Şimdi Ara

TOSHIBA 32C3500 LCD TV 1300 e uygun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 ,divx, ve tv izleme amaclı bu tv yi almayı dusunuyorum hayal kırıklıına ugarmıyım philipserde pixelplus sayesinde tv yayınlarının daha kalite olduğu yazılıyor philips 5322 modelini düşünüyordum ist. bilişimde yaokmuş bende bu tv ye yöneldim ne dersiniz fiyat uygun mu yoksa yarın birde doğubanka bakıyım mı
    TOSHIBA 32C3500 LCD TV teknosada nakit 1308ytl
    100 ytl hediye ceki veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul81 -- 24 Şubat 2008; 19:50:45 >

• bende bu modelden almayı düşünüyorum acaaba kullanan arkadaş varmı bize tavsiyede bulunsa
  • Bence 3005C olanı var, çok memnunum. 3500C, benimkinden bir gömlek üstün, memnun kalırsınız, alın.
  • bu tv nin PC performansı nasıl peki dostum.foto gönderebilirmisin?
  • Selamlar.
    32c3500 arkadasımda var ve uydu izleme-bilgisayara ile vga den baglantı konularında muhtesem bir alet. Renkler ve kontrast cok iyi. Bende bakınıyorum su sira ama sanırım donup dolasıp 3500 alacagim...
  • geçende bimekste TOSHIBA 32C3500 modelini gördüm inanamadım. dehşet bir görüntü kalitesi. ben full hd sandım. meğer hd ready imiş.
    worldcard a kampanya vardı. fiyatı 1460 ytl idi ve worldcard ile 5 taksite +300 ytl bimeks hediye çeki anında kullanım + 146 ytl worldpuan anında kullanım idi.
    yani tv 100 ytl ye geliyordu.
    gel gör ki worldcard yoktu bende ve kampanya son gündü.
    maalesef nasip olmadı.
    bu kredi kartlarına uyuz oluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.