Şimdi Ara

TOSHIBA 42RV635 İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
37.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @albani sana sormak istediğim bir şey daha var..benim tv nin muadili gibi görünün birkaç tosh modeli var bunlardan av serisi olan modellerde var xv de var rv zv de var ama mesela av modeli 1500 YTL'lik bir model zv 2000 2500 tllik bir model..yani bu durumda bunlarin hepsi muadil gibi görünüyor ama aralarında büyük fiyat farkı var mesela size av vericez deseler ben kabul etmem, teslim almam bu yüzden benim tv yi aldığım fiyatı baz alacaklardir gibime geliyor. Ornegin şimdi ben para iadesi alsaydım faturada yazan parayı iade alacaktım tvlerde indirim oldu diye bana 1500 tl vermeyeceklerdi sanırım.. Yani birde budan yaklaşmak istedim olaya..
  • albani servis aradı 42rv635d modeli gelmiş güzel makine dedi servis.suan eve gönderiyorlar ben yokum ama:))babam evde..neyseki iyi bir seri gönderdiler senin de dediğin seri ilk yorumun ve tavsiyelerin ne olur?:))
  • hayırlı olsun, gözün aydın.

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

albani servis aradı 42rv635d modeli gelmiş güzel makine dedi servis.suan eve gönderiyorlar ben yokum ama:))babam evde..neyseki iyi bir seri gönderdiler senin de dediğin seri ilk yorumun ve tavsiyelerin ne olur?:))

bu toshiba 42rv635d modeli ile teledünya izlemek için modül ve nereden alınacağını önerebilir misiniz?
    özellikle şu sd, hd modul olayında kafam karıştı ve 635d ye hangisi uyar?
  • Albani birde Ben 42x3030d serisinin goruntusunu çok begeniyordum rv yi izleyince x serisini ararmiyim yoksa rv nin goruntusu dahami iyidir bununlada ilgili bilgi verirsen sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 13 Ağustos 2009; 11:29:37 >
  • RV635>> X3x den daha gelişmiş bir panel ve makine+diğerini aramazsın

Bu başlığın başında ayarlar v.s var,sen bakarsın ve çözersin nasılsa,takıldığın yer olursa sorarsın,bunu kullanan bazı arkadaşlar var bu başlıkta++
  • Albani hocam
    42RV635 iyüzde 99 SDyayında izleyeceğim için almayı düşünüyorum. W5500 3000tl lerde ve uygun ödeme koşulu yok. Bimekste 85 tl x 24 ay kampanyası devam ediyor. Eğer alırsam en yakın tosh servisi bana 110 km. ben kursam problem çıkarmı.garantide falan.
  • Teşekkürler albani. Bu arada rv nin tepkime süresi 6 ms imiş bunu yeni öğrendim Buda ayrıca güzel bir durum..:))ben genelde oyun da oyniycam hd tv de izliycem dt plus ile bu tv de. birde tv nin önündeki tosh yazısını aydinlatmislar oda cok hoşuma gitti birde tv nin ayarlar kısmındaki oyun modu beni bitirdi zaten.. Aleti eve götüren servis te güzel cihaz vermişler dedi...sanada yardımların ve bilgilendirmelerin için tekrar çok teşekkürler albani..yabanci forumlardada araştırdım tv hakkındaki genel kanı çok güzel bir cihaz olduğu..tekrar teşekkürler yakinen ilgilendiğin için...
  • 37x3000pg tv yi 37xv635d ile değiştirdiler. bu değişim ve 37xv635d hakkındaki yorumlarınız var mı.
  • Xv yi bilmiyorum ama bende x serisi vardı x3030d 42" izT v hd de bir belgesel izlemiştim yeryüzündeki hiçbir insan beni ondan daha kaliteli bir goruntu olabilecegine inandiramaz..o gün tosh tv lerden asla vazgecemeyecegimi anladim..tosh lar TV'de çok iyi..
  • quote:

Teşekkürler albani. Bu arada rv nin tepkime süresi 6 ms imiş bunu yeni öğrendim Buda ayrıca güzel bir durum..:))ben genelde oyun da oyniycam hd tv de izliycem dt plus ile bu tv de. birde tv nin önündeki tosh yazısını aydinlatmislar oda cok hoşuma gitti birde tv nin ayarlar kısmındaki oyun modu beni bitirdi zaten.. Aleti eve götüren servis te güzel cihaz vermişler dedi...sanada yardımların ve bilgilendirmelerin için tekrar çok teşekkürler albani..yabanci forumlardada araştırdım tv hakkındaki genel kanı çok güzel bir cihaz olduğu..tekrar teşekkürler yakinen ilgilendiğin için...

