ye kadar ulaştım(20mbit var 100kb ile indiriyodu)
  • İndirme için port açmanıza gerek yok. Sadece Leech (Paylaşım) yapacaksanız port açmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DéCode

İndirme için port açmanıza gerek yok. Sadece Leech (Paylaşım) yapacaksanız port açmanız lazım.

port açma hakkında yardımcı olabilir msnz.fakat başka linkler falan istemiyorum çünkü nereye baktıysam belirttiğim modemin port açma işlemlerini bulamadım.yardımcı olabilirdseniz çok sevnirm.
  • Bildiğim kadariyla port acmak gönderme išlemi için yapilir ama buyur link vereyim yinede...

http://www.portacmak.com ben burayi kullanmiştim açarken yardimci olur sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhabalar!
    Cinden yaziyorum arkadaslar... utorrentten torrent indiremiyorum sildim tekrar yukledim yine calsimiyor,bittorenti yukledim yine olmadi.birisi port ac dedi nasil acicagimi bilmiyorum,arti modemin markasi -mercury- 192.168.11 yaptim ama ici cince okuyamadim yapamadim..napabilirim yardimci olabilecek biri varmi?
  • adam belliki genel olarak bu sorunu bütün torrentlerde yaşamış. allahım ya bi bitmediniz
  • port da işe yaramıyor bu aralar aşırı yavaş torrent bende çıldırmak üzereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.