Hayırlı olsun güle güle kullan. Güzel tv vermişler. Aynısı bende de var . Gelen görüntüsünü çok beğeniyor.

• düzenlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 14 Ağustos 2009; 16:13:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Albani hocam
    42RV635 iyüzde 99 SDyayında izleyeceğim için almayı düşünüyorum. W5500 3000tl lerde ve uygun ödeme koşulu yok. Bimekste 85 tl x 24 ay kampanyası devam ediyor. Eğer alırsam en yakın tosh servisi bana 110 km. ben kursam problem çıkarmı.garantide falan.

Bütçeni bilemem ve bunun en doğru kararını kendin vereceksin+

Kurulum&Garanti v.s konularını ise muhakkak vede muhakkak Bimeks ile görüş!!! sakın görüşmeden paneli alma cazip diye!
    Onlara sana Garantinin nasıl işlemeye başlayacağını açıklarlar,kafana göre ucuz diye paneli alıp topuklama sakın

Ayrıca sen neredesin tam olarak????

Bilgi almak içinde şurasını bir ara "TNB">>>0212 3406080 burası Toshiba Türkiye Distribütör firmasının merkezidir;Call-Center çıkacak karşına ve ilgili
    kişiye durumu sor OK++

• quote:

Teşekkürler albani. Bu arada rv nin tepkime süresi 6 ms imiş bunu yeni öğrendim Buda ayrıca güzel bir durum..:))ben genelde oyun da oyniycam hd tv de izliycem dt plus ile bu tv de. birde tv nin önündeki tosh yazısını aydinlatmislar oda cok hoşuma gitti birde tv nin ayarlar kısmındaki oyun modu beni bitirdi zaten.. Aleti eve götüren servis te güzel cihaz vermişler dedi...sanada yardımların ve bilgilendirmelerin için tekrar çok teşekkürler albani..yabanci forumlardada araştırdım tv hakkındaki genel kanı çok güzel bir cihaz olduğu..tekrar teşekkürler yakinen ilgilendiğin için...

Hadi geçmiş olsun sana
    Ayrıca iyikide oldu!!!!

Makineyi "sıfırladın"

Gerisi ise teferruat artık!

6ms ye filan takma kafanı zaten bütün paneller 6/8ms!!

++

• albani yukarıdaki mesajıma bakabilirmisin.
  • Albani nereye bakacağını sasirdi:))
  • doğru. hazır bilgi onda biraz koşuştursun. tşkler albani. daha cevap vermedi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

albani yukarıdaki mesajıma bakabilirmisin.

Ben bu konuda geçmişte bir şeyler yazmıştım TF/DH de!!
    Blog tada sanırım verdim bir şeyler+

Zaten bu başlıkta RV6x kullananlar vardır,sanırım sorun v.s yokki,kimse gelmiyor buraya!!!,bütün dünyada en az konuşulan/yazışılan
    başlıklar/msg lar v.s Tosh lardadır,NEDEN!!!!

++
  • bu modeli arıyorum türkçe sitelerde yok. yabancı sitelerde ise sadece satan bir firmalar var forum bulamadım. sen özelliklerine bakarasan nasıl bir tv. bir de 37x3000pg nin buna göre bir artı özelliği var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

bu modeli arıyorum türkçe sitelerde yok. yabancı sitelerde ise sadece satan bir firmalar var forum bulamadım. sen özelliklerine bakarasan nasıl bir tv. bir de 37x3000pg nin buna göre bir artı özelliği var mı.

RV6x serisi için fazla bir şey bulamazsın!
    Ayrıca X3x serisinide unut kardeşim
    Ondan daha iyi RV ler+

Daha önce panel kullandın yine devam ediyorsun,biraz araştır bu başlıkta,zor değil!
  • rv değil 37xv635dg.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.